Pluspunten
Ecologisch
Pluspunten
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Samenwerking met mensen met een beperking.
Pluspunten
Alles biologisch en fair trade. Jullie zijn een voorbeeld voor veel bedrijven.
Pluspunten
snelle service, snel leveren, mooie spullen
Pluspunten
Goede kwaliteitsproducten (afgaande op deze ene bestelling) Fijn dat de producten online bestelbaar zijn
Pluspunten
Goede en snelle communicatie
VerbeterpuntenPrijs is aan de hoge kant
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering. Fijn ook dat het dekbed in een milieuvriendelijke verpakking kwam.
Pluspunten
Fairtrade, biologische materialen dus maatschappelijk verantwoord ondernemen.
VerbeterpuntenEen ander verbindingssysteem misschien bedenken voor het 4 -seizoenen donzen dekbed.
Pluspunten
Wollen kussen gekocht maar dat beviel niet. Na een telefoontje mocht ik het ruilen. Daarna in de showroom latex/dons hoofdkussen uitgeprobeerd. Dit is echt het lekkerste kussen wat ik ooit gehad heb. Ben er superblij mee. Hele goede service!
Pluspunten
De spullen die ze verkopen zijn fair trade
Pluspunten
Het pakket dat bezorgd werd zag er super mooi en verzorgd uit. Echt een cadeau
Pluspunten
Erg fijne stof om onder te slapen.
VerbeterpuntenDe twee-seizoenen-dekbedden kunnen moeilijk vast. Het gaatje is te klein of er zit geen gaatje. de dekbedden blijven niet goed aan elkaar vastzitten met alle ergenis van dien. Ik zou hier graag een andere oplossing voor zien.
Pluspunten
Fijne frisse communicatie, mooie producten, persoonlijk!
Pluspunten
Eco- en klantvriendelijk met prachtige producten
Pluspunten
Persoonlijke benadering Visie
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden met dessin
Pluspunten
Fijn contact toen de kortingscode niet bleek te werken, waarna toch de bestelling daarmee mogelijk werd. Het matras werd zorgvuldig bezorgd, met advies het elke 3 maanden te keren. Heel zorgzaam, dat na enige tijd werd geïnformeerd naar de ervaringen met het matras.
VerbeterpuntenHet matras slaapt prima, maar ik weet natuurlijk niet hoe dat over 9 jaar zal zijn. Dan pas zou ik een echte beoordeling over prijs en kwaliteit kunnen geven, vandaar bij beide een 9.
Pluspunten
Het bedrijf komt heel klantvriendelijk en professioneel over. De producten zien er zeer verzorgd uit en zo worden ze ook naar mij als klant verzonden. (Een heerlijk geurend lavendelzakje is toegevoegd). Zeer blij met dekbed, dekbedovertrek en hoeslaken. Het is niet goedkoop.
VerbeterpuntenIk heb nog geen verbeterpunten kunnen ontdekken.
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Mooie producten, ik weet niet of de prijs kwaliteit in verhouding is, Ik denk dat er toch teveel gebruik gemaakt wordt van het bio aspect. Ik denk dat de prijs wel iets kan zakken.
VerbeterpuntenIk heb hoofdkussens gekocht. Ik vind de kwaliteit niet oke, ze verliezen erg snel de veerkracht. Ik lucht en schud ze iedere dag en heb ter bescherming molton kussenslopen die er om zitten.
Pluspunten
het is te lang geleden dat ik de dekbedden gekocht heb. Ze bevallen goed.
Verbeterpuntenik ervaar de dekbedden nog steeds als erg zwaar. Vooral met verschonen (schone dekbedhoes er omheen) vind ik dit een groot nadeel.
Pluspunten
Keuze voor duurzame producten
Pluspunten
- Mooi verhaal - Geen concessies doen - Blijven vasthouden aan koers en uitbreiden van assortiment
Verbeterpunten- Creëer loyalty korting (bijv. via puntensysteem) - Creëer ambassadornetwerk en geef punten / geld aan mensen die Yumeko producten weten te verkopen
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.