Mooi en zacht beddengoed

Goede en snelle verzending, mooie verpakking

Heerlijk winterdekbed

Na m’n zomerdekbed en kussen dons nu ook een winterdekbed dons van Yumeko. Diervriendelijke dons en biologische katoen, een fijn product. Na een week gebruik m’n ervaring: lekker warm! Het meegeleverde zakje lavendel is altijd welkom. Blijf het een eerste keus bedrijf vinden.

perfecte kruik zak, de tweede in ons huishouden :-) super prettig en aangenaam lang war

erg tevreden.

Mooi duurzaam en fair trade gemaakt beddengoed

Mooi duurzaam en fair trade gemaakt beddengoed. En snelle levering. Erg fijn! 1 klein verbeterpuntje: een verpakking zonder plastic zou ik nog fijner vinden, dus of gewoon in de linnen zak in een doos of misschien in papier of bio plastic? Al zie ik ook dat het plastic van Grunpunkt is en dus goed recyclebaar.

Goede kwaliteit,maar dat wist ik al vanuit ooit.

Hoeveel complimenten kun je geven?

Mooi duurzaam linnengoed

Prachtige set besteld die fantastisch staat. Super zacht. Goeie presentatie op de website en fijn dat je extra sets kussenslopen kunt bestellen. Duurzaam en Fairtrade aanbod maakt het helemaal af!

Zoals altijd weer uitstekend

Al vaak wat besteld, handdoeken, hoeslakens, dekbed en altijd tevreden

prima spul

Alles klopt

Hele mooie producten snel geleverd, mooi verpakt, zo veel mogelijk zonder plastic. Misschien kan er nog minder plastic gebruikt voor de verpakkingen?

Snel, verzorgd en met aandacht, en goede kwaliteit natuurlijk

Mijn bestelling arriveerde snel, was zeer goed en met aandacht verzorgd. De hoge kwaliteit is overeenkomstig de prijs. Tevreden dus.

Goed.

Goede producten en goede service. Het linnen dekbedovertrek is mooi, zacht, comfortabel en duur. Mooie kleuren. De producten zijn milieuvriendelijk geproduceerd. De katoenen hoeslakens zijn er vanaf 90 cm. Ze zijn voor mijn 80 cm matrassen dus te ruim. Het wasvoorschrift voor het beddengoed is “40 graden maar liever 30”. Ik was beddengoed liever op 60 graden. De klantenservice geeft aan dat dit een idee is ‘van vroeger’ en dat 1x per week op 30 graden prima is. Ik heb het nog eens nagezocht maar 60 graden is toch echt nodig ivm de hygiëne mbt huisstofmijt, schimmels en bacteriën. De lage temperatuur zal de stof mooier houden, maar niet schoner. Dit vind ik een minpunt van het beddengoed maar ook een raar verhaal vanuit yumeko. Kortom: mooie producten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd, maar jammer dat ze niet op 60 graden kunnen worden gewassen.

snelle levering, prachtige producten

Voor de tweede maal iets besteld bij yumeko. Zeer snelle levering en de producten zijn mooi van kwaliteit en kleur. Wollen ledikantdekentje is heel erg mooi en van bijzonder kwaliteit

Product super - levering helaas dag te laat

Het product is heel goed. verpakking met het geurzakje is geweldig. Helaas wel een dag te laat geleverd vandaar 4 sterren anders 5.

Warm welkom

All season dekbed een genot om onder te slapen icm katoen satijn hoeslaken en dekbedovertrek een warm welkom in mijn bed. En niet te vergeten biologische katoen en ( diervriendelijk) dons. Kortom dik tevreden.

prachtig product en prima service

Prachtige kleuren, heerlijke structuur van de percal katoen. Een feestje op je bed! Prima retourservice toen ik per ongeluk de verkeerde maat bestelde.

Fijn dekbed van katoen-satijn. Kleur is ook mooi met een lichte glans erover.

Prima stof, zeer comfortabel

Erg goed!

Goed contact met klantenservice, ik kreeg twee kleurstalen toegestuurd om een goede keuze te maken. Snelle reacties. Mooi ingepakte bestelling met een klein geurzakje erbij.

100% tevreden!

100% tevreden met mijn aankoop bij Yumeko. Erg vriendelijke klantenservice. Ik had een vraag m.b.t. een kinderkussen voor mijn 4-jarige zoontje, waarop ik een enorm uitgebreid, vriendelijk, informatief en professioneel antwoord heb gekregen. Ondertussen het kussen met schapenwol aangeschaft voor mijn zoontje en hij slaapt er heerlijk op! Ook kregen we er een zakje lavendel bij die we heerlijk onder het kussen hebben liggen. Erg fijn en een leuk presentje! Hartelijk dank!

Hemels!

Voor het eerst kennis gemaakt met Yumeko! En in een woord geweldig! Dekbed en kussens gekocht en daarbij de zeer mooie katoen satijnen en flanellen Overtrekken met hoeslakens! Pure en mooie kwaliteit en je wil niets anders meer als je dit hebt ervaren. Snelle levering en met vragen wordt je ook snel en vriendelijk geholpen.

Heel tevreden

Dekbed van gerecycled dons besteld, met bijbehorende kussens en een overtrek + hoeklaken van katoensatijn. Nu enkele nachten onder/op geslapen en heel erg tevreden. Kwaliteit en comfort zijn (nog) beter dan de verwachtingen al waren. Daarnaast super tevreden met de service en snelle levering! Binnenkort maar een tweede set dekbedovertrek en hoeslaken bestellen..

altijd weer een feestje

Inmiddels heb ik al mijn beddengoed en handdoeken van Yumeko, over de jaren verzameld, want duurzame spullen gemaakt voor een rechtvaardig loon kosten nu eenmaal wat. Dit keer wat washandjes aangeschaft, die snel en milieuvriendelijk verpakt vergezeld van een heerlijk zakje lavendel werden bezorgd. Blijf blij met zo'n goed adres, heerlijk!

Heerlijk zacht en warm

Snel bezorgd en verzorgd. Wel prijzig, maar het is dan ook heerlijk slapen

De zachtste van het zachtste beddengoed

Slapen onder flanel van Yumeko en je wilt nooit meer iets anders! Zelfs vriendlief gaat zich met het beddengoed bemoeien! "Heb je het zachte laken er weer op". :-) Slapen als roosjes. Nooit meer andere lakens in de winter

Erg fijn slapen!

De levering was snel en netjes ingepakt. Het dekbedovertrek van flanel is super zacht en lekker warm, erg fijn in de winter. Ik vind het heerlijk slapen onder dit dekbed. En goed dat het biologisch en duurzaam is.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ