Pluspunten
Overzichtelijk site, goede omschrijving van producten, mooie spullen.
Pluspunten
Een zeer toegankelijke klantenservice, die heel adequaat communiceert en problemen oplost. Een verademing. Daarnaast geweldig fijne en goede producten, die fair trade en biologisch zijn geproduceerd.
Verbeterpuntenzou ik niet weten.
Pluspunten
Besten, ik ben helemaal tevreden over mijn aangekochte kruikenzak en hoes. Ik ben dolenthousiast dat de spullen verantwoord gemaakt zijn. ik houd van natuurlijk stoffen en kleuren. De doos zag er zeer verzorgd uit, met een presentje toe. En de winkel is mijn eigen stad. Ik kom gauw eens een kijkje nemen! Vriendelijke groet, M. Blok
VerbeterpuntenHoewel ik van natuurlijke kleuren houd, zou een kleurtje hier en daar- op basis van natuurlijke verfstoffen niet misstaan.
Pluspunten
Fantastische visie en kwaliteit producten super!
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden met ecologische matrassen
Pluspunten
Heel fijn dat jullie alleen maar met biologisch geproduceerde grondstoffen werken! Kwaliteit van beddengoed en handdoeken is prima. O ja, de wollen sloffen zijn ook echt super gaaf...
Pluspunten
Wij hebben een dekbed, dekbedovertrek en hoeslaken besteld. Prachtige kwaliteit! 4 seizoenen dekbed geeft de goede warmte en is erg licht. En de katoen/satijnen stof van het dekbedovertrek is echt heerlijk. En als bonus is het nog een verantwoorde keuze, dat slaapt toch een stuk lekkerder! Vanaf nu bestellen we al ons beddengoed bij Yumeko. Communicatie over de bestelling was erg prettig. Door de feestdagen was de levering iets later, maar daar werd netjes over gecommuniceerd. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
VerbeterpuntenAls ik dan toch iets moet bedenken: PR. Ik kwam jullie op het spoor via Triodos. En zo'n prachtige product en organisatie moeten veel breder bekend zijn.
Pluspunten
Duidelijke website, goed intiatief, ga zo door!
VerbeterpuntenHandoeken waren verpakt als een kadotje, heel leuk! maar erg veel onnodig veel afval wat mij betreft. Plastic, karton, lint (grofvuil). Kan dit misschien anders? Met oog op duurzaam?
Pluspunten
Bedrijf met mooie doelstelling en mooie spullen. Molton is heerlijk zacht en overtrek (rose/taupe) mooi van kleur.
VerbeterpuntenDe levertijd was wat onduidelijk maar snelle reactie op mijn vraag per email.
Pluspunten
Mooie kwaliteit stoffen, netjes genaaid, luxe uitstraling.
Pluspunten
Mooie en eerlijke producten voor een prima prijs!
Pluspunten
prijs en kwaliteit in verhouding. Super fijn dat er geen plastic verpakking is gebruikt, en niet onnodig veel verpakking. kartonnen doos, papierplakband, katoenen zak, helemaal top, waarvoor dank !!!
Verbeterpuntenop het plastic aanhecht touwtje voor het label na plastic-vrij. 100% plastic vrij ligt op de loer, ga er voor!!
Pluspunten
Heel netjes en correct. De bestelling kwam dagje later. Geen enkel probleem maar fijn dat het zo goed werd gemeld. Verder is het allemaal piekfijn verpakt en er zat bij mijn bestelling een zakje lavendel bij. Attent en alles rook ook nog eens lekker.
VerbeterpuntenHet is een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Daarom zou het leuk zijn - als extraatje - om aan te geven hoe je de verpakking kunt recyclen.
Pluspunten
Prachtige producten, fair trade en ecologisch. Fijn!
VerbeterpuntenBij de laatste actieperiode, vond ik iedere dag een mail in mijn inbox met: 'nog 2 dagen!'... . Dat had om mij niet gehoeven. Eén of twee keer was voldoende geweest.
Pluspunten
Serieus bezig met duurzaamheid (denk ik)
VerbeterpuntenEen overkill aan e-mails rond 1 aankoop
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntengeen
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.