Mooie kwaliteit, snelle levering en leuke verpakking met lavendel zakje in de doos :)

Heerlijk

Heerlijk zacht beddengoed. Wat een verschil met mijn eerdere beddengoed….

Top kwaliteit producten top service tot in de details

De producten zijn geweldig. Weet je niet zeker wat je wilt wordt je uitstekend geholpen en de geurzakjes in de verpakkingen ronduit geniaal. Dat zijn de details die het doen

Vlotte bezorging, top product

Ervaar luxe zowel in uiterlijk als in comfort.

Teleurgesteld in prijs-kwaliteit en handdoeken blijven pluizen

Voor dit geld had ik dikkere handdoeken verwacht. 2 van de 8 zijn wel dikker (rond de 365 gram), maar de andere 6 zijn conform de standaard kwaliteit van bv. de Hema (rond de 285 gram). Geen luxe gevoel en dat had ik wel verwacht als ik bijna 15 euro betaal voor een handdoek van 50x100 cm. Bovendien blijven ze erg pluizen, ook na 3x wassen op 45 graden met een scheutje azijn conform advies leverancier.

Voelt vertrouwd

Incredible

The duvet has been perfect! We got the super warm winter duvet and has been some cold nights in our cold old house and there isn’t any cold spots as soon as you get under. We are hoping it will not be too warm in summer but think it is breathable enough for warmer weather Expensive but well and truly worth the money the first night we loved it!

Erg goed en mooi verpakt

Mijn bestelervaring bij Yumeko is prettig. Snel, ondanks de sneeuw, en heel mooi verpakt: mooi ingepakt met lintje, goede folder en lavendelzakje erbij. Blij met het duurzame en zonder chemische middelen behandelde beddengoed van Yumeko.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Producten goede kwaliteit ( ga één dekbed nog beproeven zodra lente verschijnt). Mooi materiaal en gaaf vormgegeven. Top!

Zulke fijne spullen

Al allerlei producten gekocht en de kwaliteit is uitstekend.

Snelle service en heerlijke kwaliteit

Snelle levering en super zachte kussenslopen

Snel bezorgd, mooi en duurzaam ingepakt en mooie kwaliteit flanellen kussen hoezen!

Goed , met 2 kanttekeningen

Onze bestelling liet, vermoedelijk door de feestdag en het matige winterweer wat langer op zich wachten. We bestelden een ivoorwit hoeslaken maar wat we kregen was een licht geel gekleurd exemplaar. Er zit dus wat verschil tussen de kleurstelling van de site en de daadwerkelijke kleur.

Altijd blij

Vanaf mijn eerste aankoop zeer tevreden met de kwaliteit en het aanbod. Nu voor het eerst ook de service mogen ervaren door een foutje dat ik met mijn bestelling had gemaakt. Heel fijn contact gehad en goed geholpen!

Mooie producten

Snelle levering, mooi ingepakt altijd met zakje heerlijk geurende lavendel

Goed ervaring, mooie producten

Prachtige dekbedovertrekken besteld! Door een foutmelding contact opgenomen met Yumeko waardoor ik uitstekend verder geholpen werd. In de middag om 14.30 besteld en de volgende dag al in huis.

Fijne, duidelijke website, snelle bezorging, erg goed product.

Top kwaliteit

Snelle levering, heerlijk zachte flanellen hoeslaken. Mooi verpakt. Bij vragen snel antwoord !

Verrassend goed

Ik hou zelf van kwaliteit en zachtheid en ik heb last van eczeem. Zoekende kwam ik uit bij yumeko het gaf aan anti allergie te zijn en 100 % katoen met een hoge waarde. Ben begonnen met beddengoed van katoen satijn het was duur 170 euro maar toen ik er eenmaal onder geslapen had was ik verkocht gelijk het hoeslaken besteld wat een luxe zeg. Heb van het gewassen linnen beddengoed binnen gekregen en ben hier heel benieuwd na dit was nog prijziger maar nu ik weet dat ze kwaliteit leveren ben ik bereid het te proberen. Kortom yumeko krijgt 5 sterren van mij

Top kwaliteit en topserviice

Zie boven. Had verkeerde maat opgegeven! Binnen dag geregeld! Dank!

Geweldige service na een klacht van mij

Erg goede en aardige communicatie. Ik blijf trouw

Mooie duurzame kwaliteit.

Heel fijn beddengoed en duurzaam.

Ik had de verkeerde kleur besteld een kon het gratis terug sturen. Werd heel vriendelijk geholpen via de telefoon.

Wij hebben het all seasons dekbed gekocht. Na vele recensies en andere dekbedden te hebben bekeken toch besloten om voor Yumeko te gaan. We zouden zelfs naar Duitsland rijden om een dekbed te kopen maar blij dat we deze hebben gekocht. Dikke aanrader!

Dekbedovertrek werd snel geleverd in goede verpakking. De katoenen stof is stevig en zacht tegelijkertijd. Heel mooi, bevalt heel goed.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ