wat een teleurstelling
Verexcuseer dat ik zo'n laag cijfer geef, maar ik ben zó teleurgesteld over de kwaliteit van de twee katoensatijnen dekbedovertreksets en onderlakens die ik heb besteld, voor bijna €400,=. Om te beginnen is het dekbedovertrek zoveel gekrompen dat mijn dekbed er niet helemaal goed meer in past (terwijl ik het op slechts 30 graden had gewassen, want het kwam uit de verpakking). Maar ik heb er nu een nachtje op geslapen en ik vind de stof ruw, zelfs een beetje prikkerig en dus onaangenaam. Lijkt wel of het een soort kunstfiber is. Terwijl ik verwachtte dat het heerlijk zacht en glad zou zijn. Ik had al eerder onderlakens van Yumeko gehad. Die sleten nogal snel maar waren zo heerlijk dat ik dat maar op de koop toenam. Volgens mij was dat 100% katoen, maar die variant is er nu niet meer. Dus nam ik maar dat katoensatijn, want percal vind ik te koel aan voelen. Ik heb wel hoop dat één van hoeslakens die ik heb gekocht (met blauwe sterretjes) wel is. zoals ik verwacht. De rest...absoluut niet. Ik ga nou maar contact opnemen met de klantenservice. Misschien kunnen ze helpen.