Pluspunten
Snel, eco en mooie website.
VerbeterpuntenIk wilde laatst in de showroom langs gaan maar deze bleek gesloten wegens een event, dat vond ik erg jammer omdat ik graag een kussen wil uitproberen voordat ik het koop. Jammer ook dat deze niet op zaterdag open is. De website werkt niet altijd lekker op de smartphone.
Pluspunten
Duidelijke website, mooie artikelen, vlotte service.
Pluspunten
Opvallend is de keurige verzorging van de paketten, keurig verpakt met prachtig materiaal! Bovendien een goede service! Communicatie verliep snel en soepel. Aanrader!!
Pluspunten
Goede service, goede en verantwoorde producten.
VerbeterpuntenKan niets verzinnen wat voor mij beter kan.
Pluspunten
Snelle levering, prima verzorgd/verpakt, goed produkt
VerbeterpuntenHet kussen is een medium kussen, voor mij had het harder/ voller gemogen wat dons betreft. Het zou handig zijn om hier ook een rits/sluiting te maken om dons bijtevullen. Ook graag een mogelijkheid om een los zakje met dons bij te bestellen.
Elastiek hoeslakens mag wat langer meegaan
Pluspunten
Zorgvuldigheid en eerlijke producten. Een prachtige molton ontvangen, mooi dik en fijne kwaliteit.
Pluspunten
Erg snel geleverd en in een mooie verpakking. De lakens zijn bijzonder zacht en erg prettig in gebruik. Fijn ook dat het allemaal biologische kwaliteit is. Het is wel even een investering.
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit!
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via de mail, snelle levering en fijne producten.
Pluspunten
We zijn heel tevreden over de snelle service en vriendelijke communicatie.
Pluspunten
kwalitatief zeer goede producten; aan de telefoon word je zeer prettig te woord gestaan; goede website met duidelijke en veel productinformatie; producten keurig verpakt geleverd.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Ik ben blij dat ik terecht kan bij Yumeko voor fairtrade en milieuvriendelijk beddengoed! Ook had ik onlangs een vraag en kreeg ik snel een heel duidelijk, vriendelijk en helpend antwoord terug!
VerbeterpuntenVroeger kwam je beddengoed in een katoenen zak, dat is nu niet meer. Ik begrijp dat het een extra kost is, maar het was wel leuk. Ik gebruik deze als ik op weekend of op vakantie ga.
Pluspunten
website geeft goede info ik kan het nergens kwijt dus hier: dekbed ziet er zeer verzorgd uit en voelt goed maar nog maar heel kort in huis. dus hoelang t meegaat afwachten. Smak geld maar dat is bij alle kwaliteitsdekbedden zag ik. ik was gecharmeerd door de verhaaltjes van de mensen die "afstand hebben tot de arbeidsmarkt". dan ruikt de lavendel nog lekkerder.
Pluspunten
Alles! (Heb al een review voor de eigen site geschreven)
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.