Pluspunten
Goede en mooie instelling/ missie. Het ontvangen pakket is echt een cadootje!
Pluspunten
Alles verliep perfect.
VerbeterpuntenNiet nodig. Alles was prima in orde.
Pluspunten
mooie collectie!
Pluspunten
Hele nette georganiseerde transparant bedrijf. Nette webshop. Aardig in communicatie. Prijzen soms wel hoog, wel begrijpelijk.
VerbeterpuntenMisschien wat meer fancy pyama's aanbieden
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Ik ben blij een bedrijf gevonden te hebben dat vriendelijk is voor mens en milieu.
Pluspunten
Goede kwaliteit en er is duidelijk zorg besteed aan het product. Deze overtrekset kocht ik eerder in een andere kleur. Het slaapt heerlijk en eindelijk heb ik een overtrek die ruim genoeg is en blijft ook na vaker wassen. En met eindelijk een ruime en goed werkende instopstrook.
Pluspunten
Supersnelle levering en heel goede kwaliteit !
Pluspunten
Geweldige producten. Fijne en duidelijke website. Goede en eerlijke product en achtergrond informatie.
VerbeterpuntenTe veel bedlinnen niet voorradig.
Pluspunten
prima producten
Pluspunten
Goede service. Personeel denkt met je mee en komt met oplossingen (bijv, ivm met ruilen van een artikel)
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten bedenken. Het enige wat ik een pluspunt zou vinden is dat het mogelijk zou zijn om producten uit de winkel (Keizersgracht) meteen mee te nemen. Dus bevoorrading in de winkel. Mensen zullen dan ook meer aanschaffen en de productie zal dan toenemen.
Pluspunten
Prachtig product. Vlotte levering. Vriendelijke persoonlijke toets in de leveringsbrief.
VerbeterpuntenWellicht kun je 'staaltjes' aanbieden toe te sturen om te voelen/kleur te zien. Dat had mij geholpen in mijn keus.
Pluspunten
Ik ben ondanks de hogere prijs blij dat jullie blijven staan voor de productie van duurzame goederen.
VerbeterpuntenGraag ook gebruik maken van betaling met "goodcoins".
Pluspunten
Product is goed en leuk verpakt met een klein cadeautje. Heel erg leuk! Prima communicatie.
VerbeterpuntenDe bestelling lukte niet via de website met de creditcard, maar dit probleem is vervolgens prima opgelost door Yumeko.
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.