Snelle levering en prachtige kwaliteit

De klantervaring is super. Mooi verpakt met persoonlijke brief. Je wordt verrast met pakket. Prachtig linnen dekbedovertrek. Zie er geweldig uit. Aanrader!

hele mooie kwaliteit. Levering gaat vlot en met goede informatie

Dekbed (tencel) en kussen (latex/dons) bevallen prima. Kwaliteit dekbedhoes en onderlaken is heel goed. Mooie kleuren, mooie stof (katoensatijn).

Alles prima, kwaliteit van het bestelde artikel is top en de levering ook

Alles prima, kwaliteit van het bestelde artikel is top en de levering ook

Snelle levering en heerlijk zachte hoeslaken.

Snelle service en erg fijne kwaliteit.

Fantastische kwaliteit

Voor de eerste keer een aankoop gedaan, zeker niet voor de laatste keer. Mooi, fijne maten en heerlijk materiaal en zeker niet onbelangrijk een goed verzorgde zending. Ben er blij mee.

Geweldig!

Een heel fijn bedrijf. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket bezorgd wordt. Kwaliteit van het product is hartstikke goed.

Top kwaliteit dekbedovertrek en hoeslakens

Heerlijk zacht en glad materiaal. Handige insteekruimte onderin het dekbedovertrek waardoor het dekbed altijd op zijn plaats blijft. Afwerking en uitstraling zijn van een zeer hoog niveau.

Een prachtige dekbedovertrek, zeer aangenaam en comfortabel!

Volkomen eigentijds, maar toch de kwaliteit van onze grootouders. Een genot om 's avonds onder te glijden. Bijna jammer dat we al lakens en zo meer hebben - we zouden graag meer bestellen! De toppermatras, al enige jaren in bezit, bevalt trouwens ook voortreffelijk en houdt zich uitzonderlijk goed. De adequate toezending, snel en goed verpakt, verdient extra vermelding. Zo mooi en liefdevol, dat het een genot is om uit te pakken!

Prachtige badlakens ,mooie kwaliteit en kleuren,tevens goed verpakt en snel geleverd . We zijn zeer tevreden

Top-producten!

Alle lof ook voor de verpakking en de verzending.

Mijn lievelings beddengoed! Wow wow

Snelle levering van hele fijne kwaliteit spullen!

Goede producten.

Fijne producten. Snelle levering.

Geweldig product geweldige levering

Het is altijd een feestje om een pakketje van Yumeko te ontvangen. De netjes ingepakte spullen met een geurzakje lavendel erbij 😊

echt heerlijk om met dit beddengoed te mogen slapen

Snelle levering. Met aandacht verpakt. Mooie kwaliteit. En veel minder belastend voor de wereld.

Verrassend mooi!

Ik ben heel tevreden over mijn bestelde dekbedhoezen. Mooie kwaliteit, mooie kleur, mooi verpakt en snelle levering. De toegevoegde waarde is voor mij de gedachte erachter: een beter leven voor de makers!

Prachtige deken met mooi verhaal

Grannie knit deken uit Peru besteld schitterend handgemaakt met een mooi verhaal erachter!

prachtig dekbed

mooie 'groene' gedachten en ecologisch verantwoord, dat zie ik graag. Hopelijk dat er meer mensen hier net zo over denken, dan wordt de wereld een stukje mooier en beter.

Mooi product uitstekende aflevering

Mooie website precies de kleur die ik zocht plus satijn. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Blij werd ik van de verzorgde aflevering met oog voor detail met het zakje lavendel.

Perfect!!!

Alles goed!!. Bestelling, levering. Kleur van Badmatten anders. In Showroom Amsterdam perfect door Margreet geholpen en opgelost!! Wij zijn al ruim acht jaar blij met Yumeko!!

Prima dekbed, zeer snelle levering

snelle levering en mooie verpakking

Snel en mooie verpakking

Prima kwaliteit en bezorging

Prima kwaliteit en bezorging.

Voldoet aan verwachting

De uitstraling zoals op de foto's, mooie kwaliteit

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ