Pluspunten
Mooie producten en super kwaliteit.
Pluspunten
Fantastische filosofie met kwalitatief perfecte en duurzame eco producten.
VerbeterpuntenVoor mij zijn de prijzen wat te hoog nu om bijvoorbeeld een nieuw dekbedovertrek te kopen. Als daar iets in mogelijk is zou het mooi zijn, maar begrijp dat kwaliteit in combi met eco prijzig is :-) En voor de donzen dekbedden zou een ander systeem om de verschillende seizoenen aan elkaar te maken beter kunnen (nu is het een heel gedoe)
Pluspunten
Fijn dekbedovertrek, mooie zachte kwaliteit stof, ecologisch is en voelt goed
VerbeterpuntenKussensloop is een erg grote variant, verschillende maat-opties zouden een mogelijke verbetering zijn. Ons kussen is nu wat te klein voor het sloop.
4 seizoenen-donsdeken : 2 helften komen constant los van elkaar . Knopjes komen altijd los. Dus elke avond donsdeken opnieuw uit overtrek halen :-(
Pluspunten
Verantwoord, duurzaam en vriendelijk.
VerbeterpuntenType product dat ik gekocht heb linken aan deze vragenlijst. Is voor de klant makkelijker invullen en voor jullie correctere duidelijkere feedback.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Ook telefonisch goed bereikbaar en goed advies.
VerbeterpuntenWellicht soort spaarsysteem voor trouwe klanten omdat de producten nogal kostbaar zijn.
Pluspunten
Mooie producten, goede e-mailberichten
Verbeterpuntenopp dit moment niet.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en ter zake kundige mensen
VerbeterpuntenNeem ook producten met ganzendons in het assortiment op
Pluspunten
Zeer persoonlijk! Fantastisch dat het eco en fair is!
Pluspunten
Prachtige missie en visie
VerbeterpuntenNa de aanschaf van een tencel dekbed bleek binnen een week dat ik er toch erg onder zweet (veel meer dan onder mijn oude dekbed met kameelhaar). Erg vervelend. Werd vriendelijk te woord gestaan; zou terug gebeld worden. Dit is nooit gebeurd. Natuurlijk een risico als je een nieuw product aanschaft, maar voor zoveel geld (2 persoons all seasons dekbed) erg jammer. Klachten zijn nog steeds aanwezig; alsof ik onder een synthetisch dekbed slaap helaas..
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
heel toevallig heb ik vanmorgen nog met iemand over Yumeko gesproken, omdat ik het zo leuk vind, dat de spullen zo mooi en zorgvuldig verpakt zijn, waardoor het echt als een kadootje eruit ziet voor mij. Want zo ziet het eruit als het binnenkomt. Zo leuk!!! Daarnaast is het voor mij zoooo belangrijk (nog belangrijker dan bovenstaande) dat er geen dierenleed aan te pas is gekomen en dat het materiaal met alle respect voor onze aarde en de mensen, die het helpen maken, vervaardigd is! Top hoor!!!
Verbeterpuntentot nu toe heb ik nog niet het idee gehad, dat er iets beter kan. En ik heb toch al aardig wat keren produkten besteld.
Pluspunten
Erg klantvriendelijk en meedenkend. Keurig verpakt en verzonden. Snelle levering.
VerbeterpuntenMeer variatie in kleuren handdoeken en bed textiel. Nu is het allemaal zo sober en braaf van kleur. Graag ook een katoenen zomer dekbed lits jumeaux toevoegen aan het assortiment.
Pluspunten
Goede kwaliteit met de juiste prijs
VerbeterpuntenAltijd de orders blijven tjekken. Ik heb een molton besteld met een nieuwe topper. De molton de volgende dag in huis. (De beoordeling is gebaseerd op de molton) Maar na 6 weken lever/wachttijd, Had ik nog niets gehoord van de topper. Na een mail kreeg ik bericht.... Foutje vergeten te bestellen. Overigens wel heel netjes op gelost. Grote complimenten daarvoor! Nu nog 5 weken te gaan.wij kijken er naar uit
Pluspunten
Klantgerichtheid & duurzaam en kwalitatief product & leuke verpakking
VerbeterpuntenTeveel verpakking. Lakenset zit in linnen zakje en nog eens in plastiek hoesje. Hoeft niet. Ook veel papier bij levering. Daar zijn nog mogelijkheden om duurzamer om te springen.
Pluspunten
Supersnelle levering. Daarbij wordt het retourbedrag ook heel snel weer teruggestort! Top service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik had iets verkeerd besteld. Geweldig geholpen door vriendelijke klantenservice. Toen de spullen thuis kwamen waren we enorm verrast. Wat een cadeautje. En de producten zijn echt prachtig materiaal en slapen verrukkelijk. Dekbed heerlijk warm en luchtig. Beddengoed - nog nooit zoets zachts gevoeld. Ik wil niet meer anders.
Pluspunten
Organisch, snelle levering, mooie producten
knoopjessluiting van bamboe knoopjes is leuk en esthetisch, maar niet erg praktisch. Een sneller systeem om de opening van het dekbedovertrek dicht te maken zou fijner zijn.
Lang getwijfeld over dons of wol. Het zou leuk zijn om een (gratis) test pakket te kunnen bestellen om zo een beter afgewogen keuze te maken.
Pluspunten
Telefonisch contact snel, vriendelijk en doeltreffend. Ik geniet van de mooie verzorgde pakketten met lavendelkleurig vloeipapier en lavendelzakje. Begeleidend schrijven voelt heel persoonlijk en dat is fijn!
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.