Heerlijk om tussen te liggen

Geweldig! Voelt heerlijk aan en mooie kleur

Wat een super kwaliteit en comfort!

Zowel dekbed wol herfst, lente als de overtrek van Tencel katoen maken het slapen geweldig. De prijs kwaliteitsverhouding is zonder meer goed. Hier kan je jaren mee vooruit. Ook de duurzaamheid spreekt zeer aan!

Super goed

Aan alles gedacht. Snel en duurzaam

Fijn product en goede service

Ik had een slaap masker besteld en die zat veel te strak. Miltje naar klantenservice en ik kreeg een ruimere toegestuurd! Chapeau!!

Zalig topmatras en snel geleverd.

Het werd snel geleverd en er zat een zakje met lavendel bij; dat heb ik in mijn kast gelegd.

Is goed

Is prima

Betrouwbaar bedrijf , mooie materialen

Mooi op tijd geleverd, Mooi satijn katoenen , dekbedovertrek Wij zijn dik tevreden ,

Weldadig, heerlijk en mooi.

Milieu bewuste verpakking. Weldadig, heerlijk in gebruik en mooi om te zien.

Fijne producten en goede service

Yumeko. Wat moet ik er van zeggen. Ik zou alles wel willen wat ze verkopen. Ik heb een dekbed, kussen en overtrekken van ze. Allemaal even heerlijk. .

Geweldige producten

Alles wat ik tot nog toe heb besteld is overtreft mijn wensen. Heel erg tevreden met jullie producten en service.

Top firma. In een woord geweldig

Prijs/kwaliteitverhouding staat onder druk

Ik slaap alle heel wat jaren op en onder het beddengoed van Yumeko en ben daar op zich best over te spreken. Linnen is mijn favoriet en ik accepteer daarbij dat het wat sneller slijt (een hoeslaken gaat bij mij ongeveer twee jaar mee…). Waar ik moeite mee heb is de prijs. In vier jaar tijd is dat linnen hoeslaken 36% duurder geworden, wat ik veel vind. De prijs/kwaliteit-verhouding wordt daardoor minder. Is dat reden voor mij om mijn beddengoed elders te kopen? Nog niet. Maar het zou in de toekomst wel een factor kunnen worden.

prachtig produkt

prachtig produkt

heerlijk zachte flanel dekbedovertrek

Yumeko spullen zijn altijd van topkwaliteit!

Mijn 3e dekbedovertrek van flanellen stof. Dit keer met een mooie korting gekocht, in een fijne herfstkleur. De verpakking open maken is een cadeautje, de stof heerlijk zacht en de afwerking echt heel goed vergeleken met andere merken. Niet goedkoop maar na jaren blijft het goed (geen gaten) dus zeker de moeite waard!

Top kwaliteit

Super kwaliteit wat kwalitatief heerlijk aanvoelt. Ik bestel alleen nog maar mijn lakens en kussenslopen bij Yumeko

Mooie kwaliteit en precies wat we zochten

Heel prettig

supergoed!!!

Heel er mooi spul. een verwennerij voor jezelf. De service is ook heel vriendelijk en prettig. Ik ben en blijf klant!!

Snel bezorgd, prachtig product, mooi verpakt met ook nog een heerlijk zakje lavendel.

Het allerfijnste beddengoed waar ik ooit onder heb gelegen!

Super kwaliteit, erg mooi en ligt super zacht!

Fijnste beddengoed

Mooi en duurzaam. Prachtige kleuren. Prima levering

Echt geweldige kwaliteit en service

Ik moet toegeven, het kost wel wat, maar het is het helemaal waard. Ik heb de linnen onderhoeslakens besteld maar volgens mij helpt dit met mijn opvliegers. Hierdoor kan ik dus een stuk beter slapen en daar ben zowel ik als mijn gezin blij mee. Ik had het hoeslaken binnen no-time binnen. S'avonds om 21.00 uur besteld, volgende ochtend al om 10.00 uur ontvangen. Geweldig ingepakt en met lekker geurdingetje. Ja dus ik ben fan! Zeker aan te raden.

Goed advies en snelle levering

Duurzame producten waar je jaren mee doet

Mijn eerste Yumeko dekbed had ik 8 a 9 jaar geleden gekocht. Deze rouleerde met andere dekbedden, welke het veel minder lang vol hielden. Nu was deze wel aan vervanging toe en hebben we een nieuw dekbed van dezelfde serie aangekocht. Heerlijk zacht en super kwaliteit. Op naar vele jaren slaapplezier!

Betrouwbare en duidelijke website

418 Herengracht SOUS