Pluspunten
op zich mooi materiaal fijn assortiment
Verbeterpuntende kwaliteit is niet heel hoog, het dekbedovertrek is heel dun van stof
Pluspunten
Duurzaamheid in de praktijk gebracht op overtuigend consequente wijze. Mooie producten, goede kwaliteit. Simpel en puur.
Pluspunten
Duurzaam milieu bewuste artikelen. Geen verzendkosten dacht ik, het is al wel een hele tijd geleden. Alles keurig verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenErg aan de prijzige kant. De lakens/badhanddoeken zijn alleen in saaie kleuren.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verzorgd verpakt. Goede kwaliteit deken.
Pluspunten
Goede service. Bereid om mee te denken
Pluspunten
Super betrouwbaar, hele fijne producten en een prima service
Pluspunten
Hele goede kwaliteit, daardoor duurzaam & met de juiste keurmerken
Pluspunten
superkwaliteit producten. De vriendelijkste klantenservice ooit.
VerbeterpuntenIk heb bij mijn twee bestellingen beide keren een verkeerd artikel toegestuurd gekregen. Dit kon wel snel en vriendelijk weer recht gezet worden. Maar zorgvuldigheid bij het verzenden lijkt me een verbeterpuntje.
Pluspunten
Zie hierboven; prima kwaliteit, jammer dat de prijs vrij hoog is. Omdat ik voor onze kleinkinderen (6 in totaal) vrij veel gekocht heb (en nog ga kopen), kreeg en krijg ik korting! Dat waardeer ik ten zeerste. Goede nazorg en garantie.
Pluspunten
Uitstekende service en de producten zijn van erg goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe onderhoeslakens zijn groter dan de bestelde maat (1.60x2.00). Dit zorgt voor rimpels, wat ik niet fijn vind. De kwaliteit is fantastisch, maar puur door de maatvoering zou ik een onderlakens niet meer bestellen. Verder zou ik een instopstrook aan de dekbedhoezen prettig vinden.
Pluspunten
Ik heb 2 keer de verkeerde maat ontvangen maar dit werd vriendelijk en snel opgelost FANTASTISCHE kwaliteit We wanen ons iedere avond onder een hotel dekbed zoooo heerlijk zacht en comfortabel!! Nooit meer iets anders
VerbeterpuntenDe prijs is wel fors maar dat zal wel logisch zijn. Maar het zou fantastisch zijn als het voor meer mensen toegankelijk is.
Pluspunten
snelle levering, prima kwaliteit, heel fijn dat het eco is.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Draagt zorg voor de wereld.
Pluspunten
Zeer attent personeel, ik had twee matrassen besteld en meteen betaald. Blijkt rond de jaarwisseling een actie te zijn. Ik had met Kerst besteld, en kreeg een telefoontje dat ze het een gedeelte van de volle prijs terugstorten. Heel aardig. Ook snelle en correcte levering. En het belangrijkste: heerlijk liggende matrassen, en ecologisch verantwoord. Ben er blij mee.
VerbeterpuntenHet bedrijf dat bezorgde wist niet dat onze oude matrassen weer mee moesten. Hadden we wel doorgegeven. Ze maakten er ook absoluut geen punt van.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit van materialen en afwerking
Pluspunten
Service, bezorgsnelheid
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Prachtige producten
Pluspunten
Goede service geweldige kwaliteit
VerbeterpuntenOndanks de kwaliteit echt net te duur, bij iets schappelijkers prijs zou ik meer producten afnemen.
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.