Pluspunten
Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf!
VerbeterpuntenGeen....alles is al perfect!
Pluspunten
Mooie spullen, goede kwaliteit, voor een redelijke prijs. Snelle verzending, prima service.
Pluspunten
Goede producten vervelende marketing.
VerbeterpuntenZe blijven maar aan de gang met het sturen van e-mails ondanks het duidelijk melden, via verschillende kanalen, dat dit ongewenst is.
Pluspunten
Snelle levering. mooi ingepakt in doos.
Verbeterpuntenzomerdekbed is al aan de warme kant.
Pluspunten
Top klantenservice, werd snel en adequaat geholpen via de mail en werd meteen teruggebeld toen ik er om vroeg. De producten zijn echt heel lekker, beetje aan de prijs, maar vergelijkbare kwaliteit is elders veel duurder. Alles werd de dag na bestelling afgeleverd, leuk verpakt en met een persoonlijk briefje en heerlijk geurend lavendelzakje. Zeker aan te bevelen!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De producten zijn niet alleen organic en/of fair trade maar ook heel mooi en kwalitatief erg goed. Daarnaast waardeer ik de zeer goede service en communicatie. Ik heb Yumeko al vaak aanbevolen.
Pluspunten
Vooral de kwaliteit is fantastisch. Yumeko is verslavend. Once you go Yumeko....
VerbeterpuntenGeen enkele. Perfect
Pluspunten
Zeer uitgebreide productinfo op de site. Prettig en waardevol telefonisch contact gehad. Artikelen worden goed en netjes verpakt geleverd. Matras werd geleverd door een keurig vervoersbedrijf, nl. Montrieurs. Het kosteloos kunnen retourneren en laten recyclen van het oude matras.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
ecologisch materiaal
VerbeterpuntenBeddengoed 'pilt' al erg snel en is ook moeilijk te strijken. Een reden om in de nabije toekomst over te stappen op iets anders, desnoods niet-ecologish
Pluspunten
Het donskussen slaapt heerlijk en blijft mooi in vorm
Pluspunten
Fijne producten, goede kwaliteit, belangrijk dat het duurzaam is en fairtrade.
VerbeterpuntenProducten zijn ietwat prijzig.
Wellicht is het mogelijk een wat bredere keus aan kleuren vh beddegoed te ontwikkelen.
Pluspunten
Met bijzonder veel zorg bezorgd. Keurig volgens de afspraken. Heldere informatie. Bij contact zijn wij keurig te woord gestaan en ook al bleek onze wens niet uitvoerbaar, wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Eco, fair trade en diervriendelijk en prima kwaliteit. Beddengoed is heerlijk om op en onder te liggen.
Pluspunten
Super goede kwaliteit
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.