Pluspunten
Fijn dat je de producten kan bekijken in de showroom. Enorm snelle levering!
Pluspunten
Persoonlijk, hoge kwaliteit producten en makkelijke en gebruiksvriendelijke site.
Pluspunten
Wat een zalig kussen. En ook nog heerlijk verantwoord. Ik begrijp niet waarom ik dat niet veel eerder heb gekocht :) Alles was tot in de puntjes verzorgd. Dank!
Pluspunten
Ik heb nu 2 keer een dekbed gekocht bij Yumeko, ben erg tevreden. De dekbedden zijn hemels, de levering is prompt, het contact met de klantenservice is correct en heel vriendelijk.
Pluspunten
Oké, de producten zijn niet goedkoop & Yumeko is wellicht iets té gelikt (naar mijn smaak), maar de handdoeken zijn erg fraai! Mooie "zware" kwaliteit handdoeken en na een aantal wasjes nog steeds lekker zacht. En! Het voelt ergens goed om een nieuw product (wat je dagelijks gebruikt) aan te schaffen met al die mooie keurmerken.
Pluspunten
Producten met aandacht voor mens en milieu.
Pluspunten
Ik ben zo enthousiast over dit prachtige bedrijf ,de zo persoonlijke benadering en begeleiding in de uiteindelijke keuze!Alles is zo licht,zacht,eerlijk en zuiver geproduceerd!Gisteren naar Yumeko showroom in Amsterdam geweest voor een matras,kussen,molton en geweldig geholpen door Margreet!Heel veel dank, ook aan Rody en Irene!
Pluspunten
collectie met mooie, producten van hoge kwaliteit
Pluspunten
Mooie producten, snelle en zorgvuldige levering, snelle reactie op vragen.
Pluspunten
Mooie, luxe producten die heel fijn in het gebruik zijn. Snelle levering.
Pluspunten
Geen plastic in de verpakking. Duurzaam product met zorg voor de dieren. Op de website staat duidelijke informatie over het verschil tussen dons en wol en over kussenonderhoud.
VerbeterpuntenOp de website staat dat een hoog kussen voor een grote zijslaper is, maar wat betekent 'groot'? Zwaar en lang? Of alleen zwaar, of alleen lang? Of breed? (En als je bed hard is, wat verandert er dan aan de aanbeveling?)
Goedemiddag! Dank voor je lovende woorden. Je haalt een goed punt aan en wij zijn toevallig aan het kijken hoe we klanten nóg beter advies kunnen geven. Dank voor de tip!
Pluspunten
Eerlijke materialen
VerbeterpuntenOok matrasbeschermers/moltons voor hoge/dikke matrassen gaan leveren
Pluspunten
Er was iets mis met de maat van het hoeslaken. Hierover heb ik contact gehad met de klantenservice en het is echt TOP opgelost! Complimenten!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Fijne producten en mooie bedrijfsfilosofie
VerbeterpuntenReduceren van plastic verpakkingsmateriaal
Pluspunten
Met oog en zorg voor natuur en milieu worden producten vervaardigd en geleverd. Mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenDe prijs is in vergelijking met andere producten ( niet ) met zorg voor natuur en milieu hoog. De drempel is hiermee hoog en alleen voor specifieke doelgroep.
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We snappen dat onze prijzen niet voor iedereen toegankelijk zijn. Wij willen natuurlijk graag dat zoveel mogelijk mensen eco slapen! Daarom hebben wij ook af en toe mooie aanbiedingen, waarvan u op de hoogte kunt blijven via onze nieuwsbrief. Slaap zacht!
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.