Zeer hoge kwaliteit, uiterst aardige mensen

Tot nu toe hebben we 4 producten gekocht bij Yumeko, hoewel hoog van prIjs, uitstekend van kwaliteit en op een zo duurzaam mogelijke manier gefabriceerd. Overleg met personeel - via verschillende wegen- was ook altijd uiterst prettig. Wij zijn erg tevreden!

goed produkt, goede service

Goed materiaal, uitstekende service

Verantwoord en mooi , met zorg gemaakt

Fijne klantenservice

Ik had wat problemen bij het bestellen van de kruik. Dit even gemeld en werd heel fijn geholpen. Het was zo opgelost. Goed ontvangen en ik ben er erg blij mee!

Mooie kwaliteit spullen met goed gevoel

Ik heb hoeslakens besteld en die zijn de volgende dag al binnengekomen. Dus keurig op tijd geleverd en kwaliteitspullen. Fijn dat je ook weet dat alles van biologisch katoen is gemaakt zonder bijsmaak dus.

Wat een luxe!

We hebben het donzen winterdekbed gekocht. De kwaliteit is echt super. Zelfs fijner dan ons vorige ganzen donsbed. Het dekbed kraakt heel lichtjes, iets wat ik heel fijn vind, voelt heel luxe aan! Een feestje om naar bed te gaan. En ook de service is top!

Mooi en fijn bedlinnen, klantvriendelijk en zeer brhulpzaam

Ook leuk: een zakje lavendel in de verpakking!

Verrukkelijk zacht beddengoed!

Goede service en perfecte artikelen

Great

Great service and great quality!

Mooie kwaliteit en snelle service

Het dekbedovertrek set is erg mooi en super zacht. Duurzaam en mooi. Blij met deze combinatie! Alleen jammer van de plastic verpakking. Hopelijk gaat deze er binnenkort af!

Beschermsloop besteld. Hele fijne stof, snelle nette levering! Ik ga zeker vaker bestellen.

uitstekend

toegankelijk, prima kwaliteit producten,efficiënte verzorging bestelling.

Prachtige kwaliteit in mooie verpakking

Snelle levering, keurige afhandeling

Goed en aantrekkelijk verpakt!

Het beddengoed ziet er prachtig uit en komt zeer overeen met de getoonde producten op de site. Blij mee!

Prachtige materialen!

Ik ben ontzettend fijn geholpen door de dames van Yumeko toen ik belde met vragen over de verschillende stoffen van dekbedovertrekken en de kleuren. Ik kreeg stof staaltjes aangeboden om zo tot een voor mij juiste keuze te komen. Echt geweldig! Heb daarna meteen een bestelling geplaatst via telefoon en email, en werd wederom fantastisch geholpen! Het dekbedovertrek was heel mooi in een zakje ingepakt van dezelfde stof en er zat een geurbuiltje in, hoe attent!! Wow wat een prachtige, fijne en zachte stof en ik ben verliefd op de kleur groen die ik gekozen heb! Mijn volgende dekbedovertrek zal ik zeker weer bij Yumeko kopen!!

Absolutely the best!!!

Thanks for delivering to me in Dublin, Ireland, & for the quick delivery. I found the quality of your bedding & towels to be beyond my expectations. I really like all the many items which I received from you & I’ll continue to stick with your wonderful Yumeko brand.

Snelle levering en fijne kwaliteit

Ben blij met mijn dekbedhoes. De plastic verpakking hoeft inderdaad niet voor mij. Het is aan te raden (staat ook op de website) om de lakens voor gebruik te wassen omdat er een sterke geur vanaf komt als het zo uit de verpakking komt. Lavendelzakjes zeer gewaardeerd. Ik beveel aan als er specifiek naar gevraagd wordt.

Heb een heerlijk dekbed besteld. Snel en netjes geleverd, met een persoonlijke brief erbij. Echt een cadeautje!

Fijne kruik en hoezen gekocht, heerlijk warm en fijn dat ze van een duurzame bron komen. Wel een beetje pluiziger dan gehoopt dus ik hoop dat de hoezen wel lang mee gaan.

Goede website, mooie producten maar levering was niet de volgende dag maar dag erna.

Uitstekend kussen.

Niet te warm en niet te koud. En de huiste stevigheid

Fijne lakens.

Het is even wennen dat het laken wat "kraakt" in het begin, maar het ligt heerlijk zacht en fris. Het kraken wordt ook minder op den duur en het 2e laken dat ik heb gekocht heeft dit trouwens niet. Enige minpuntje is dat het "voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis", niet altijd waargemaakt wordt (wel de dag erna). Beter niet beloven dan vind ik.

Prachtige, lage vilten dames pantoffels

Mijn pantoffels heb ik nu een week. Ze lopen heerlijk zacht en voelen ook zacht aan als je ze met blote voeten draagt. Je voeten worden er niet zweterig van. De maat klopt, en de afwerking is heel mooi en verzorgd. De levering ging supersnel en was ook duidelijk aangekondigd per mail, wat toch wel handig is als je er voor thuis blijft. Ook de fair trade is zéker van belang voor mij en was mee doorslaggevend om bij Yumeko te bestellen.

Prachtig product, mooie visie

Makkelijke site, snel geleverd, mooi verpakt. Ochtendjas valt mooi en heerlijk licht. Sta helemaal achter de visie, dus mijn verbazing was groot toen het in plastic bleek te zitten. Ik snap dat het extra beschermd moet zijn, maar er zijn alternatieven... Verder super!

Op maat oplossingen, goed klantcontact en opvolging, heldere informatievoorziening

Fijn bedrijf met mooie visie en dito producten. Zichtbaar en voelbaar in mijn klantenervaring. De beddentest op het kantoor was doorslaggevend.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ