Snel en het product is als beloofd

Hoewel ik begrijp dat reclame teksten wervend moeten zijn, stuit ik toch vaak op overdreven verwachtingen die worden gewekt voor aankoop. Bij jullie krijg ik wat is beloofd en dat is goed.

Super service

Great quality makes a huge difference in my sleep!

Snel en mooi ingepakt geleverd

Goede klantenservice!

Eerste zending kwam niet aan, direct werd een nieuwe opgestuurd. Prima!

Fantastisch heerlijk beddengoed

Yumeko levert heel snel en mooi verpakt met een lekker geurzakje. De kwaliteit van de producten is echt heel goed en daarnaast is het fijn dat ze duurzaam gefabriceerd zijn. Ik heb nu meerdere dekbedden, een plaid en een oogmasker en ik ben ontzettend blij hiermee. Het is een investering zeker, maar in mijn ervaring is dit het echt waard. Je merkt echt een verschil met deze ademende stof die zich aanpast aan de temperatuur van je lichaam en een synthetisch beddengoed. Naast dat het veel duurzamer is krijg je er dus ook veel comfort voor terug.

Prachtige kwaliteit en slechte website

De website werkt slecht. Het kostte veel moeite om de bestelling geheel af te ronden

Heel blij mee!

Wederom heel blij met mijn bestelling en de levering. Dat lavendelzakje blijft een heerlijk verrassende toevoeging.

Zo fijn slapen

Wat een fijn beddengoed is dit. Producten zijn met zorg verstuurd en dat heerlijke zakje lavendel in de doos goed alles lekker ruiken.

Zeer goede kwaliteit, wel prijzig

Heerlijk zacht flanellen beddengoed. Knoopjes (ik heb grote handen en niet de jongste;-) zijn iets tijdrovend. Hopelijk blijft het flanel zacht, ook na het wassen (in een wasnet)

Dekbed en hoeslaken

Zeer Blij met deze mooie en fijne produkten !

Mooie kwaliteit

De online keuzehulp werkt fijn; ik houd van frisse, en knisperende dekbedhoezen. Assortiment bevat veel mooie kleuren! Het gerecyclede donzen dekbed is ook heel fijn, echt een prima keuze.

Mooie producten en dito service

Voor kwalitatief en duurzaam bed- en linnengoed is dit mijn favoriete adres. De items gaan jarenlang mee, ze blijven netjes na wekelijks wassen.

In één woord geweldig

Perfect geleverd, milieuvriendelijk materiaal en de kleur zoals op de website

Erg mooi.

Verantwoorde producten van fantastische kwaliteit. Gaat lang mee.

Aankoop flanel dekbedovertrek

Prachtig van kleur (mauve) Flanel voelt weer zacht, warm en comfortabel.

Heel Fijn beddengoed

Prachtige kleuren en heerlijk zacht

Mooi biologisch katoenen oogmasker

Ik ben blij - eindelijk een oogmasker dat gemaakt is van biologisch katoen en niet ruikt. Het kwam in een mooi zakje. Blij mee!

Snelle levering en topper bevalt prima!

Topper was goed uit te zoeken met voldoende informatie. Werd snel, keurig verpakt, de volgende dag geleverd. Past prima op het matras en ligt heerlijk!

zalig donsdeken - wel niet zoals beloofd geleverd

Er werd beloofd om op zaterdag te leveren, in een afhaalpunt leveren kon niet dus zaterdag was ideaal omdat ik dan niet moet werken. Op dinsdagmorgen kreeg ik een melding dat ze in voormiddag zouden leveren, buren opgetrommeld, aanpassing naar de namiddag vóór 15.30u, buren opnieuw verwittigd, uiteindelijk geleverd om 18u. Voor mij hoeft er niet supersnel geleverd worden maar graag wel volgens afspraak. Wellicht heeft B-post wel een aandeel in dit moeizaam proces maar ik wou het toch even melden. Wel leuk dat Yumeko een katoenen zak gebruikt als verpakking in plaats van hopen plastic. Fan van!

Hele goede service

Mijn hoeslaken viel buiten de garantie en het is meer dan coulant opgelost. Daarom al jaren klant!

Mooie handdoeken, keurig verpakt.

Weer handdoeken en beddengoed besteld bij Yumeko. Kwaliteit is prima.

Niet goedkoop, maar wel goed en betrouwbaar

Niet goedkoop, maar wel goed en betrouwbaar

Voldoet aan de verwachting!

Via de postcodeloterij met dit badkamerlinnen in contact gekomen, daarom meer besteld! Nette communicatie.

Snel

Had kapok bijbesteld. Snel geleverd. In leuke zakken met een lavendelzakje cadeau. Super

Ziet er goed uit

Eko heel belangrijk

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ

020 - 754 91 22

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire