Elastiek hoeslakens mag wat langer meegaan
Pluspunten
Zorgvuldigheid en eerlijke producten. Een prachtige molton ontvangen, mooi dik en fijne kwaliteit.
Pluspunten
Erg snel geleverd en in een mooie verpakking. De lakens zijn bijzonder zacht en erg prettig in gebruik. Fijn ook dat het allemaal biologische kwaliteit is. Het is wel even een investering.
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit!
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via de mail, snelle levering en fijne producten.
Pluspunten
We zijn heel tevreden over de snelle service en vriendelijke communicatie.
Pluspunten
kwalitatief zeer goede producten; aan de telefoon word je zeer prettig te woord gestaan; goede website met duidelijke en veel productinformatie; producten keurig verpakt geleverd.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Ik ben blij dat ik terecht kan bij Yumeko voor fairtrade en milieuvriendelijk beddengoed! Ook had ik onlangs een vraag en kreeg ik snel een heel duidelijk, vriendelijk en helpend antwoord terug!
VerbeterpuntenVroeger kwam je beddengoed in een katoenen zak, dat is nu niet meer. Ik begrijp dat het een extra kost is, maar het was wel leuk. Ik gebruik deze als ik op weekend of op vakantie ga.
Pluspunten
website geeft goede info ik kan het nergens kwijt dus hier: dekbed ziet er zeer verzorgd uit en voelt goed maar nog maar heel kort in huis. dus hoelang t meegaat afwachten. Smak geld maar dat is bij alle kwaliteitsdekbedden zag ik. ik was gecharmeerd door de verhaaltjes van de mensen die "afstand hebben tot de arbeidsmarkt". dan ruikt de lavendel nog lekkerder.
Pluspunten
Alles! (Heb al een review voor de eigen site geschreven)
Pluspunten
Super duurzaam met hoog kwaliteit bedden goederen.
Pluspunten
mooi kwaliteitsproduct, goede visie op biologisch en fairtrade
Verbeterpuntenduidelijker vermelden dat je bij een dekbedovertrek apart nog een kussensloop moet bestellen om een set te verkrijgen. Het zou ook beter zijn om een korting te geven als je de set in 1 keer bestelt.
Pluspunten
De levering is snel en netjes. Het dekbedovertrek dat ik kocht van katoensatijn is precies wat ik hoopte, ruim, zacht en met een lange instopstrook zodat mijn dekbed niet meer over de grond dwaalt maar netjes blijft liggen.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als pakketjes ook bij een ophaalpunt in de buurt kunnen worden opgehaald.
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.