Pluspunten
Prima bestel en leveringsproces
VerbeterpuntenTijdens de aankoop aangemeld voor de Nieuwsbrief. Een week na de aankoop bleek er 10% korting te zijn om het net aangekochte artikel. Aan de klantenservice gevraagd of er een coulance regeling was maar daar is nooit een antwoord op gekomen. Hierdoor is mijn beeld onnodig negatief.
Pluspunten
Product is mooi verpakt in een hoes van biologische katoen. Gebruik van duurzame materialen ook bij de verpakking. Website ziet er mooi en overzichtelijk uit.
Pluspunten
eerlijk product
Pluspunten
Bijzonder vriendelijk te woord staan
Pluspunten
heerlijke producten! kwalitatief prima
Verbeterpuntenproducten minder in lastic verpakken dekbedovertrek perceel: de knoopjes zijn moeilijk dicht te krijgen en breken soms
Pluspunten
jullie producten zijn top afgewerkt!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
echt eco en heel mooie aaibare spullen
Pluspunten
Duurzaam, divers, kwalitiet, goed voor het milieu.
VerbeterpuntenNou, ik denk eraan een ecokussen te kopen van yumeko, alleen ze zijn best prijzig, kun je een kussen proberen. Er is zo veel keuze, ik heb nu al een paar kussens gekocht, ander merk, bevallen geen van allen. Dat is het eigenlijk, serice om het uit te proberen. Verbeterpunt voor het dekbed is de aanhechting van het zomer en wintergedeelte. Dit laat te snel los, beter is met drukknopen te werken, of zo iets dergelijks
Pluspunten
Prima kwaliteit producten, mooi en verantwoord verpakt.
VerbeterpuntenOver het algemeen liggen de prijzen erg hoog, dus is niet makkelijk aan te schaffen voor de mensen met de kleine beurs.
Pluspunten
duidelijk bestelproces, snelle en professionele levering
Verbeterpuntenkan zo gauw niets bedenken
Pluspunten
Er wordt gewerkt met een ideële gedachte: hoe kunnen we comfort,eerlijk en milieubewuste producten combineren met een niet te hoge prijs. Medewerkers zijn enthousiast, vriendelijk en meelevend.
VerbeterpuntenProbeer zoveel mogelijk klanten te werven door acties voor zowel bestaande als nieuwe klanten te verzinnen. Dat gebeurde wel. Alleen is het al een tijd stil nu en dreigt Yumeko aan de gedachten te ontsnappen. Dat is zonde voor zo'n -in principe- enthousiast bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering en een mooi product! Fijne dekbedden en ook een fijne gedachte dat er focus is om kwaliteit en niet alles prijs
Pluspunten
producten maken de beschrijvingen waar. verpakking maakt mij iedere keer weer vrolijk.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en goede service!
Pluspunten
Vooral de communicatie vond ik erg prettig. Ook ruilen bleek geen enkel probleem.
VerbeterpuntenKan deze op dit moment niet bedenken.
Pluspunten
Producten van uitstekende kwaliteit. Vlotte levering. Zorgzaam verpakt met kleine attentie (lavendelzakje). Het zijn de details die het hem doen.
VerbeterpuntenZo verder voort doen!
Pluspunten
Snelle en nette levering. Geven goed advies.
VerbeterpuntenProduct niet in orde, dit dan op een correcte manier oplossen. Product ook niet meer verkopen, maar verbeteren.
Pluspunten
Heel goed bereikbaar. aandacht voor de klant. Steeds opnieuw naar mij gebeld hoe het matras beviel. Zeker vanwege mijn rugklachten. Jammergenoeg was ik steeds niet bereikbaar.
VerbeterpuntenIk dacht dat we ook een Fairtade matras hadden dat was een beetje onduidelijk. Nu is het alleen biologisch. ook goed maar niet top!
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering en zeer goede service. Ze verkopen fijne, goede producten
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.