Super!! Prima

Heel fijne materialen en prima service.

Prachtig product

Snel , verzorg, kwaliteit

Verantwoorde kwalitieit

Uitgebreid assortiment van kwalitatief zeer goede spullen. En een zeer behulpzame klantenservice.

Fijne stof

Goed gevoel

Het is de 1e keer dat ik bij Yumeko besteld heb. Zal niet de laatste keer zijn. Prima kapok kussen gekocht. Voldoet geheel aan mijn verwachting.

Geweldige kwaliteit

Pyjama besteld en de dag erop ontvangen. Wat een heerlijke stof, precies wat je wilt voor in bed!

Snelle levering. Heel fijn beddengoed en mooie kleuren.

Zie boven

Altijd weer een goede aanwinst

Prachtige materialen, straalt pure luxe uit. Heerlijk beddegoed.

Erg prettig. Snel en meedenkend.

Ik had een gift card, die ik niet kon inwisselen, omdat er problemen waren met de site. Ik moet zeggen dat de klantenservice heel snel was en goed meedacht. Ik had een binnen een dag reactie. Degene die mij hielp vroeg mij het gewenste product en de code van de gift card door te geven. Hij heeft dat verwerkt en vervolgens een betaling klaargezet voor het betreffende dekbedovertrek. Binnen 2 dagen was het geregeld en 2 dagen later had ik het in huis. Erg lekker dekbedovertrek trouwens.

Snelle levering . Netjes verpakt met gratis lavenderzakje…leuk…goede keus. Heerlijk kussen...

Voor het eerst bij Yumeko besteld en wat een heerlijke dekbedovertrek! Plus een hele fijne behulpzame klantenservice.

Goede bereikbaarheid klantenservice, goed meedenken. Snelle levering.

goed materiaal, mooi, ecologisch verantwoord, op tijd bezorgd!

heel fijne dekbedhoes

Heerlijk dekbed!

Snelle, correcte levering en het dekbed slaapt heerlijk.

Mooie kwaliteit

Mooi verpakt.

Mooi verpakt.

smooth

!

Goede levering

snelle levering en uitstekend product

Fijne materialen en goede service!

Ben altijd tevreden over mijn aankopen.

Snel en efficiënt behandeling. Bedankt

als boven

Vlotte service

Allemaal erg goed verzorgd

Super!!!

Heerlijk slapen onder het dekbedovertrek

Geweldig!

Kiezen voor duurzaamheid: Zeer goede kwaliteit en zonder plastic verpakt.

Heel snel en vriendelijk geholpen.

Tevreden. Stephanie heeft mij ontzettend goed en snel geholpen met het opzoeken van een bestelling (en zo de maat van het dekbedovertrek) van een jaar geleden. Zo kon mijn vader mijn broer de juiste maat dekbedovertrek geven voor zijn verjaardag.

Altijd kwaliteit en verantwoorde producten!

Nu een gewatteerde, langwerpig kussenhoes gekocht. Heel tevreden. Net als het gerecyclede donsen dekbed en kussen, de dekbedovertrekken en handdoeken. Ik ben blij met Yumeko.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ

020 - 754 91 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire