Snelle levering. Uiterst behulpzaam tijdens telefonisch contact i.vm. een vraag over het bestellen via de site. Met zorg verpakt( zakje lavendel in de doos)

mooie kwaliteit beddegoed

Dit was mijn eerste koop bij yumeko en het moet gezegd: veel keuze en mooie kwaliteit

geweldig badgoed

mooi en perfect materiaal

Snel geleverd, fijne luxe producten

Enorm goed

Alles verloopt zoals het hoort. De producten zijn van hele geweldige kwaliteit, alles wordt netjes en op tijd geleverd. het kan niet beter.

De prijzen zijn belachelijk hoog

Te duur.

Mooie badjas, prima kwaliteit maar wel zwaar.

Goede kwaliteit

Fijn dat dekbed hoes, voelt lekker aan.

Een hele goede levering en mooie kwaliteit super.

Geweldige dekbedhoes

Heerlijk materiaal, ga zeker jog een keer een set bestellen.

Wauw wat een kwaliteit

Eindelijk een hoeslaken wat goed blijft zitten en niet verschuift. Geweldige kwaliteit. Ik wil niet anders meer! Jammer dat er geen drukkers zitten op de overtrekken.

Mooi materiaal.

Goede service, snelle verzending. Goeie kwaliteit.

Snelle verzending, mooi produkt

Heel mooi dekbedovertrek

Zeer snel bezorgd in een milieuvriendelijke verpakking. Het overtrek is van sublieme kwaliteit.

Zeer snelle levering van een top product.

Had problemen met betaling, telefonisch goed verder geholpen. Mijn echtgenote zeer tevreden over flanellen overtrek en kussensloop.

Kussenslopen te groot, wel mooi. Geen kleinere te krijgen van 40x50cm. Hoeslaken ook mooi, past goed

Wel wat duur! Snelle levering. Goede verpakking, en duurzaam. + Lavendelzakje bij laken. Groeten, Gérard Komar.

Geweldig!

Telefonisch besteld! Goed geholpen! Vriendelijk! Snel in huis! Heerlijk, lekker warm en goed slapen!

Vrij duur

Ik vind de producten vrij duur voor wat je krijgt.

Snelle levering, topproducten

Elke keer wanneer ik iets bestel ben ik weer verrast door de snelle levering (meestal de dag erop). En alle producten zijn top! Bovendien geeft me het een goed en veilig idee dat ik me niet (meer) zo'n 8 uur per dag omhul met 'foute stoffen '.

Heerlijk beddengoed snel in huis.

Wat een heerlijk beddengoed. In de zomer koel en licht, in de winter met de velvet flanellen overtrekken warm en zacht. Bovendien zijn de sets met zorg ingepakt, als een cadeau. Wij zijn groot fan van yumeko beddengoed.

Overzichtelijke site met mooi beddengoed

Besteld laat op de dag 18.00u Volgende dag geleverd Super kwaliteit beddengoed

Alles op voorraad en heel vlug in huis!

Mooie producten

Mooie producten, mooi verpakt. Goede verzending

Slechte kwaliteit

Dekbedovertrek besteld, deze schuurde bij de eerste keer opmaken al uit

Bestelling keurig op tijd en goede kwaliteit. Had zelf verkeerde maat besteld, dus retour. Netjes te woord gestaan door Yumeko en financieel perfect afgewikkeld.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ