Pluspunten
Fijn contact via mail en telefoon.
VerbeterpuntenZou er meer kopen als prijzen iets lager waren.
Pluspunten
Tripple A
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
duurzame materialen, mooi assortiment
VerbeterpuntenDe prijzen zijn aan de hoge kant
Pluspunten
Eerlijk spul, heel mooie kwaliteit en keuze uit bijzondere kleuren. Het klopt: vandaag besteld en morgen geleverd! De handmatig geschreven aanhef en ondertekening van de begeleidende brief en het heerlijke lavendelzakje maken het pakket tot een cadeautje.
Pluspunten
Mooie kwaliteit stof
VerbeterpuntenTe duur, kussenslopen te groot.
Pluspunten
Geweldig mooie producten. Het lekkerste beddengoed van Nederland. Hoge kwaliteit, niets op af te dingen. Ik vind het de prijs zeker waard.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooi ingepakt echt aandacht voor de bestelling
Pluspunten
Snelle vriendelijke adequate levering
Verbeterpunten2 van de 6 de dekbedhoezen zijn scheef, gedraaid genaaid.
Pluspunten
hoge kwaliteit, accuraat en vriendelijke mailcontact kleine attentie, zakje lavendel mooi verpakt snelle levertijd
Verbeterpuntenhoge prijs? meerdere tinten/kleuren
de laatste keer was ons overtrek groter dan het eerste dekbedovertrek wat we bij u kochten voor ons lits jumeaux. maar het zal wel krimpen mettertijd...de kwaliteit is prima . ik vind alleen de keuze in kleur voor een overtrek wel erg summier....
overtrek verkleurt snel.
Pluspunten
Voor fijne dekbedden met een hoge kwaliteit is dit HET bedrijf! Het ecolabel maakt het helemaal af. Het kussen met natuurlatex en dons is een aanrader!
Pluspunten
Mooie producten, goed concept en erg plezierige omgang tav omruil en zelfs een product retour. Vriendelijk en no nonsense in communicatie per mail en telefoon, ook bezoek aan de Herengracht professioneel. Goede kennis van zaken en geen verkooppraatjes, top. Echt een dikke 10
VerbeterpuntenGeen
Ik blijk allergisch voor dit kussen, uitslag op hoofd en nek dus kan het kussen niet gebruiken
De velvet flanel lakens zijn super! Het enige minpunt voor mij is dat het een beetje duur is... Anders zou ik graag nog een paar sets kopen.
Pluspunten
De producten worden op een milieuvriendelijke en diervriendelijke manier geproduceerd. Dat vind ik erg belangrijk. De producten zijn ook van goede kwaliteit
Pluspunten
Mooi product
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.