Dekbed en hoeslaken

Zeer Blij met deze mooie en fijne produkten !

Mooie kwaliteit

De online keuzehulp werkt fijn; ik houd van frisse, en knisperende dekbedhoezen. Assortiment bevat veel mooie kleuren! Het gerecyclede donzen dekbed is ook heel fijn, echt een prima keuze.

Mooie producten en dito service

Voor kwalitatief en duurzaam bed- en linnengoed is dit mijn favoriete adres. De items gaan jarenlang mee, ze blijven netjes na wekelijks wassen.

In één woord geweldig

Perfect geleverd, milieuvriendelijk materiaal en de kleur zoals op de website

Erg mooi.

Verantwoorde producten van fantastische kwaliteit. Gaat lang mee.

Aankoop flanel dekbedovertrek

Prachtig van kleur (mauve) Flanel voelt weer zacht, warm en comfortabel.

Heel Fijn beddengoed

Prachtige kleuren en heerlijk zacht

Mooi biologisch katoenen oogmasker

Ik ben blij - eindelijk een oogmasker dat gemaakt is van biologisch katoen en niet ruikt. Het kwam in een mooi zakje. Blij mee!

Snelle levering en topper bevalt prima!

Topper was goed uit te zoeken met voldoende informatie. Werd snel, keurig verpakt, de volgende dag geleverd. Past prima op het matras en ligt heerlijk!

zalig donsdeken - wel niet zoals beloofd geleverd

Er werd beloofd om op zaterdag te leveren, in een afhaalpunt leveren kon niet dus zaterdag was ideaal omdat ik dan niet moet werken. Op dinsdagmorgen kreeg ik een melding dat ze in voormiddag zouden leveren, buren opgetrommeld, aanpassing naar de namiddag vóór 15.30u, buren opnieuw verwittigd, uiteindelijk geleverd om 18u. Voor mij hoeft er niet supersnel geleverd worden maar graag wel volgens afspraak. Wellicht heeft B-post wel een aandeel in dit moeizaam proces maar ik wou het toch even melden. Wel leuk dat Yumeko een katoenen zak gebruikt als verpakking in plaats van hopen plastic. Fan van!

Hele goede service

Mijn hoeslaken viel buiten de garantie en het is meer dan coulant opgelost. Daarom al jaren klant!

Mooie handdoeken, keurig verpakt.

Weer handdoeken en beddengoed besteld bij Yumeko. Kwaliteit is prima.

Niet goedkoop, maar wel goed en betrouwbaar

Niet goedkoop, maar wel goed en betrouwbaar

Voldoet aan de verwachting!

Via de postcodeloterij met dit badkamerlinnen in contact gekomen, daarom meer besteld! Nette communicatie.

Snel

Had kapok bijbesteld. Snel geleverd. In leuke zakken met een lavendelzakje cadeau. Super

Ziet er goed uit

Eko heel belangrijk

Een hoesmolton besteld, snel geleverd en van een prachtige kwaliteit

Eerlijke kwaliteit en snelle levering

Echt een aanrader

Hele fijne duurzame spullen, enorm blij mee.

goede site, goede afhandeling en top verpakt

Bestellen ging vlot en goed op de hoogte gehouden van voorgang. Pakket kwam op tijd en mooi verpakt

Prettig contact en snelle levering

Prettig contact en snelle levering

ik heb nog steeds niets ontvangen

ik heb nog steeds niets ontvangen

Excellente kwaliteit.

De kwaliteit die wordt geleverd is heel hoog en het zijn heerlijk zachte handdoeken, douchelakens en washandjes. "Het kost een paar centen, maar dan heb je wel wat." Dit is na vele jaren weer een goede aanschaf om de douchelakens en de washandjes te vervangen.

Niet goedkoop, maar wel goed.

Onze katoen satijnen kussenslopen waren niet echt goedkoop, maar passen goed en liggen heerlijk.

Zo lekker zacht

Wat heerlijk. Wel eens op de website gekeken vanwege het duurzame karakter. Maar vond het te duur. Nu toch een dekbedovertrek en hoeslaken aangeschaft in de aanbieding. En ik kijk er nu naar uit elke dag weer naar m’n bed te gaan! ;-) Heerlijk zacht en mooie kleuren.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ