Pluspunten
Superkwaliteit! En aandacht voor detail: bij aflevering een brief waarvan de aanhef en ondertekening handgeschreven zijn.
Pluspunten
Doorgedreven ecologisch engagement, fair trade, snelle service, goede communicatie, dat is wat Yumeko kenmerkt. Wij zijn heel tevreden met hun producten en kunnen ze alleen maar aanbevelen voor wie eerlijk aangenaam slaapgoed in huis wil halen.
Pluspunten
Alles is zo goed verzorgd. Lakens en washandjes mooi verpakt met een lint erom heen. Zakje lavendel erbij. Heerlijk om zo'n pakje te krijgen.
Pluspunten
heerlijk dekbedovertrek, prijzig maar je hebt er ook wat voor!
Pluspunten
Prachtige kwaliteit, met zorg gemaakt en verpakt.
VerbeterpuntenPrijs aan de hoge kant. Levertijd mag sneller.
Pluspunten
Nu alleen maar besteld, maar in verleden contact i.v.m. een vraag, zeer goed geholpen. Supersnelle levering!
Pluspunten
Duurzaamheid is belangrijk
Pluspunten
Ontzettend snelle levering!! Goede communicatie en service! Hele goede kwaliteit!
VerbeterpuntenPrijzen zijn aan de hoge kant.... Was dit niet het geval dan had ik al lang ook Yumeko beddengoed voor mijn 5 kinderen gekocht, maar helaas.
Pluspunten
Lavendel zakje bij de levering
Verbeterpuntennvt
Ik zou er een derde kussensloop bij krijgen, dat was de belofte. Die zat echter niet in de doos. Ik hoop dat u zo sportief wilt zijn die alsnog op te sturen.
Pluspunten
heerlijke lakens, het pakketje ruikt lekker.
Verbeterpuntenik zou graag een levertijd/dag kunnen kiezen. bezorging van postnl ging ook niet helemaal goed, pakketje was bij de beuren afgeleverd, maar op het briefje wat ik in de bus kreeg stond niet het goede huisnummer.
Pluspunten
Fairfrade biologisch Heel zacht materiaal Veel maten verkrijgbaar
VerbeterpuntenKussensloops ook in andere maten Meer kleuren en prints
Pluspunten
Ga zo door, fijn geholpen.
Pluspunten
De service van Yumeko is erg goed. Het bedrijf is goed bereikbaar, erg vriendelijk en denkt echt mee. Complimenten!
Pluspunten
Goede communicatie en service naar de klant, de klant is koning, chapeau!
VerbeterpuntenProduct omschrijving
Pluspunten
Supermooie kwaliteit katoen, duurzaam en met liefde geproduceerd en bij de (supersnelle) thuisbezorging ook nog eens mooi verpakt met heerlijk geurende lavendel. Echt een kadootje om uit te pakken!
Pluspunten
Biokatoen! Snelle levering, duidelijke communicatie daarover.
VerbeterpuntenVerpakt in een katoenen zakje, plastic (jammer) en een doos. Prijs op de site stond op verschillende plekken anders. Ik dacht het artikel voor 89 euro te kopen en dat werd uiteindelijk 149. Nog steeds niet gek voor biokatoen, maar wel onduidelijk
Pluspunten
mogelijkheid van chat om vragen te stellen. Snelle levering en mooie kwaliteit producten!
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.