Laden reviews...
1 104 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
La plupart des avis soulignent la haute qualité des produits et leur fabrication respectueuse de l'environnement. La livraison est rapide et l'emballage soigné est apprécié. Le service client est souvent salué pour son aide et son efficacité. Certains commentaires évoquent le prix ou le confort de certains articles, mais la satisfaction générale est élevée.
Jullie moeten de opmerking voor 17:00 uur bestelt, de volgende dag in huis verwijderen. Het klopt niet maar hoeft voor mij ook niet Kan best wel een paar dagen wachten
Irma
Tilburg
Mijn eerste bestelling bij Yumeko is goed bevallen. Het was een kleine bestelling (gastenhanddoekjes), maar de kwaliteit was prima en het was keurig ingepakt en supervlot geleverd. Top dus!
John
Schiedam
Nooit gedacht dat beddengoed zó het verschil kon maken. Zowel linnen als percal vind ik fantastische stoffen voor over ons dekbed. Wat een luxe!
Monique
Westerveld
De handdoeken waren op de aangegeven tijd gearriveerd. Mooi verpakt in een vloeipapier in een doos.
Lianne
Breda
Super service
Elly
Valkenswaard
Verzending was ook snel, en dat zakje lavendel is een fijn en lief gebaar
Bettina
Franeker
I bought a bathmat recently which looked nice online but the quality is not great. It’s 80 euros so I expected something more. The rug is extremely thin and the ends are not cut straight. The color is great but that’s it. Also really good customer service who solved a delivery issue.
Beveelt niet aan
Melissa
Duiven
Kwalitatief mooie producten
John
Oirschot
Wij hebben binnen ons bedrijf, alle collega's een heerlijke nachtrust gegeven op Yumeko. Alles was heel goed geregeld. communicatie, zendingen, service en natuurlijk het product
Chagai
Muiderberg
Ja simpel. Gewoon klasse spullen. Wel wat duur. Vandaar 4 sterren ipv 5
Gordine
Koog aan de zaan
de bestelling is snel geleverd en goed verpakt.
Sandra
OOSTERHOUT NB
En héérlijk zacht en mooi, gelijk een 2 dekbedovertrek gekocht
F
Zaandam
Door misverstand mijnerzijds pakketje bij bezorgpunt bezorgd. Was niet de bedoeling. Door goede service van Yumeko opgelost
Aad
Den-Haag
Zulke zachte en natuurlijke materialen.
L.
Deventer
snelle levering, fijne verpakking met leuke attentie erbij
Marianne
joure
Alles verloopt perfect bij Yumeko Staan altijd open voor vragen Fijn bedrijf
Frouwina
Naarden
Dit is wat je wilt ervaren als je op zoek bent naar het luxe hotelgevoel. Ik heb de douchelakens, gastendoekjes en washandjes besteld. De douchelakens heb ik uitgeprobeerd (gastendoekjes en washandjes zitten nog in de was) en ik moet zeggen: een heerlijke kwaliteit, lekker dik en zwaar. En wat ik een leuk gebaar vond was het zakje gevuld met lavendel in de verpakking. Op naar de volgende bestelling..
16 June 2026
Denise
Borne
Dekbedovertrek besteld en het gehele proces van bestellen en levering is goed verlopen. Hoe de satijn-katoenen dekbedovertrek zich zal houden, is afwachten. Voor herhaling vatbaar.
15 June 2026
Dimmy
Vught
Op zich prima eevaring. Vond alleen het navigeren op de website niet heel vriendelijk.
maurice
S GRAVENHAGE
Onlangs kwam er een aanbieding voorbij en omdat ik.de dekbedovertrekken altijd heel fijn vindt, heb ik hier meteen gebruik van gemaakt. De volgende dag al meteen geleverd. En staat mooi en slaapt heerlijk.
Gaby
LEIDEN
Luxe verpakking, zonder plastic of onnodige kaartjes. Een feestje om de doos uit te mogen pakken. De handdoeken en het dekbed voelen zacht aan. Producten van hoogwaardige kwaliteit.
Charlotte
Breda
Ruth
Arnhem
Heb al meerdere keren zo’n heerlijk hoeslaken van yumelko gekocht. Fantastisch produkt, mooi gemaakt en fijn bedrijf
13 June 2026
Rob