Pluspunten
snelle levering, zorgvuldige verpakkkng
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Prachtige kwaliteit. Prima verzorgde levering. Zorg en liefde.
Pluspunten
Supersnelle en nette levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fantastische producten en een goede service!
VerbeterpuntenNiet steeds uw reclame sturen, a.u.b., ik weet u te vinden!
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke productomschrijving. Sublieme verpakking.
Pluspunten
Zorgvuldig, fairtrade, goed kwaliteit, wel duir
Pluspunten
geweldig product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Positief is dat men een alternatief voor synthetische materialen heeft, in mijn geval een kapok kussen en goede tijk er omheen met rits om inhoud aan te vullen.
VerbeterpuntenNegatief is dat er te weinig vulling in het kussen zat, dat ik dat heb moeten aanvullen met nog in mijn bezit zijnde vulling en dat toen nog de door Yumeko geopperde aanbeveling niet waargemaakt is: want voor rugslapers is het een redelijk kussen, maar voor zijslapers absoluut niet.
Pluspunten
goede website en betrouwbare uitstraling
Pluspunten
Prachtige kwaliteit producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima service, snel en mooi product
Pluspunten
snelle service. bijzonder mooie producten.
Verbeterpuntenik snap de prijs/kwaliteit verhouding...maar iets van de prijs af zou erg tof zijn :-)
Pluspunten
De levering was snel. En het is fijn om producten van biologische katoen te kunnen kopen; in de gewone winkels is daar nog erg weinig keuze in.
Pluspunten
Keurig geleverd, als een kadootje
VerbeterpuntenGeen, is goed zo
Pluspunten
Het wordt allemaal snel en met veel aandacht geregeld.
Verbeterpuntenbeetje onpersoonlijke aflevering
Pluspunten
Prachtige producten, gemaakt met liefde en zorg voor mens en natuur. Ook zijn er geen toxic chemicals te vinden in deze producten, wat bijdraagt aan een goede nachtrust. Met het kiezen voor Yumeko zet je iets heel positief in gang: je kiest voor eerlijke arbeid voor ieder mens in welk land dan ook, je kiest voor happy sheep en komt hierdoor in actie tegen dierenleed, je steunt een transformatie binnen de textielindustrie op weg naar een verantwoorde en milieubewuste sector, je stimuleert een verbreding van het collectief bewustzijn of wereldziel, je draagt bij aan het verbeteren van de wereld. Sta hier even bij stil als je in bed ligt.
VerbeterpuntenKeep it up!
Pluspunten
Heerlijke kwaliteit met een dito goed gevoel over hoe je slaapcomfort tot stand is gekomen. Dat maakt slapen dubbel ontspannen. Een betere wereld begin bij jezelf wordt door Yumeko weer een stukje makkelijker gemaakt. Dank Yumeko en lieve mensen die deze mooie spullen hebben gemaakt voor ons!
Pluspunten
Het is zeer goed communiceren met Yumeko, fantastische service
Pluspunten
Duidelijke communicatie, goede verpakking, milieubewust.
VerbeterpuntenKleinere doos voor verzending gebruiken, wellicht wat extra vulling voor het hoofdkussen meesturen.
Pluspunten
Uiteraard de eco producten, snelle levering en bij problemen wordt naar een oplossing gezocht
VerbeterpuntenMis bij sommige overtrekken de instopstrook. Mag voor vaste klanten wel eens een extra korting geven
Pluspunten
Fantastisch product en snelle levertijd. Het verhaal achter de producten, daar wordt ik blij van. Ook nog een lekker zakje lavendel voor op het nachtkastje
Pluspunten
geweldige kwaliteit van de producten en snelle service.
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.