Pluspunten
Goede communicatie, mooi materiaal en met zorg ingepakt en verzonden
Verbeterpuntengeen plastic verpakking om de hoezen? Misschien is het afbreekbaar plastic, maar dat kon ik niet zien.
Pluspunten
Het geeft me het gevoel dat niemand is uitgebuit en milieu zo min mogelijk wordt belast.
Pluspunten
goede website met duidelijke informatie; heel mooi product dat prima bevalt, precies naar verwachting!
Pluspunten
Snel, klantvriendelijk
Pluspunten
Mooie kwaliteit. Eco
VerbeterpuntenLevering in het buitenland duurt meer dan 2 weken (europa)
Pluspunten
Prima communicatie met klantenservice die uitstekend oplossingsgericht reageert.
Pluspunten
Kwalitatief mooi en eerlijk materiaal
VerbeterpuntenMinder verpakking, en plastic - not done, zeker niet voor wat jullie willen uitdragen.. en lintjes.. lintjes best mooi, maar eigenlijk overbodig..
Pluspunten
mooi bedrijf met geweldige verzorging en fijne producten. Ik word er heel blij van
Pluspunten
Geweldige kwaliteit.
VerbeterpuntenZenYo Morgendauw
Pluspunten
Duidelijk en snelle leverlijd. Geen verzendkosten
Pluspunten
De duurzame en eerlijke principes van het bedrijf spreken me aan.
Pluspunten
Fijne website, prachtige produkten, snelle levering en goede service. Helemaal top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Prachtig bedrijf! Zowel in produkten als filosofie erachter.
Pluspunten
Prachtige producten, goede kwaliteit en uitstekende service!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle en probleemloze levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd, mooie kleur, mooi dekbedovertrek, lekker zacht en luxe. Mooi geleverd in een luxe zak met lavendelzakje. Het is prijzig, maar dat betaal ik graag voor Organic textiel. Prijs kwaliteit is dus goed.
Pluspunten
Super fijne kwaliteit dekbedovertrekken. Voor de zomer de perkal en nu de jersey voor de winter. Goede pasvorm ook!
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.