Pluspunten
Alleen maar lof voor Yumeko!!!! Gaande van de informatie voor de aankoop als de communicatie na de aankoop tot de verzending! Alles eenvoudigweg perfect. En dan heb ik het nog niet over kwaliteit van het product...gewoon TOP.
Pluspunten
Goede presentatie van producten en de kleuren komen in het echt overeen met kleuren op de site. De stof is werkelijk fantastisch, net als hoe de dekbedovertrek wordt aangeboden. Mét lavendelzakje erbij. Een waar cadeau.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
lekker snel bezorgd.
Verbeterpuntenhet is nog steeds een beetje duur, maar voor kwaliteit en duurzaamheid is het waard hoor.
Pluspunten
Bijzonder mooie producten
VerbeterpuntenDe website kan wat overzichtelijker en de prijzen zijn wel erg hoog.
Pluspunten
Communicatie aan de telefoon, zeer vriendelijk te woord gestaan en alle tijd ervoor genomen. Mooi produkt. Brief bij levering produkt met hand geschreven mijn naam er op. Heel persoonlijk dus.
VerbeterpuntenEnige jammere is dat ze niet op zaterdag open zijn maar ik had begrepen dat ze eventueel een uitzondering konden maken maar dan voel ik me bezwaard.
Pluspunten
Snelle aflevering en mooi ingepakt. Net een cadeau.
Pluspunten
Super goede service,top verpakt goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
helaas is een van mijn pantoffels al stuk. het achterlipje is al afgeknapt na 3 keer gebruiken
Pluspunten
De dienstverlening. Ik twijfelde nog over kleuren combinatie en ik kreeg stalen. Herkomst is zichtbaar en daar heb ik mijn keuze op gebaseerd. Glimlach bij die heerlijke lavendel als extra.
VerbeterpuntenKwaliteit kan ik nog niet beoordelen.... ligt nog netjes ingepakt.
Pluspunten
Snelle levering.Bestelde artikelen netjes verpakt met lavendelzakje,word aandacht aan besteed.
Verbeterpuntenalles goed.
Pluspunten
Mooie missie, mooi product.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het bestelde product (overtrek en laken) zijn fantastisch van kwaliteit. Overtreffen onze verwachtingen!
VerbeterpuntenBestelling werd later geleverd dan in eerst instantie was beloofd. Maar het was dan ook december. Toevallig was er wel iemand thuis toen het pakket kwam maar dat had heel goed niet zo kunnen zijn.
Pluspunten
Prettige en adequate telefonische afhandeling.
VerbeterpuntenWeb site blokkeerde.Het was niet mogelijk enkele gegevens in te voeren. Erg beroerd voor een webwinkel...
Pluspunten
mooie begeleidende brief bij de bestelling. goede service toen ik op de site niet kon bestellen.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit, met aandacht gemaakt en ingepakt
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.