Snelle levering. Luxueus & kwaliteitsvol materiaal. Zelfs de wijze waarop mijn aankoop was verpakt mocht er wezen.
Het oog wil ook wat, dus fijn dat je zo blij bent met je aanschaf. Top!
Thomas zorgde voor de perfecte begeleiding aan de telefoon zodat ik de passende kwaliteit kon kiezen en zorgde er voor dat zowel mijn korting werd geregeld als de geurkaars in mijn heerlijk pakket heelhuids werd geleverd! Wat ben ik blij met een onderneming als jullie
Hoi Els, Dankjewel voor je positieve review. Jouw enthousiasme is ook niet te missen, daar worden wij ook weer heel blij van. Heel veel plezier van je aankopen en als je vragen hebt, weet je ons te vinden. Vriendelijke groet, Team Yumeko
Fijn product, prettig en stevig materiaal, snelle bezorging
Super Loes! Bedankt voor je review.
De handdoeken zijn een ware ontdekking. Ik denk reeds aan een volgende bestelling! :-) Ongelooflijk snelle levering! Zeer goede kwaliteit!
Goed om te lezen dat het allemaal bevalt Ann. Veel plezier met de handdoeken!
Wat een fijne, grote handdoeken voor de komende zomer. Leuke streep, superzacht materiaal. Bio katoen!
Met de nieuwe strandlakens kun elke zonnige stranddag aan! Dank voor je review Stephan!
Onwijs goede kwaliteit beddengoed, ik wil niets anders meer! Ook heel leuk het extra kadootje in de verpakking.
Een extraatje is nooit weg natuurlijk. Leuk dat we je hier blij mee kunnen maken Gemma! Dank voor je review.
Echt hele fijne kussens. Goede materialen en ze slapen heerlijk.
Dan rest ons enkel om je goede nachtrust te wensen Ad!
Meedenken in keuzes, service bij terug sturen als dat nodig is en oude dons dekbed gratis insturen voor recyclen. En vooral hele fijne zachte hoge kwaliteit materialen!!., en duurzaam geproduceerd. Blij en vooral genieten.
Hoi Josje, Dankjewel voor je mooie woorden en review. We denken inderdaad graag met je mee bij vragen of advies en dat doen we van harte. Vriendelijke groet, Team Yumeko
Mooi hoeslaken en leuk verpakt en ook nog een extra presentje, top!
Veel plezier ervan!
Mooi materiaal en snel geleverd.
Fijn dat je tevreden bent met je aankopen Rens, veel plezier ervan!
Uitstekend een 10
Dankje André!
Ik kreeg een mooi pakketje verpakt in katoen en papier. Met nog extra’s erbij. Superleuk!
Leuk! Veel plezier met je aankopen Evelien!
Product arrived in a timely manner and as described. Neatly packed in cute little bags too.
Thanks for your review Nayla!
I bought Tencel spring/autumn version and I am very happy with the investment. The blanket was delivered the second day, with some valuable little present and lavender little bag. Perfect product and packaging. No plastic, storage bag included. Worth every cent!
Dear Kato, Thanks for your kind words of appreciation. Glad to see that you dislike unnecessary plastic as much as we do. Kind regards, Team Yumeko
De issues die ik had met 1 van mijn dekbedovertrekken heel netjes en snel opgelost.
Hi Jill, Super dat alles goed gekomen is met je bestelling. Je weet ons te vinden. Vriendelijke groet, Team Yumeko
Mijn kussen en kussenslopen zijn van Yumeko en ben zeer tevreden over de kwaliteit. De service is ook uitstekend en ze zijn attent d.m.v. kleine give aways.
Hoi Babs, waar het kan proberen we wat extra's te doen, dit keer met een mooi Rituals kaars. Veel plezier ervan!
Een walhalla van betoverende kleuren beddengoed in de meest prachtige materialen zonder de aarde te mishandelen inspireert mij . Ik hou zielsveel van de schoonheid van jullie producten omdat yumeko samenwerkt met de aarde .zodra ik de doos open maakte van mijn bestelling voelde ik de liefde ~ zorg & schoonheid van het beddengoed . Dank je wel hiervoor .
Prachtig om te lezen dat we je blij kunnen maken met onze duurzame producten. Geniet ervan!
Het gaat maar over één kussensloop maar zoveel zorg besteed aan het pakketje dat je bij het uitpakken al blij wordt. Kussensloop is prima, past goed en een mooie kwaliteit. Bestellen ging makkelijk en levering binnen 2 dagen. 5 sterren meer dan waard!
Goededag Irene, We doen ons best om met zorg voor jou als klant maar ook voor natuur en milieu om te gaan. Goed dat dit ook gezien wordt. Top! Vriendelijke groet, Team Yumeko
Mooie producten en top service!
Dankje voor je positieve woorden Robbie!
Yumeko staat voor een duurzaam natuurproduct en goede service. Ik ben een tevreden klant!
Leuk bericht om zo te lezen Stans!
Snelle levering, goede kwaliteit van de stof en snelle retourverwerking als je er toch achter komt een verkeerde keus te hebben gemaakt en een andere wilt bestellen.
Super dat ook je retourafhandeling goed is verlopen.
Loving the bedsheets, but really impressed with service level, you’ve made the purchase a nice experience! Color is nicer live than I’ve expected from the photo! Lavender sachet was a special touch!
Dear Mariana, Thanks for your kind words. Enjoy your purchases. Have a great day! Kind regards, Team Yumeko
Goede snelle service,
Geniet van je aankopen Ingrid!
Snel en zonder problemen levering
Fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen Gerda!
Goede omschrijving van de artikelen, mooie kleuren, vlotte levering.
Hi Gaby, Leuk om je review te lezen, veel plezier met je aankopen! Vriendelijke groet, Team Yumeko
418 Herengracht SOUS
Amsterdam 1017 BZ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire