Pluspunten
Supersnelle levering met steeds een persoonlijke touch en steeds weer een zalig geurend zakje lavendel cadeau! Ver doorgedreven ecologisch bedrijf, tot in de verpakkingen toe. Ik apprecieer het ecologisch en fair trade aanbod enorm! Stuk voor stuk degelijke, mooie, waardevolle en duurzame spullen.
Pluspunten
eerlijke en heerlijke producten
Pluspunten
Heerlijke materialen.
VerbeterpuntenHoewel een duurzame ontwikkeling zeker geld waard is, kunnen sommige prijzen toch wel iets scherper.
Pluspunten
Inspirerend bedrijf met prachtig beddegoed. Mooi ingepakt met gratis goed gevoel erbij.
Pluspunten
Straalt elegantie en kwaliteit uit, icm verantwoord consumeren
Betere match tussen afbeeldingen en product
Pluspunten
Snelle communicatie en begrip
Pluspunten
snel, duidelijke informatie over de telefoon. en erg mooi.
Pluspunten
Koop al jaren yumekoproducten in winkel Rotterdam. Online zelfde kwaliteit tot heden. Gekocht onderlaken lijkt wel schuurpapier. Koop niet meer online
VerbeterpuntenAlleen fysieke verkooppunten. Geen wisselende kwaliteitssamenstellingen onderlaken.
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en duidelijke reacties op mails naar klantendienst en de niet tevreden procedure. Wat deze procedure betreft, moet ik wel nog even afwachten. Net iets teruggestuurd, maar moet de volledige afhandeling nog afwachten. Daarom is mijn 10 bij nazorg nog onder voorbehoud. Mooi verzorgde inpak wijze met weinig afvalmateriaal.
Pluspunten
Mijn product (badmat) was tijdelijk uitverkocht. Dus netjes gewacht. Ik werd netjes op de hoogte gehouden en kreeg een link toegestuurd zodat ik meteen weer bij het gewilde product uitkwam. Besteld en de volgende dag in huis. Helaas zat er gewoon een handdoek in. Die mocht ik behouden, de volgende dag had ik dan toch de badmat.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Foutjes zijn menselijk en worden hier altijd super netjes opgelost
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe katoen was wel erg dun gewoven en ik mistte de knopen bij kussens en sluiting! Maar mogelijk is dat alleen bij de andere uitvoeringen zoals flanel.
Pluspunten
Erg goede producten. Uiteraard is de motivatie om aan een schonere en eerlijke wereld bij te dragen reden om bij Yumeko te shoppen, maar ze maken ook gewoon heel goede producten. M.a.w. je krijgt ook echt wel iets voor je geld.
VerbeterpuntenIets scherper prijzen.
Pluspunten
Levert snel en goed verpakt en maken gebruik van een betrouwbare en goede vervoerder.
VerbeterpuntenVrij hoge prijsstelling (te grote marge) van de producten. Probeer daar wat aan te doen. Ik durf uw bedrijf om die reden niet aan te bevelen bij anderen (te groot risico op teleurstellingen)
Pluspunten
mooie producten met de nodige duurzaamheids-labels !
Verbeterpuntenplastic vermijden gezien het eco-label ? tenzij dit gerecycleerd is uiteraard ;-)
Pluspunten
snel, makkelijk, degelijk, overzichtelijk en.... het voelt alsof ik een steentje bijdraag aan een betere wereld.
Pluspunten
Al jaren onder de indruk van klantenservice en kwaliteit van de produkten!
Pluspunten
prachtig product zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbaar
VerbeterpuntenZouden er in de toekomst ook producten van linnen of hennep geleverd kunnen worden?
Pluspunten
Helemaal goed!
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.