Snelle service, goede communicatie mbt de levering, goede produkt!

Snelle levering, goede communicatie, goed product, goed dat er aandacht is voor milieuvriendelijke productie. Mooi dat beddengoed zonder allerlei printjes is maar effen in mooie kleuren

Zeer tevreden over Yumeko en vanaf nu vaste klant!

Ik heb bij Yumeko een dekbedovertrekset besteld. Het product is heerlijk zacht en heeft een mooie kleur. De prijs van het bestelde dekbedovertrek is hoger dan wat ik normaal gewend ben te betalen. Met de sale was het echter goed te doen en ik vind het belangrijk om een product te kopen dat van goede kwaliteit is en lang mee gaat. Dat is hier zeker het geval. Het is ook fijn dat je met een goed geweten kan gaan slapen, wetende dat de producten van Yumeko geen schade hebben aangebracht aan het milieu en de makers van deze prachtige producten ook goed zijn behandeld en een eerlijk salaris hebben ontvangen. De service van Yumeko was perfect en ik kreeg mijn bestelling meteen de volgende dag al thuisbezorgd. Ik ben een zeer tevreden klant en kom zeker nog eens terug bij Yumeko.

Perfecte service en heerlijk produkt

Ontzettend tevreden met de douche lakens. Prachtige kleur grijs. Heel heel blij mee, elke dag badderen is een feest!

Geweldig goed bedrijf met hele mooie producten.

Dekbedovertrek besteld en de volgende dag in huis. Heerlijke stof en precies zoals staat omschreven op de site. Het slaapt in ieder geval heerlijk!! Ik wil niet anders meer :)

zeer klantvriendelijk en adequaat

Misverstand mijnerzijds over bestelling geheel naar tevredenheid opgelost. Medewerkster aan telefoon heel empatisch.

prachtige artikelen

fantastische dekbedhoezen

Mooi product

Heerlijke zachte en grote washandjes, perfect voor mijn kindjes en om de make-up van mijn gezicht te halen zonder last te krijgen van mijn huid.

Gewoon helemaal goed!!!

Helemaal goed gewoon!!!

Heerlijk, ook mijn kinderen zijn er gek op

Prima service, echt hele lekkere producten.

Mooie produkten waar veel aandacht aan is besteed

Heb een geheel dekbedset gekocht met grote en kleine kussens. Kussens van Duitse maat (40x80) zitten niet in de Nederlandse collectie, maar konden telefonisch worden besteld en werden per ommegaande geleverd. Prachtige stof, lekker zacht, de kleuren zijn mooi en uiterst zorgvuldig en met smaak ingepakt. Top En alles binnen een mum van tijd bezorgd.

Fijne producten, met zorg en aandacht ingepakt.

De mensen van Yumeko zijn klantgericht, de producten zijn mooi en ik ben blij met de missie van Yumeko.

prima service en aardig personeel

na 4,5 jaar toch wat moeilijk slapen (wij dachten dat het lag aan een fout in de matras, maar misschien was deze gewoon te zacht) is onze matras door tussenkomst van een medewerker van Yumeko helemaal vernieuwd en veranderd in een steviger versie, met wat financiële tegemoetkoming, waardoor we alsnog heerlijk slapen. Heel vriendelijk en prettig allemaal, met verstandig meedenken van de kant van Yumeko.

Snelle en adequate service en levering!

Yumeko draagt echt bij aan een mooiere en betere wereld!

Mooie producten en diervriendelijk dons. en een persoonlijk bedankje bij de bestelling

Na jaren gebruik begon mijn wollen dekbed toch te slijten, en ik zocht iets dat ik zowel zomers als 's winters kon gebruiken. Ik schrok wel van de prijs, maar aangezien het diervriendelijk dons is juich ik dat toe en ondersteun dat graag. bij de checkout ook het kussen erbij genomen, dat ligt ook lekker terwijl ik een wat zwaarder kussen met nekrol gewend was

Fantastische service

Super kwaliteit kussens en dekbedovertrekken! Levering volgende dag al binnen ! Mooi verpakt !

Snelle levering! Altijd een genot om het pakket uit te pakken.

Snelle levering. Mooie producten. Dig keer handdoeken gekocht. Superzacht en mooi en goed voor mens en natuur.

Geweldige service geweldige artikelen top kwaliteit

Meerdere keren iets besteld elke keer prima verzorgt, thuis ontvangen. na n paar nachten weet je pas echt hoe geweldig de dekbedovertrekken zijn. Super!

goed product, snelle levering en goede service

goed product, goede service en snelle levering

Teleurstellend

Ik heb 2 x 1 pers dekbedovertrekken a € 90,00 p stuk gekocht maar na 1 x wassen ligt erbij 1 een halve eindflap af. Ik dacht, ik koop wat betere overtrekken maar helaas. Het katoen is wel prima.

Mooi product, snel geleverd.

Ik heb 2 prachtige dikke badlakens gekocht van biologische katoen. Ze zien er mooi uit en voelen heerlijk aan. Ik laat mijn cliënten er op liggen op mijn behandeltafel. Ik ben zeer tevreden.

Service zoals services zou overal zou mogen zijn.

Ik kocht een woldekbed, dubbel, dat na meting 5 a 6 cm. groter was dan omschreven. En na overleg, waar ook naar mij werd geluisterd, werden we het eens over het volgende: yumeko stuurt me 2 nieuwe overtreksets, ingenomen zò, dat het dekbed er prima in past. Dat maak ik ..bijna niet...meer mee, hedentendage.......

Bijna perfecte overtrek, perfecte service.

Wat een heerlijk dekbedovertrek van Yumeko: geweldige kwaliteit katoen, goed geweven en mooi gemaakt. Ik was niet helemaal gelukkig met de instopstrook en kreeg per ommegaande perfecte hulp om het euvel te verhelpen. Ik ben een erg tevreden klant.

Uitstekende service en prima kwaliteit/prijs verhouding

Bijzonder tevreden met het product en de vriendelijkheid waarmee personeel ons geholpen heeft.

Helemaal goed!

Heerlijke producten, goede service, snelle levering!

Uitstekend!!!!

Heerlijk nachtmasker, voldoet erg goed. De stof is lekker zacht en verduisterd goed. Mijn hoofdomtrek is 56cm, kan me voorstellen dat het bij een grotere omtrek wel te strak zit. Maar voor mij is ie prima!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ