Pluspunten
Good quality and sustainable production
VerbeterpuntenWould be great to have the showroom open in the weekend as well. Had to step away from work on a Friday to pass by and check out the items I was interested in.
Pluspunten
hele goede service!
Pluspunten
Groen, verantwoord, mooie materialen, eerlijk
Pluspunten
Oog voor detail, fijne materialen, geleverd als cadeautje
Pluspunten
Alweer een heerlijk dekbedovertrek van Yumeko. De Jersey in donkerblauw staat prachtig op bed en is zo lekker zacht en behaaglijk om onder te liggen. Ideaal voor in het voorjaar. In de zomer heb ik de katoensatijn en in de winter het zachte flanel heel graag Ik ben erg tevreden en fan. En omdat ik niet wist of ik de donkerblauwe kleur goed vond passen stuurde de klantenservice na overleg een stofstaaltje. Superservice.
Pluspunten
Prima kwaliteit en ook nog eens duurzaam!
VerbeterpuntenVraag aan klantenservice maar werd niet echt meegedacht en onvriendelijk.
Pluspunten
Mooie spullen van prachtige materialen
VerbeterpuntenVooral doorgaan
Pluspunten
Klantvriendelijk, goede service, heerlijke en eerlijke producten.
Pluspunten
Prima bedrijf
Ze mogen van mij wat frissere kleuren gebruiken in hun producten. Is nu allemaal erg 'aards' en wat 'somber'. Badlakens zijn niet per stuk te krijgen en ik heb er drie nodig. De kleuren zijn ook erg saai.
Pluspunten
Vriendelijk, mooie en eerlijke producten!
VerbeterpuntenAan de dure kant
Pluspunten
Prettige manier van communiceren per email, er zitten echte mensen aan de andere kant van de lijn die ook daadwerkelijk iets kunnen doen en kunnen toevoegen. Dat is heel geruststellend en zorgt ervoor dat ik (die niet zeer welwillend sta tov internet bestellingen) toch per internet bestelde. Snelle levering. Leuke verpakking.
VerbeterpuntenWellicht nog eens naar de verpakking kijken. 90% is papier (prettig) en 10% plastic (is daar niets anders op te bedenken?).
Pluspunten
Prachtig materiaal, keurig verpakt met lief presentje
VerbeterpuntenAls een product niet op voorraad is, kun je aangeven of je per mail een bericht wil ontvangen als het weer leverbaar is. Alleen die mail krijg je niet. Dat is wel jammer.
Pluspunten
Prima service! Mooi product! Er wordt rekening gehouden met t milieu
VerbeterpuntenPrijzen liggen hoog, maar zal te maken hebben met de eco verwerking.
Pluspunten
Gewoon natuurlijk goed.
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.