Pluspunten
Heerlijk dit beddengoed! Je kunt zien en voelen dat het mooi is gemaakt en ook nog eens van verantwoorde materialen.
Pluspunten
Heerlijk materiaal, geweldig zacht en comfortabel geslapen.
VerbeterpuntenGeen feedback
Pluspunten
telefonisch heel leuk contact, netjes teruggebeld met gevraagde informatie, naam van deze persoon vergeten, iets van Margreet of Marleen
Pluspunten
Ik belde over een oude actie die ik ergens in mijn post gelezen had, maar niet meer kon vinden. De telefoniste dacht mee en vertelde dat de laatste actie bij Triodos was en dat die net afgelopen was. Ik mocht nog gebruik maken van deze actie en de volgende dag werd er een prachtig ingepakt laken bezorgd. Dit vind ik echt een goede service. Ik ga binnenkort nog een laken bestellen.
VerbeterpuntenMisschien iets meer naamsbekendheid. Maar bij goochelen zijn jullie goed te vinden.
Pluspunten
Geweldige kwaliteit met wel behoorlijk prijskaartje. Snelle levering en retour ook geen probleem. Goeie service!
Pluspunten
Mooie kwalitatieve producten met oog op de toekomst. Ook is de branding goed gedaan! Ik heb jullie gevonden via internet.
VerbeterpuntenGelieve niet meer verpakking in plastic, hiervoor een alternatief vinden.
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten! Zelfs een leuke attentie bij de bestelling, heel leuk!
Pluspunten
Zeer vriendelijke, meedenkend en snel.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en zorgvuldig
Pluspunten
Mooie duurzame producten Een eerlijk goed verhaal Zeer snelle levering Persoonlijke en vriendelijke service
VerbeterpuntenNiet te verhelpen wellicht, maar kleuren zijn in werkelijkheid anders Afmeting dekbedovertrek lijkt niet helemaal te kloppen (iets te ruim)
Pluspunten
Ik ben ontzettend blij met een bedrijf als Yumeko omdat mooie, duurzame en eerlijke vegan producten soms nog moeilijk te vinden zijn. Erg tevreden met meerdere aankopen die we hier al hebben gedaan!
Pluspunten
Super fijn dekbedovertrek. Wij zijn erg tevreden! Snelle levering en mooi verpakt.
Pluspunten
In prima staat en snel bezorgd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kwaliteit van het merk.
VerbeterpuntenPrijs mag wel wat vriendelijker.
Pluspunten
De bestelling was er heel snel en het was goed verpakt. Het is een mooi product en heel leuk dat er een lavendelzakje bij zat!
prijzig maar daar tegenover staat wel dat het product uit top kwaliteit bestaat.
Pluspunten
Mooie eerlijke producten. Heel blij met de gerecyclede donzen dekbed die in mijn veganistische leefstijl past!
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.