Pluspunten
Klantgerichtheid & duurzaam en kwalitatief product & leuke verpakking
VerbeterpuntenTeveel verpakking. Lakenset zit in linnen zakje en nog eens in plastiek hoesje. Hoeft niet. Ook veel papier bij levering. Daar zijn nog mogelijkheden om duurzamer om te springen.
Pluspunten
Supersnelle levering. Daarbij wordt het retourbedrag ook heel snel weer teruggestort! Top service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik had iets verkeerd besteld. Geweldig geholpen door vriendelijke klantenservice. Toen de spullen thuis kwamen waren we enorm verrast. Wat een cadeautje. En de producten zijn echt prachtig materiaal en slapen verrukkelijk. Dekbed heerlijk warm en luchtig. Beddengoed - nog nooit zoets zachts gevoeld. Ik wil niet meer anders.
Pluspunten
Organisch, snelle levering, mooie producten
knoopjessluiting van bamboe knoopjes is leuk en esthetisch, maar niet erg praktisch. Een sneller systeem om de opening van het dekbedovertrek dicht te maken zou fijner zijn.
Lang getwijfeld over dons of wol. Het zou leuk zijn om een (gratis) test pakket te kunnen bestellen om zo een beter afgewogen keuze te maken.
Pluspunten
Telefonisch contact snel, vriendelijk en doeltreffend. Ik geniet van de mooie verzorgde pakketten met lavendelkleurig vloeipapier en lavendelzakje. Begeleidend schrijven voelt heel persoonlijk en dat is fijn!
Pluspunten
hele zachte dekbedovertrekkken en milieuvriendelijk
Verbeterpuntende dekbedovertrekken krimpen snel waardoor de dekbedden niet goed meer passen verder zijn de knoopjes voor sluiten moeilijk en breken de knoopjes snel
Pluspunten
Biologisch en/of fair trade slapen! Geweldig toch? Er zit wel een prijskaartje aan, maar je weet waarom. Snelle levering ook, leuk verpakt met een aardigheidje erbij. Fijn om te ontvangen!
VerbeterpuntenIk zou die mooie indigo kleur van het jersey dekbedovertrek ook wel in de percal variant willen. Of sowieso meer keuze in kleuren van beddengoed.
Pluspunten
Prettige klantenservice, mooie producten , goede levering
VerbeterpuntenGraag ongebleekte katoen en lange rolkussens ( met slopen) in assortiment
het is erg duur, kan het me niet zomaar alles veroorloven, terwijl ik als het iets betaalbaarder was echt al veel meer had gekocht. Snap dat het geen ikea prijzen kan hebben maar toch.. Misschien combinatie van dingen kopen en dan extra korting geven dan die 10 %?? 10 % is zo'n zuinige korting...
Pluspunten
Goede kwaliteit. Fijn materiaal. Specifiek voor Ymeko gekozen vanwege het Eco label.
VerbeterpuntenOvertrekset Percel Dark Grey. Fijn materiaal. Verbeterpunt: Knoopjessluiting aan de onderkant en bij de kussenslopen. Zijn erg lastig dicht te krijgen.
Pluspunten
duurzaam, vriendelijk
Pluspunten
Mooie website, producten worden heel mooi verpakt, lekker geurend met een lavendel zakje er bij.
Pluspunten
Fijne klantenservice, goed advies, producten worden netjes verzorgd verpakt. Producten voelen luxe aan en zijn van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe producten zijn vrij duur. Er worden weinig echte aanbiedingen gegeven ( 10/15 %, maar dat kun je ook standaard krijgen) Bij meer echte acties denk ik dat ik meer zou kopen.
Pluspunten
Goede kwaliteit Biologisch Met respect naar mens en dier
Pluspunten
Klantvriendelijk, aandachtsvol (bv in het verpakken), fijne nieuwsbrieven, mooie producten, helder in missie en uitvoering. Ik word er steeds blij van als ik een mail of nieuwsbrief krijg. En helemaal als ik tussen mn 'lakens' (dekbedhoes en onderlaken) kruip! En niet te vergeten het wassen met de heerlijke washandjes...
Verbeterpuntennog meer producten wellicht
Pluspunten
De producten zijn echt van goede kwaliteit, het wordt afgeleverd in goede verpakking en duidelijk met zorg behandeld te merken aan de linnen zakken en lavendel. Top producten
Pluspunten
goede kwaliteit producten, nette en snelle afhandeling, fair trade, biologisch katoen zonder giftige stoffen, afgeleverd met zakjes geurende lavendel.
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ