Pluspunten
Hele goede kwaliteit van duurzame producten
VerbeterpuntenIk vind het vaak nog wel erg duur
Pluspunten
Ik hou van Yumeko
VerbeterpuntenGeen, service is snel en goed. Ruilen is geen probleem, erg fijn.
Pluspunten
grote feel good factor prettige communicatie mooie producten
Verbeterpuntenik kan de kwaliteit op termijn nog niet beoordelen.
Pluspunten
Top service, goed bereikbaar, vriendelijk, snel, op orde
Verbeterpuntenik vind aan de kwaliteit of meer stabiliteit van de kwaliteit nog wel wat gedaan kan worden. En dan bedoel ik de producten. Ik heb twee dezelfde dekbedhoezen besteld (met enige tijd ertussen) en daarvan is de 1 duidelijk beter dan de ander. Ook verschilt de maat terwijl ik dezelfde maat besteld heb. Daarnaast is de ene veel zachter dan de ander. Blijf ik vreemd vinden.Over de maat heb ik overigens wel gebeld en ben daarbij prima te woord gestaan en goed geholpen. Hij blijft alleen nog steeds wel aan de ruime kant haha
Pluspunten
Fijne klantenservice! Duidelijke en service gerichte communicatie.
Pluspunten
Eerlijk bedrijf!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
super kwaliteit lakens, snelle service, prachtig ingepakt!
Pluspunten
Heel mooi ingepakt, echt een cadeau. Snel geleverd. Goede info op site mbt onderhoud.
VerbeterpuntenIk heb een herfst/lente-dekbed besteld, maar vind hem wel heel erg warm, ook al in maart. Dat is misschien persoonlijk, dat kan ik niet goed inschatten.
Pluspunten
op zich mooi materiaal fijn assortiment
Verbeterpuntende kwaliteit is niet heel hoog, het dekbedovertrek is heel dun van stof
Pluspunten
Duurzaamheid in de praktijk gebracht op overtuigend consequente wijze. Mooie producten, goede kwaliteit. Simpel en puur.
Pluspunten
Duurzaam milieu bewuste artikelen. Geen verzendkosten dacht ik, het is al wel een hele tijd geleden. Alles keurig verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenErg aan de prijzige kant. De lakens/badhanddoeken zijn alleen in saaie kleuren.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verzorgd verpakt. Goede kwaliteit deken.
Pluspunten
Goede service. Bereid om mee te denken
Pluspunten
Super betrouwbaar, hele fijne producten en een prima service
Pluspunten
Hele goede kwaliteit, daardoor duurzaam & met de juiste keurmerken
Pluspunten
superkwaliteit producten. De vriendelijkste klantenservice ooit.
VerbeterpuntenIk heb bij mijn twee bestellingen beide keren een verkeerd artikel toegestuurd gekregen. Dit kon wel snel en vriendelijk weer recht gezet worden. Maar zorgvuldigheid bij het verzenden lijkt me een verbeterpuntje.
Pluspunten
Zie hierboven; prima kwaliteit, jammer dat de prijs vrij hoog is. Omdat ik voor onze kleinkinderen (6 in totaal) vrij veel gekocht heb (en nog ga kopen), kreeg en krijg ik korting! Dat waardeer ik ten zeerste. Goede nazorg en garantie.
Pluspunten
Uitstekende service en de producten zijn van erg goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe onderhoeslakens zijn groter dan de bestelde maat (1.60x2.00). Dit zorgt voor rimpels, wat ik niet fijn vind. De kwaliteit is fantastisch, maar puur door de maatvoering zou ik een onderlakens niet meer bestellen. Verder zou ik een instopstrook aan de dekbedhoezen prettig vinden.
Pluspunten
Ik heb 2 keer de verkeerde maat ontvangen maar dit werd vriendelijk en snel opgelost FANTASTISCHE kwaliteit We wanen ons iedere avond onder een hotel dekbed zoooo heerlijk zacht en comfortabel!! Nooit meer iets anders
VerbeterpuntenDe prijs is wel fors maar dat zal wel logisch zijn. Maar het zou fantastisch zijn als het voor meer mensen toegankelijk is.
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.