Pluspunten
De bestelling en bezorging zijn keurig en snel verlopen.
VerbeterpuntenNog geen bedacht
Pluspunten
zeer klantvriendelijk, geduldig en snel.
Pluspunten
goed voor milieu met behoud van kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mijn eerste indruk is goed. Vragen werden adequaat beantwoord. Het pakket op tijd ontvangen en het voelt alsof ik mezelf een mooi cadeau gaf
Pluspunten
Mooie zachte handdoeken. Prachtige kleuren.
Pluspunten
groene uitstraling, prettige website
VerbeterpuntenVerpakking van het product in plastic, is dit biologisch afbreekbaar?
Pluspunten
Een zeer klantvriendelijke bejegening, hele fijne kwaliteitsprodukten en prettige communicatie.
Pluspunten
Duurzaam en fijne lakens!
Pluspunten
Mooie producten, goede kwaliteit, prettige communicatie
Pluspunten
Goede eerlijke producten met oog voor de natuur en een moderne uitstraling
Pluspunten
Voor mij zijn de duurzaamheid en consequentie op dat gebied erg belangrijk. Dat is het geval bij Yumeko.
VerbeterpuntenFijn dat er een katoenen zak en geen plastic bij geleverd werd en de liefdevolle kleine zak met lavendel!
Pluspunten
Duidelijke focus op het verbeteren van de branche. En hele fijne, mooie producten.
VerbeterpuntenMeer plekken of manieren om je aankoop te testen (kussens bijvoorbeeld).
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt !!
VerbeterpuntenKwaliteit product is goed, prijs vind ik persoonlijk aan de dure kant.
Pluspunten
Jullie hebben een leuke benadering van de klant, goeie teksten, inlevend vermogen.
VerbeterpuntenIk had heel graag de kerrie gele dekbedhoes gehad maar die was uitverkocht en ik wilde graag mijn ASN korting bon gebruiken die bijna verlopen was. Bij de AH kan je dan een bonnetje krijgen zodat je het artikel met de zelfde korting kan kopen. Daar had ik wel op willen wachten. Een sympathiek idee van de AH, misschien te verwerken op de website? Verder niets anders dan lof.
Pluspunten
Mooi ingepakt, heerlijk geurzakje als verassing in de doos. Vooral de molton is bovenverwachting qua kwaliteit, zo zacht en dik.
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice Snelle levering.
VerbeterpuntenVrij prijzig.
Misschien zouden jullie nog wat aandacht kunnen besteden aan de verpakkingen ivm duurzaamheid; bijvoorbeeld echt geen plastic gebruiken....
Pluspunten
Netjes verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenBestelformulier is niet geschikt voor password manager/automatisch invullen. Wat een gedoe omdat de website niet aangaf wat er mis was (bleek de "B" in mijn huisnummer niet te accepteren).
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.