Zie onder

Heerlijk slapen onder het dekbed hoes!

Mooie kwaliteit en snelle levering

De producten van Yumeko zijn van goede kwaliteit en werd snel geleverd. Het is ook heel erg leuk dat er een lavendelzakje bij geleverd wordt. Dat geeft toch net dat stukje extra service.

Wat ik besteld was snel geleverd top.

Snelle verwerking van mijn bestelling. Heerlijk zakje lavender erbij gekregen.

Zie hierboven

Mooie artikelen maar iets te prijzig

Mooie artikelen heeft Yumeko maar ze mogen iets goedkoper vooral gezien de grootte van de dekens 150x220; ook al zijn de artikelen van wol. Heb elders ook wollen dekens en katoenen badhanddoeken gezien voor een mindere prijs. Tevreden over de snelle levering, de artikelen, de kwaliteit van de artikelen en het zeer makkelijke retourproces.

Prachtige kwaliteit

Prachtig linnen dekbedhoes en donzen kussen. Linnen is oersterk en mooie kleur. Wel prijzig maar deze aankoop gaat denk ik jaren mee. Ik heb ook kussenslopen van katoen en ook die zijn erg mooi. Het pakket dat ik ontving bevatte ook zakjes met heerlijke lavendel. Het is een kado aan jezelf!

Snelle levering en spullen voldoen aan mijn verwachting

Bijzonder mooi beddengoed en mooie kwalteit

Fijne webshop en goede service

Het pakketje snel en heel netjes ontvangen.

Topppkwaliteit!!!

Topkwaliteit

Helemaal tevreden

Bestelling en bezorging verliep vlekkeloos

Geweldige stoffen en prachtige zalig aanvoelende dekbedden

eerder hadden we de dekbedden uit Oostenrijk, nu eindelijk een merk gevonden met de ouderwetse zelfde touch en kwaliteit. De producten die je besteld krijg je met een zalig zakje lavendel, lekker om onder je kussen of in je kledingskast te leggen

perfect

Heerlijk dekbedovertrek.

Goed geholpen

mijn cadeaubon werkte niet. Ik heb contact gezocht via de app en de medewerker heeft mijn bestelling voor mij geplaatst. Het werd een paar dagen later, keurig bij mij thuisbezorgd.

heel fijn dekbedovertrek

Het is een genot om onder de Yumeko dekbedovertrek te slapen. Zacht en heerlijk warm of koel. Precies zoals het moet zijn. Een geweldig produkt.

snelle levering kwaliteit.

Snelle service en fijn contact

De medewerkers waren zeer behulpzaam en snel

Geweldige klantenservice

Na een verkeerde bestelling optimale service bij het meedenken over een ander product.

Mooie producten en prima service

Goede service en geweldige kwaliteit producten

Goede service en geweldige kwaliteit producten

Duidelijkheid op website

Binnen 24 uur bestelling ontvangen.

goed en snel

Mooie producten, snel bezorgd en met zorg verpakt

Ik was op zoek naar een kussensloop voor een lang, smal kussen. Yumeko heeft hierin de meeste keuze. Gekozen voor 2 slopen van percalkatoen. Prijs-kwaliteit is top. Slopen waren snel bezorgd en mooi verpakt. Superblij mee.

Heel fijn beddengoed

Heel fijn en hoge kwaliteit beddengoed. Zowel voor zomer als winter. Stevige kwaliteit percal en heerlijk zacht flanel dat mooi blijft

Snelle levering van mooi product

Snelle bezorging en goed verpakt zonder kilo's nutteloos verpakkingsmateriaal

Mooi producten

Goede kwaliteit en snelle levering

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.