Pluspunten
heel fijne en persoonlijke service. kadobon voucher werkte niet op de site dus ik had eerst betaald maar kreeg het de volgende dag al teruggestort op mijn rekening. heerlijk om de doos te openen en de lekkere lavendel geur te ruiken. echt een kadootje om te krijgen.
Verbeterpuntenik had een kadobon gekregen en daarmee heerlijke spulletjes kunnen kopen maar helaas ligt de prijs voor mij een beetje boven mijn budget.
Dank voor je mooie woorden! Gelukkig heb je alsnog van onze mooie spullen genieten dankzij je bon. Wat een mooi cadeau. Slaap zacht!
Pluspunten
Eigenlijk alles
Pluspunten
Geweldig snelle bezorging van materiaal van super kwaliteit!! Ik heb een dekbed en nu ook een donzen kussen van Yumeko en het slaapt fantastisch!
VerbeterpuntenMeer plaatsen waar je de producten kan testen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer nette telefonische afhandeling van mijn bestelling toen er in het ideal-menu iets misging met de bestelling. Zeer tevreden over de producten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De kwaliteit en snelheid van het verzenden.
VerbeterpuntenBij het dekbed dat ik heb besteld zitten knoopjes, erg mooi maar niet praktisch. Dit is dan ook het enige punt.
Pluspunten
Met name de manier waarop ik telefonisch te woord ben gestaan.
Pluspunten
Prachtige producten die ook nog eens verantwoord zijn. Hier moet je wel van €€ voor over hebben, maar wij vinden het dat waard!
Pluspunten
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord werkend bedrijf. Snelle bezorging, goede service en zeer goede kwaliteit beddengoed in mooie kleuren. Ik raad het vrienden regelmatig aan eens op hun website te kijken.
Verbeterpuntengeen idee.
Pluspunten
Zeer snelle en verzorgde levering.
VerbeterpuntenGeweldig zo'n snelle levering maar moet daarvoor geen werknemers 's nachts werken? Voor mij zou het even goed zijn als de levering niet zo super snel was.
Pluspunten
Alleen maar veel goeds
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.