Pluspunten
Mooie showroom/mooie spullen/mooie kwaliteit
VerbeterpuntenAfwijkende maten makkelijker leverbaar
De prijs/kwaliteitverhouding loopt een beetje uit de pas en de kortingscoupon is over 1 nabestelling. ik zou liever een % zien. De gebruiksvoorwaarden bij deze beoordeling mogen nergens maar dan ook nergens met mijn gegevens (behalve voor intern gebruik) voor gebruikt worden......
Pluspunten
De dekbedden zijn van exceptionele kwaliteit. We genieten er elke dag van.
VerbeterpuntenGeen. Als de prijs omlaag mag zouden we dat toejuichen, mits de kwaliteit er maar niet navenant afneemt.
Pluspunten
gedreven mensen, vriendelijk, mooie producten, goed streven
Verbeterpuntenhet zou mooi zijn als 'organic' betaalbaarder zou zijn voor meer mensen, maar ze doen hun best
Pluspunten
Super verzorgd! Mooie producten en leuk detail >lavendelzakjes
Pluspunten
Altijd goed service, communicatie, kwaliteit.
Pluspunten
Ecologisch verantwoorde en diervriendelijke producten. Snelle levering waarbij producten mooi verpakt waren, een cadeau om uit te pakken. Heb zelf het lente/herfst donzen dekbed gekocht wat inderdaad een heerlijk, knisperend dekbed is om onder te slapen. Alleen voor de koude dagen toch soms een tikkeltje te dun. Donzen kussen slaapt heerlijk. Fijne website waarbij je al een positief gevoel krijgt en zin om de wereld een stukje te verbeteren.
Pluspunten
Fantastische service en persoonlijk advies in combinatie met kwaliteitsproducten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Echt aandacht voor duurzaamheid, niet alleen op papier.
Pluspunten
Mooie website, snelle levertijd en de ecologische insteek
VerbeterpuntenIk krijg nooit mails over acties/kortingen. Dit zou vermoedelijk de koopstimulans bevorderen
weet ik niet
Pluspunten
Alles als goed ervaren: informatie, levering, producten. Erg blij met een bedrijf dat zorgt voor milieu-, mens- en diervriendelijke producten. Daar mogen er veel meer van komen!
VerbeterpuntenZie op dit moment geen verbeterpunten.
Pluspunten
prachtige fairtrade en biologische producten supersnelle levering altijd mooi verpakt in zacht lila papier en heerlijk lavendel geurkussentje
Pluspunten
Dat mijn man en ik slapen onder een donzen dekbed waarbij dieren niet hebben hoeven lijden, zorgt dat slapen helemaal fijn is en onbezorgd. Een bedrijf met zo'n diervriendelijke visie verdient eigenlijk een lintje. Het dekbed is zo mooi en dan ontvang je bij de levering ook nog een lief kaartje.... Ik vind jullie super en zal in de toekomst weer bij jullie iets moois en eerlijks gaan kopen, ws voor mijn kinderen die hun bed uitgroeien. Heel veel succes toegewenst met jullie bedrijf , jullie maken de wereld echt een beetje mooier.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.