Geweldig kussen

Kussen precies zoals gewenst. Na lang zoeken eindelijk de juiste gevonden. Voorgevormd, maar niet te stijf. Handig met een extra laag, zodat je de dikte aan kunt passen. Ook zit er een aparte tijk om het binnenfoam, zodat het op den duur niet gaat "korrelen" in de buitenste tijk, wanneer je de buitentijk uit wilt wassen is dat erg handig. Ook fijn dat het er in 2 soorten is. Medium en zacht. Ik heb de zachte. Denk dat ik nog één bestel. En goed verpakt aangekomen, zelfs met een lavendel geurzakje erbij.

Wat een knisperende katoenen slopen mochten we ontvangen, fraai verpakt en geurend naar het lavendelzakje.

Snel gereageerd nadat ik.het verkeerde besteld had.

Verkeerde besteld, retoursticker gehad en bedrag terug. Prima!

Prima en snelle service

Ik had 2 kussens besteld, heb er 1 teruggestuurd. De afwikkeling daarvan ging heel makkelijk en supersnel. Goeie communicatie via email.

Uitstekende service

Na mijn melding van een weeffoutje heeft Yumeco een prima oplossing aangeboden. Hartelijk dank daarvoor. Ons linnen en eko katoenen beddengoed bevalt erg goed, als de kinderen uit huis gaan geven we ze weer een set cadeau!

Prachtige producten en sympathiek bedrijf

Fijne kussens van gerecycled dons, top. En knisperend satijnen dekbedovertrekken!

Altijd tevreden

Mooi verpakt, snelle verzending en leuk dat er een klein zakje lavendel in de doos zit. Wij kopen alleen nog maar yumeko overtrekken.

prachtige materialen

Ongelofelijk snelle levering

Service

Tijdens mijn bestelling had ik een fout gemaakt. 5 minuten voor sluiting werd dit èn hersteld èn een oplossing aangeboden voor t geval het toch fout ging. Echt super. De maanslinger is prachtig, zacht & stevig tegelijk. Ik ben al een trouwe klant maar kom steeds weer onder de indruk.

Prachtige kleur en mooie stof!!

Oud roze, romantische kleur!

Heerlijke kwaliteit

Mooi duurzaam en goed voor de wereld!

Prachtig product met een verhaal waar ik volledig achter kan staan. Stevig ingepakt in een doos, met de sloop in mooi zijdepapier verpakt met lintje. En een cadeau, zakje lavendel. Ik ervoer mijn pakket ook als een cadeau. Met zoveel zorg ingepakt. Ik ga zeker meer bestellen als ik weer iets nodig heb. Dank jullie wel!!

Snel geleverd, mooi verpakt en prima kwaliteit!

Erg goede producten en service!

We hadden al vrij snel 2 scheurtjes in handdoeken zitten. Er werden meteen nieuwe opgestuurd. Top service

Mooie kwaliteit

Zijn mooie lakens. Heerlijk stof kwaliteit. Vind alleen de laatste twee aankopen dat de naden niet zo mooi vallen. Als je ze gewassen hebt dan heb je zo’n valse kreuk/plooi langs de naad zelf. Bij de flanel lakens totaal geen last van.

Fijne linnen beddengoed

Fantastisch linnen beddengoed besteld, die ecologisch verantwoord is en made by EU. Ook services is super goed en vriendelijk!

Fijn kussen, levensduur te kort

Het is een fijn kussen qua comfort met voldoende stevigheid. Het is nu mijn derde kussen en beide keren heb ik ze na twee jaar moeten vervangen. Gezien de prijs van het kussen vind ik dat aan de korte kant.

Top product

Super fijn hoeslaken, past perfect, blijft goed zitten en super fijne stof. Snel levering.

Prima service!!

Ik had een paar maanden terug een kussensloop gekocht met later bleek een fabricagefout… Werd gelijk omgeruild…volgende dag in huis!

Excellente service

Onze mooie handdoeken vertoonden helaas snelle slijtage. Onze klacht werd heel serieus genomen en bijzonders snel opgelost. Binnen enkele dagen hadden we al nieuwe handdoeken in huis. Dat is wat ik noem Excellente service! En nog steeds een prachtig product.

Fijn dekbed, instopstrook met mooie afwerking van de rand die nog over het bed hangt.

Heerlijk kussen

Erg fijn kussen Ik moest eerst even wat wennen ivm de hoogte. Maar uiteindelijk prima geslapen. Dus een aanrader als jeveen stevig kussen wil hebben.

prima!

Korrecte bestelling, zoals ik van Yumeko gewoon ben !

Geweldig kussen

Snelle levering en een geweldig kussen. Heel lang naar gezocht en hier gevonden.

Prima service en bezorging

418 Herengracht SOUS