Pure kwaliteit maakt mij gelukkig!

De ecologisch verantwoorde stoffen waarmee Yumeko beddengoed is gemaakt, leveren mij niet alleen een goed gevoel op m.b.t. tot het milieu maar ook een ultieme gelukservaring. Recent ontdekt: slapen op en onder een linnen laken en dekbedhoes is verslavend lekker! Waarom wist ik dit niet eerder? Maar ook lakens van Tencell/ Lyocell zijn fijn; een subtiele zachtheid waarvan je vanzelf ontspant. En ik geniet net zoveel van een dekbedhoes van katoen percal, een dekbed gevuld met bamboe of zijde. Zoveel soorten zachtheid maken slapen tot een feest van overgave!

Geweldig service

Snel & kwaliteit

Goed en snel

Heelsnelle en goede producten

Fijn kussen

Eindelijk een stevig maar vormbaar kussen gevonden zoals ik vroeger had. Prijs is aan de hoge kant maar als ik er lang mee doe is dat geen probleem. Ben benieuwd hoe de stevigheid zich houdt na een aantal maanden. Bestellen en toezending was prima.

De perfectie bestaat

Beste, Heb onlangs twee paar aangekocht, het was niet de eerste keer de vorige aankoop dateert van, ja vijf jaar terug, Persoonlijke zie ik het niet als een aankoop maar als een investering, Weet ondertussen de kwaliteit en het genot van het product te kennen, Proficiat zou ik zeggen. Met vriendelijke groeten,

Valt tegen

Donzen dekbed warmte klasse 1 valt erg tegen. Het kraakt. Het valt niet lekker. Blijft niet goed zitten in een satijnen hoeslaken.

Heerlijk dekbed

Heerlijk dekbed Goede kwaliteit lekker zacht

fijne klantenservice die meedenkt.

Snelle levering van een sympathiek product

Ik heb flanellen en zijdekatoen beddengoed van Yumeko. Alles is van zeer goede en comfortabele kwaliteit. Ik waardeer het zeer dat Yumeko het fairtrade keurmerk heeft en aandacht voor klimaat en leveranciers.

heel goede kwaliteit

laken voelt heel goed aan.

Prachtige producten.

Fijne website, met mooie producten. Snelle levering.

Prachtig beddengoed

Snelle levering en superzachte flanellen kussenslopen

Heerlijk

We slapen heerlijk op het linnen hoeslaken van Yumeko. Na het gewassen te hebben en er een paar nachten op te hebben geslapen voelt het zacht en koel. We zijn heel blij met de aankoop.

Correcte en snelle oplossing van kwaliteitsprobleem.

Vriendelijke en snelle reactie via email. Na verduidelijking en wat beantwoordde vragen een fijne oplossing door vervanging van gescheurde badhanddoeken. Goede en snelle service en blij met geboden oplossing.

Kwaliteit zeer goed.

Mijn eerste ervaring is prima snelle levering en een goede kwaliteit

Altijd prima!

Trouwe klant; nooit teleurgesteld.

snelle levering, goede kwaliteit

zie boven

Sympathieke zaak en producten

Bestellen en levering gaan heel vlot. Kussenslopen en kussenbeschermers zijn mooi, maar de stof is wat dun en kreukt daardoor sneller dan andere slopen.

mooie producten, snelle levering, goed verpakt

Fairtrade, biologisch, mooie en verantwoorde producten

Blij met de duurzaamheid en de aandacht voor bij het productieproces btrokken mensen

goede en snelle reactie van klantenservice

Wonderful products, thoughtful service

My experience with Yumeko was great. The showroom is lovely and the staff were very patient and helpful. Once I chose my items, they were delivered within two days. I will buy all of my bedding from Yumeko in the future. Great products, quality materials and wonderful selection.

Goede keuze op website welk kussen zou passen. Super snel geleverde met recycle service van het oude kussen. Top

luv them

Confy touch feeling, greaaat colours. And the lavender bag, a very nice gift detail. I keep it tucked inside the pillowcase.

Een heerlijk laken

Zalig zacht

Goede producten

Mooie, goede producten. Veel van biologische katoen, goede kwaliteit. Wel echt duur, maar voor sommige producten heb ik zeker wel over.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ

020 - 754 91 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire