Mooie producten maar zeer prijzig

Mooie producten, goed en stevig verpakt maar eigenlijk iets te duur. Verder extra betaald voor een specifieke leverdag en dagdeel, kwam het gewoon een dag later (meer post.nl probleem maar erg onhandig).

Snel en kwalitatief goed product

Mijn moeder zocht een hoeslaken, waarmee ze makkelijk kan draaien om uit bed te stappen en dat is gelukt…

Heerlijk beddengoed met mooie kleur

De ervaring met Overtrekset gewassen linnen is heel goed. Ik las tevoren dat het geluid zou geven bij omdraaien. Ben ik erg gevoelig voor. Maar het is niet zo: de zware soepele stof omarmt je. Mensen: wat minder roken en vliegen. Dan heb je geld voor dit dagelijkse genieten....

Hoge kwaliteit van superduurzaam beddengoed

Ik ben ontzettend blij met mijn aankopen van Yumeko. Het is spul van hoge kwaliteit en superduurzaam (eco-katoen, plantaardige vulling, eco-wol of recycledons); ik geniet elke keer dat ik ga slapen, ook in de wetenschap dat mijn aankoop beter is voor de wereld. En dat mag van mij wat kosten, dus ik prijs me gelukkig dat ik het kan betalen.

uitstekend

Slaapt heerlijk

Alles prima, alleen vond ik het wel jammer dat de lakens toch nog in plastic verpakt waren. Ik hoop dat ze in de toekomst gewoon in papier worden ingepakt. Het lavendelzakje vond ik heel attent

GEWELDIG!!

Hele mooi dekentje, natuurlijke kleur, mooi afgewerkt, lekker zacht. Gewoon top!

Prachtig materiaal en kleur

Hartstikke goed.

Duidelijke website, mooie spullen, goede service en snelle levering.

Excellent

Quick and excellent service. The cushion protection was soft and perfect for my cushion.

Goede service en fantastische kwaliteit

De badjassen die wij tijdens een weekendje in Cabin Anna hebben leren kennen, heb ik direct bij thuiskomst besteld. Heerlijke kwaliteit om te dragen.

prima producten

prima producten

Snelle levering. Mooi product

Zoals op de foto, snel en heerlijk

Fotos zijn betrouwbaar voor de kleur. Snel geleverd en ik slaap al 2 weke fantastisch. Droogt ook nog eens snel na de was. Nooit gedacht dat de kwaliteit van stof zoveel verschil kan maken voor mijn nachtrust.

Fijn bedrijf met mooie producten

De geleverde linnen lakens waren prachtig van kleur en netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden. Snelle accurate klantenservice.

Geweldig!!!

super dekbed en supersnel bezorgd!

Heerlijk dekbed!

We zijn erg tevreden met het nieuwe zomer dekbed dons. Het dekbed voelt zacht aan en we slapen er heerlijk onder. We vinden een dekbed snel te warm, maar dit dekbed is perfect voor ons. Veel dank!

De klantenservice hielp mij erg fijn toen m'n cadeaukaart het niet leek te doen. Hoeslakens waren snel binnen en zijn van top kwaliteit!!

Beloofde goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooie stof, tijdige levering, mooi verpakt, leuke attentie. Niets op aan te merken.

Telefonische uitleg was heel prettig. Ik kreeg het pakketje gauw. Jullie visie spreekt mij zeer aan.

Alles prima en prettig

Hele goede producten en hele prettige service! Ik vind het ontzettend belangrijk dat de producten in alle opzichten betrouwbaar en natuurlijk zijn, ook omdat ik allergische reacties heb van stoffen die met van alles behandeld zijn... En bij Yumeko is dit allemaal goed en betrouwbaar. !! Bedankt!

Prachtig materiaal van de dekbedhoes en snelle levering!

Wij zijn heel blij dat we onder dit dekbed mogen slapen, heerlijk materiaal en ook een fijn idee dat het van biologische katoen is gemaakt. Ook een zeer snelle levering !

Geheel naar verwachting

Superblij mee,, snelle en keurige levering !

Supersnel geleverd, kwaliteit = joepie!

Fijne kwaliteit, snelle leverng, milieubewuste verpakking. Blij mee.

Goede producten, beetje onhandige website.

Zie boven.

418 Herengracht SOUS