Heerlijk materiaal, echt top. Wel aan de prijzige kant.

Heerlijk materiaal, echt top. Wel aan de prijzige kant

Heel tevreden

Fijne overzichtelijke website, mooie duurzame producten tegen een eerlijke prijs. Snelle levering!

Heel tevreden

Vooraf heb ik informatie gevraagd en werd daarbij vriendelijk en behulpzaam geholpen. Bestelling was mooi verpakt, een feestje om te ontvangen. Ik heb oa een linnen dekbedovertrek ontvangen, wat een genot om daaronder te slapen. Heel tevreden.

Snelle levering en goede service

Zeer tevreden met kwaliteit beddengoed. prachtige kleur. Uitstekende service. Ik miste een kortingsactie, een week na mijn bestelling. Hebben ze meteen rechtgezet en ontving ik het kortingspercentage binnen 2 dagen alsnog. Heel netjes Yumeko!!

Heel tevreden

Mooi beddengoed, goede levering, mooi verpakt, goede service, kortom ...... heel tevreden!

Het bestelproces verloopt gemakkelijk en de levering ging snel en zonder problemen.

Ik kocht een kussen van Yumeko. Op de website heb ik uitvoerig alle omschrijvingen van de verschillende kussens gelezen en met hulp ook van de reviews gekozen voor het dons latex kussen stevig. Ik wil namelijk een kussen dat stevig en dik blijft ook na maanden (jaren) erop slapen. Dit kussen is zacht en stevig tegelijk. Je hoofd zakt er goed in weg maar niet zover dat je neus ingepakt zit en je niet meer kan ademen. Het is een echt heerlijk dik kussen en het blijft dik op voorwaarde dat je het elke dag even opschudt. En dat is zo gedaan. Je kunt je hoofd ondanks dat het dik is er toch goed opleggen vanwege het iets hol lopen aan de onderkant. Ik kocht ook de kussenbeschermer erbij en ik denk dat dat aan te bevelen is voor het behoud van de stevigheid en dat het kussen mooi 1 geheel blijft. Ik heb het kussen nu een maand en ik merk dat ik veel minder draai in bed dan voorheen omdat ik dankzij het fijne kussen sneller het gevoel heb dat ik lekker lig en veel minder de behoefte heb om te gaan verliggen. Het slaapt heerlijk! En dat het milieuvriendelijk gemaakt is en met een goed inkomen voor de werkers maakt het voor mij nog beter en gemakkelijk om de volgende keer weer voor Yumeko te kiezen.

Al jaren tevreden klant

In 2012 kochten we bij Yumeko al ons eerste dekbed overtrek. Deze is nog altijd prima. Nu weer nieuwe gekocht, nadat we in de showroom in Amsterdam hadden gekeken en goed waren geholpen. Kwaliteit is erg goed en ook nog eens duurzaam geproduceerd. Dat slaapt fijn!

Nadat mijn bestelling binnen kwam bleek er intussen korting op het bestelde dekbedovertrek te zitten. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik alsnog deze korting. Goede service en een mooi product.

snelle levering en prachtig verpakt! mooie kwaliteit

het was een feest om alles uit te pakken! dat geeft een mens weer energie

Alles is goed en makkelijk te bestellen, snel en netjes bezorgd. En het slaapt heerlijk.

Cadeautje voor jezelf!

Wij hebben het all seasons tencel dekbed gekocht met katoen satijnen dekbedovertrek.. HEERLIJK... We slapen er heerlijk onder. We hadden nooit gedacht dat het zoveel uit maakt..

Heerlijk zacht, ook na jaar gebruik

Heerlijk zacht, ook na jaar gebruik, daarom opnieuw besteld.

Mooi linnenbedovertrek Vlotte levering slaapt geweldig

Zeer goede klantenservice! Bedrijf dat achter zijn product staat

Nav mijn vraag of ik nog prijs korting kon krijgen omdat ik niet wist hoe ik member kon worden kreeg ik onmiddellijk korting! Zij willen graag goede service leveren voor een goed product. Heerlijk geslapen op het beddenlinnen!

uitstekend

Laat besteld, zeer vlot geleverd. Een mooi product, prachtige kleur.

Super service en kwaliteit

Had wat uitdagingen met 2 kadobonnen te gebruiken in 1 bestelling. Binnen een uur kwam yumeko met een oplossing en 2 dagen later de bestelling binnen. Verder top kwaliteit!

mooie dekbedhoezen, snel in huis, mooi verpakt

Het was een geschenk en de ontvanger was er bijzonder blij mee.

goede kwaliteit met zorg geleverd

ik heb twee kruikzakken van flanel gekocht. heerlijke kwaliteit, je valt dromend van warme voeten in slaap. echter een klein nadeel: de zak lijkt gemaakt om de water kruik er niet vaak uit te halen, want de opening is klein en er kan geen gevulde waterzak door. dus moet je de waterzak vullen met flanellen zak erom heen. dus erg oppassen dat die bij het vullen niet nat wordt. een breder ontwerp van de opening in de flanellen zak zou ik prettiger vinden .

Fijne lakens

Mooie producten, prima service!

Yumeko levert snel en de producten zijn van een mooie kwaliteit.

Jersey dekbedovertrek

Sterk en zacht tegelijk

altijd goed!

Wat een fijne producten bij Yumeko. Heerlijk zacht dekbed overtrek, en de kleuren zijn altijd prachtig (moeilijk te kiezen ;-))

mooie dekbekovertrek, op afgesproken dag bezorgd

niets aan toe te voegen

snelle levering van een overheerlijk suprzacht dekbedhoes.

Zie boven.

Uitstekende service

Snelle levering en mooi verpakt! Helaas was de kleur van het dekbedovertrek niet goed, maar ook de terugzending kostte geen moeite!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ