Pluspunten
Snelle levering, mooie eerlijke producten
Pluspunten
De klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam. De snelheid van de bestelling is prima en wordt goed verzorgt naar je toegestuurd.Ook is het betreffende artikel goed en netjes met aandacht verpakt. r
VerbeterpuntenGeen ,het is goed verzorgt en vriendelijke medewerksters.
Pluspunten
prachtige kwaliteit, ecoproduct, simpel en mooi
Verbeterpunteniets meer kleur keuze
Pluspunten
De uitgebreide productinformatie.
Pluspunten
verpakking met brief en geurzakje
Verbeterpuntenzeeblauw/groen is in de mode nu. Ik zou er graag een overtrek van willen op mijn bed.
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende kwaliteit
Pluspunten
duurzaam / eerlijk / kwaliteit
Pluspunten
- mooie doelstelling, mooie producten, benaderbaarheid en enthousiasme - Seepje actie ook heel geslaagd - ik slaap al jaren met schoon geweten en heerlijk in het bedden goed van Yumeko (maar met de onderdeken van Texelana) - hoeslakens passen ook om een waterbedmatras
Verbeterpunten- koele kleuren, zeker voor de kleding mag het warmer - duurzaamheid is belangrijk maar vergeleken met bijvoorbeeld Texelana zijn dit wel echte grachtengordel prijzen, ook in het licht van de beperkte houdbaarheid van bv kapok en wolbolletjes - scrubzout geprobeerd: te grote kristallen en te vettig
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goede kwaliteit, duurzame en eerlijke producten.
VerbeterpuntenGeen tips, natuurlijk zou het fijn zijn als de producten goedkoper zouden worden maar begrijp dat eerlijk duurder is.
Pluspunten
mooi product! Het dekbed knispert als ik eronder lig, lekker warm, beslist de investering waard!
Pluspunten
Geweldige spullen. Ik ben een oude klant. Ik heb al dekbed overtreksets van 5 jaar oud en die zijn nog helemaal goed. Geen scheurtje, geen rafel, geen verkleuringen. Prachtig!!!!
Pluspunten
Het overtreklaken dat ik recentelijk kocht begint nu reeds kapot te gaan bij de zoom. Het is nauwelijks gebruikt. Dus geen commentaar over nazorg, garantie en kwaliteit.
VerbeterpuntenVanwege mijn commentaar in de vorige box, zou er beter op de produkten gelet moeten worden alvorens deze Uw bedrijf verlaten.
Pluspunten
Goede, eerlijke producten met duidelijk omschrijving. Snelle levering. Goede Facebook pagina met niet teveel reclame. Leuke win acties. Goede levering. Verpakkingsmateriaal ook duurzaam gekozen! Korte duidelijke beoordeling voor klanten over Yumeko. Altijd iets van een extra kadootje bij een bestelling
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Goede service, Kwaliteitsproducten. Groene insteek.
Verbeterpunten?
Pluspunten
ecologisch, prettige materialen
VerbeterpuntenKussenslopen zijn niet recht in elkaar genaaid. Irritant bij het strijken. Knopen door twee lagen krijgen bij dekbedhoes erg lastig!
Pluspunten
Bedrijf komt symphatiek over en het product is van superieure kwaliteit
VerbeterpuntenProducten zouden in meerdere maten verkrijgbaar moeten zijn. Bijvoorbeeld de dekmatrassen van wol graag in maat 210x90
Pluspunten
Kwaliteit Duurzaamheid Mooie materialen en kleuren Voelt goed aan op de huid
VerbeterpuntenIk heb een matras van 160 x 210 x 20. Ik heb een molton hoeslaken gekocht dat goed zou moeten passen. Ik krijg het niet strak om mijn matras heen, met als gevolg rimpels als ik in bed lig. Het zelfde geldt voor de hoeslakens die groot genoeg zijn en bestemd voor een matras van 30 cm dik. Ik krijg ze in mijn eentje niet strak om het matras en moet dus iedere avond mijn lakens strak trekken. Dat had ik niet verwacht.
Pluspunten
snelle levering mooie natuurvriendelijke producten
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.