Fijne materialen

Goede kwaliteit met mooie uitgangspunten, duidelijke website en snelle / goede levering

Overheerlijke dekbedovertrekken

We hadden altijd een ander merk dekbedovertrek, vergelijkbaar materiaal. Wordt niet meer gemaakt, dus een zoektocht naar vergelijkbaar. Besteld, 2 dagen later werd het bezorgd. Ik maakte de doos open, wát netjes verpakt en de heerlijke geur van lavendel kwam me tegemoet. Een zakje met lavendel vond ik erbij. Het was alsof ik een cadeautje mocht openmaken. Fantastische kwaliteit dekbedovertrekken, meer dan tevreden! Yumeko is een ware aanrader.

Ik zal hier vaker bestellen

Website goed te navigeren, producten van zachte en goede kwaliteit, snel geleverd. Dit was mijn eerste bestelling en ik zal zeker vaker gaan bestellen!

snel en kwaliteit!

kwaliteit van yumeko textiel is zeer hoog. Ik gun iedereen een nachtrust onder een op een laken van Yumeko.

Top kwaliteit dekbedovertrekken

Er is geleverd wat ze zeiden

Wat een heerlijk eerlijk beddengoed.

Wat een service. Na een niet bezorgd pakket, wat volgens Post-NL wel bezorgd was, dezelfde dag nog een nieuw pakket opgestuurd. Geen enkele discussie, alleen maar meedenken en oplossen. Ik vind dit fantastisch

Brilliant quality, beautiful fabric and colors. Worth the money!

Excellent

Mooi en zeer goede kwaliteit

Zeer mooi beddengoed en van zeer goede degelijke kwaliteit. Slaapt als een roosje

Mooie kwaliteit!

Snelle levering en producten zoals gehoopt.

Zalig product

Prima kwaliteit, leuke attentie met het zakje lavendel, ecologisch en vervaardigd in Europa. Wij zijn fan.

netjes

snelle levering, keurig verpakt, goede communicatie

Prima dekbed

Prima dekbed

Hier blijf ik klant!!

Kwaliteit prima Service geweldig Ik voel me gehoord en ik kreeg een eerlijk advies van Vanessa!

Heerlijk zacht en licht dekbed, dat comfortabele warmte geeft!

Het dekbed is goed gevuld, lekker dikke dons laag over je heen. Ook al is het buiten nu 12 graden dan nog is het niet te warm en als het koud wordt is het meer dan warm genoeg. Doordat we een grotere maat hebben gekocht die ruim over de zijkanten heen hangt lijkt het bed wel groter geworden en lig je ook minder snel blood. Wat een luxe!!

Geweldig!

Heerlijk dekbed. Goede service. Ik kan Yumeko zeer aanbevelen.

Snel en het product is als beloofd

Hoewel ik begrijp dat reclame teksten wervend moeten zijn, stuit ik toch vaak op overdreven verwachtingen die worden gewekt voor aankoop. Bij jullie krijg ik wat is beloofd en dat is goed.

Super service

Great quality makes a huge difference in my sleep!

Snel en mooi ingepakt geleverd

Goede klantenservice!

Eerste zending kwam niet aan, direct werd een nieuwe opgestuurd. Prima!

Fantastisch heerlijk beddengoed

Yumeko levert heel snel en mooi verpakt met een lekker geurzakje. De kwaliteit van de producten is echt heel goed en daarnaast is het fijn dat ze duurzaam gefabriceerd zijn. Ik heb nu meerdere dekbedden, een plaid en een oogmasker en ik ben ontzettend blij hiermee. Het is een investering zeker, maar in mijn ervaring is dit het echt waard. Je merkt echt een verschil met deze ademende stof die zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam en een synthetisch beddengoed. Naast dat het veel duurzamer is krijg je er dus ook veel comfort voor terug.

Prachtige kwaliteit en slechte website

De website werkt slecht. Het kostte veel moeite om de bestelling geheel af te ronden

Heel blij mee!

Wederom heel blij met mijn bestelling en de levering. Dat lavendelzakje blijft een heerlijk verrassende toevoeging.

Zo fijn slapen

Wat een fijn beddengoed is dit. Producten zijn met zorg verstuurd en dat heerlijke zakje lavendel in de doos goed alles lekker ruiken.

Zeer goede kwaliteit, wel prijzig

Heerlijk zacht flanellen beddengoed. Knoopjes (ik heb grote handen en niet de jongste;-) zijn iets tijdrovend. Hopelijk blijft het flanel zacht, ook na het wassen (in een wasnet)

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ