Pluspunten
Niets aan te merken
Pluspunten
Lekkerste dekbed waar wij ooit onder geslapen hebben. Zeker de aanschaf waard. We zouden het iedereen aanbevelen.
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenDe katoenen lakens niet te dun maken.
Pluspunten
Dure producten, maar dat is bijna alles wat biologisch is. Kwaliteit op het eerste gezicht prima. Op de lange termijn kan ik nu nog niets over zeggen. Snelle levering, keurig verzorgd.
Pluspunten
eco producten, Nederlands bedrijf, mooie en goede producten van een hoogwaardige kwaliteit.
Pluspunten
Dekbedhoes fijn en heerlijk zacht Leuk de brief en het lavendelzakje Dekbed nog niet gebruikt
VerbeterpuntenHoesllaken voelt wat dun en daardoor minder degelijk, Kwaliteit mag wat zwaarder zijn.
Pluspunten
Snelle levering, product was mooi en zorgvuldig verpakt. Een cadeautje okt te ontvangen.
Pluspunten
De service was heel erg goed toen ons product door PostNL onvindbaar was.
Pluspunten
Door je aankoop wordt de wereld weer een stukje beter en de handdoeken en het beddengoed zijn van een geweldige kwaliteit
Pluspunten
het ecolabel en de werkomstandigheden van de plaatselijke bevolking zijn voor mij een reden om artikelen van Yumeko te kopen
Verbeterpuntenwellicht nog iets doen aan verminderen van de verpakking
Pluspunten
Geweldig product met een eerlijke achtergrond.
VerbeterpuntenMisschien de mogelijkheid om het pakket ook ergens te kunnen afhalen.
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, goed telefonisch bereikbaar, snelle levering en een heerlijk zacht dekbedovertrek gekocht (katoen satijn) ;-)) Ga zeker meerdere producten kopen
Pluspunten
Ik kan nog niks zeggen over kwaliteit of nazorg/garantie
Pluspunten
Mooi spul, mooie kwaliteit
Minder plastic bij de nieuwe producten zou heel gaaf zijn :)
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.