Heel mooi dekbedovertrek

Prima, snel en mooi verpakt. Echt een kadootje voor mezelf.

Altijd super blij als we een bestelling van Yumeko mogen ontvangen, met zorg in gepakt en daar begint al de eerste aandacht.

Verantwoord slapen

Verantwoord en duurzaam beddengoed en veel ander moois in prachtige kleuren. Inmiddels alles wat nodig is voor de bedden vervangen door producten van Yumeko, percal katoen voor de zomermaanden en wat meer flanel producten voor de koudere maanden.

Heerlijk beddengoed en snelle service

Heerlijk zacht en duurzaam beddengoed van flanel besteld voor mijn dochter. Ze vindt het lekker zacht en warm aanvoelen. Het uitpakken is een cadeautje: verpakt in papier, met lint en zakje lavendel. Snel geleverd ook. Het zakje lavendel gaat in de kast, alleen voor de linten heb ik nog geen nieuwe bestemming. Idee om hier wat tips over te delen of neutrale linten te gebruiken die weer om een cadeautje kunnen?

Helemaal tevreden met de kwaliteit

Netjes geleverd binnen een normale tijd Precies zoals omschreven Goede kwaliteit van de producten

Goede kwaliteit, comfortabel hoeslaken

Hele mooie stof en comfortabel hoeslaken en zacht om op te liggen. Mooie zachte kleur, mooier dan helemaal wit, ik koos off-white, net iets mooier op het bed. Onderlaken was mooi verpakt en gevouwen bij levering. Heerlijk lavendel geurzakje erbij.

Heerlijk zacht en behaaglijk

Het flanellen beddengoed gekocht. Het is heerlijk zacht en voelt heel warm en behaaglijk. Erg blij mee.

fantastische producten

Ik bestel al een aantal jaren bij Yumeko. Matras en beddegoed, allemaal even fijn. Het gaat ook lange tijd mee! En ook heel fijn, goed voor onze Aarde en goed voor ons allemaal. Heel blij met Yumeko.

Mooi, maar erg prijzig

Heerlijke dekbedovertrek/ hoeslakens

Ik wil niet meer anders slapen dan onder een dekbedovertrek van Yumeko, Het is misschien even een uitgaven maar dat is het meer dan zeker waard.

Geweldige kwaliteit met zorg geleverd

Een feestje om een pakje van Yumeko te ontvangen. Als je het openmaakt komt de lavendelgeur je tegemoet. Daarbij is de overtrek verpakt in een bijpassende stoffen hoes, dus geen plastic verpakkingen. De hoes kun je gebruiken als opbergzak. Satijnkatoen is ons favoriet materiaal. Dat van Yumeko voelt heerlijk zacht én is tegelijkertijd knisperend. Het dekbedovertrek voelt zeer luxe aan. Alleen jammer dat de instopstrook niet over de hele breedte is. Tegelijkertijd geeft het een goed gevoel dat het overtrek verantwoord en met oog voor de productiemedewerkers vervaardigd is.

Heel tevreden

Heel fijn dekbed warm genoeg, voelt prettig en licht aan.

goede kwaliteit en nog duurzaam ook, degelijke bezorging

Yumeko is betrouwbaar in de levering en de kwaliteit is erg goed. Hun producten zijn nog duurzaam ook, wat erg fijn is. Sinds ik Yumeko ken, heb ik eerlijk gezegd nergens anders meer wat aan beddegoed gekocht.

Lekker slapen onder natuurvriendelijke kwaliteit!

Als de bestelling van Yumeko binnenkomt is het altijd weer een kado. Mooie opgevouwen en met lint gewrapte producten en de geur van lavendel die je tegemoet komt. En dan (na een wasbeurt) heerlijk onder zacht flanel de koude nacht in, heerlijk slapen!

Snelle levering en een heerlijk dekbedhoes

Het was lastig kiezen met de grote keuze op de website. Toen ik de keuze gemaakt had, was de bestelling snel in huis. En wat een heerlijkheid: een linnen dekbedhoes. Ben er heel erg blij mee.

Altijd heel tevreden

Geweldige producten!

zijdezacht

Fijn materiaal en snelle levering/service

Prima levering en heerlijk dekbedovertrek

plezierig.

Je kan altijd overleggen en er wordt gezocht naar een passende oplossing.

Mooie producten en uitstekende service

Om een goede keuze te kunnen maken, heb ik samples van de betreffende keuzes uit dekbedovertrekken en kleuren van de bijbehorende hoeslakens aangevraagd. Deze heb ik binnen een paar dagen ontvangen. Zelfs ook advies over de kleur van de hoeslakens. Dat blijkt inderdaad perfect bij het overtrek passen. Het staat prachtig.!

Vlotte levering van heel fijn beddengoed

Binnen een paar dagen hadden we het dekbed en beddengoed in huis. In passende goed verzorgde en milieu vriendelijke verpakking.

Duur, maar dan heb je wat..

Geweldig, bij ons al dikke plus! Nu onze kinderen er blij mee gemaakt ( de Sint dan hè?) Geweldig ook van de mogelijkheid om je oude dekbed voor recycling aan te bieden. Zelf slaap ik er ook onder, voelt net iets fijner voor alle ganzen ,, dat staat me tegen. Prachtig linnen hoes, kost wat, maar je hebt wat!!!

Met oog voor mens, dier en planeet

Fijn om zeker te weten dat het op een eerlijk en duurzame manier is gemaakt

Snelle levering en een warm dekbed

Zie hierboven

Super goed en uitgebreid geholpen door Thomas

Goed ontvangen in jullie showroom in Amsterdam Omdat ik nogal kritisch ben voor mezelf wilde ik een goed persoonlijk advies ontvangen voor een passend kussen. Dat heeft Thomas zeer goed gedaan dan wel op een zeer relaxte en prettige manier gedaan. Kussen reeds ontvangen en deze slaapt perfect. Dank Tomas

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ

020 - 754 91 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire