Mooi product van een super bedrijf

Het begint al aan de telefoon. Ze nemen alle tijd om jouw vragen te beantwoorden of productinformatie te geven. Bestellen gaat zeer makkelijk en levering is super snel. Bij je bestelling zit een persoonlijke touch dmv een briefje en een attentie . Het product zowel dekbedden als overtrekken zijn van een zeer goede kwaliteit . Kortom ben een zeer tevreden klant.

Heerlijke pantoffels!

Mooie kwaliteit en duurzaam en warm! Én ze zien er leuk uit!

Prachtig product, mooie en liefdevolle service

Mooi zijdezacht dekbed gekocht, met korting in de winkel... verheugde me op eronder liggen. Bij uitpakken bleek het maatje te klein. Terug kunnen sturen en ze gaven me retour een nieuwe van de normale prijs. ‘Het zou jammer zijn als u nu niet kunt genieten van deze mooie dekbedhoes’ schreven ze. Mooie kwaliteit en het besef onder een eerlijk produkt te liggen doet goed!

Excellent service, great product, great value.

The whole experience was great. And enjoying using the products (thin duvet for autumn and spring, towels). We visited the show room in Amsterdam and bought the items we needed. Excellent service.

Snelle en corecte levering

Winterdekbed besteld snel en conform verwachting

Goede kwaliteit en gezond

Hoes voor de matras gekocht en bedsokken. Goede kwaliteit en ook belangrijk gezond voor de huid en verantwoord gemaakt. Hoe goed bedoeld ook, een zakje lavendel toevoegen bij het pakketje is niet even handig. Mensen met allergie voor parfum kunnen daar niet tegen.

Prachtige kwaliteit en comfort

We hadden al de wollen hoofdkussens en zijn daarmee erg tevreden. Onlangs een dekbed en overtrekset gekocht. We zijn zo blij met deze nieuwe aanschaf! Alle producten zijn duidelijk beschreven op de website; bestellen is makkelijk en alles werd netjes afgeleverd zoals afgesproken. Ik vind de verpakking van de producten erg leuk, vooral de mini zakje lavendel :). Zeker aan te raden.

Heerlijke en eerlijke kussens

Zo blij met onze nieuwe kussens. Dons M is lekker stevig en toch kneedbaar. Zeer fijn klantcontact, snel en persoonlijk. Wij vinden ook de beschernhoezen geweldig omdat je ze dicht kan ritsen.

kwaliteit, comfort en prachtige kleur hoeslaken

vlot verlopen bestelling en een comfortabel product. product was helaas niet te zien bij het aangegeven verkooppunt Morpheus.

Prachtige hoezen, biologisch en met een heerlijk geurzakje

Fijne bezorging, goede lakens, gewoon goed

Foutloze service en bestelling

Producten waren via de website gemakkelijk te bestellen en zijn geleverd zoals afgesproken. Zeer tevreden over kwaliteit van dekbed en overtrek.

Hemels slapen!

Zo verslaafd inmiddels aan jullie hoeslakens dat ik nog een set heb besteld.

Fijn

Nu een kussen gekocht bij Yumeko, net als eerdere aankopen heerlijk in het gebruik. Ook de verpakking is een feestje.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Dekbedhoes ziet er mooi uit.

Snel en kwalitatief goed!

Erg mooie spullen!

Prachtig dekbedovertrek

Bezorging zoals beloofd.

Prachtig beddengoed en geweldige service

Wij hebben een heerlijk wollen 4-seizoenendekbed en overtrekken gekocht. Fantastische persoonlijke klantenservice ook!

Uitstekende service en mooie producten

Wederom hebben wij een heel mooi laken ontvangen. Het gaat om een Jersey kwaliteit. De stof voelt heel zacht op je huid. Een heerlijke combinatie met ons wollen dekbed.

prima service, snelle levering

prima service, snelle levering

fantastisch beddengoed

lakens lekker zacht, huidvriendelijk en ecovriendelijk. wil nooit meer andere. snelle levering en een heerlijk zakje lavendel erbij

Heerlijk dekbed

Qua levering: handig om in de FAQ te vermelden dat na bestelking het mogelijk is een ander afleveradres te kiezen. Waardoor je niet thuis hoeft te zijn maar het pakket kunt afhalen. Want ik heb nu nodeloos gewacht met bestellen tot ik terug was van vakantie

Uitstekende kwaliteit!

Beddengoed van Yumeko hebben wij inmiddels twee keer besteld. Zeer mooie kwaliteit! Elke cent waard!

Een goed

Prachtig onderlaken slaapt heerlijk.

Snelle levering en heerlijk dekbed

Dekbed werd snel geleverd. Het is heerlijk wat zwaarder, maar niet gelijk te warm. Erg goede kwaliteit, zeker het geld waard.

Met een gerust hart slapen

Na wat zoeken, vond ik op de site van Yumeko een dekbed dat gevuld is met gerecyclede veren en dons. Wat een mooie oplossing voor mens en dier! Het is een héérlijk dekbed waaronder we heerlijk slapen.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ