Super kwaliteit en goede service

Geen probleem om iets te ruilen, mijn eerste yumeke overtrek is 13 jaar meegegaan! En ik had voor 80% alleen maar deze in gebruik. Echt top kwaliteit. En gemaakt met oog voor aarde en mensen. Aanrader!

Heerlijk!

Mooi beddengoed, heerlijk zacht, prachtige kwaliteit. Ook het wereldbeeld achter het bedrijf spreekt me aan. Al met al een heel mooi pakket. Over pakket gesproken: snelle levering, zijde papier en strik, èn een geurende lavendelzakje. Een feestje!

Erg Goed

Zeer goede stof En het geurenzakje vond ik heel fijn Ik had nog niet eerder bij jullie besteld maar ben zeer tevreden.

heerlijk dekbed

lekker stevig aanvoelend, heerlijk dekbed, niet te warm, niet te koud

Het is een beleving om er onder te slapen!

Het is niet alleen comfortabel maar ook een genot om erin te slapen!

Heerlijk zacht beddengoed

Mijn kinderen vinden dit het lekkerste dekbed waar ze ooit onder geslapen hebben.

4-seizoenendekbed van biologisch wol was uitstekend

Het dekbed was prachtig van kwaliteit en heerlijk warm. Ik ga verder de portemonnee trekken om nu voor iedereen in het gezin deze dekbedden te kopen. Wat een prachtproduct. Heerlijk warm, voelt goed om iets te hebben dat gemaakt is van natuurlijke matrialen.

met aandacht,

Kortom verantwoord en heerlijk zacht

Top kwaliteit!

Yumeko is met alles top kwaliteit

jullie moeten niet meer post.nl laten bestellen……

ik heb mijn dure bestelling in 2 keer ontvangen( niet aangekondigd door jullie) en post.nl heeft 2 avonden achter elkaar de dozen voor de deur gegooid en niet gekeken of er iemand thuis was. Men had ze zo mee kunnen nemen en dan hadden jullie een probleem gehad.

Erg vriendelijke en laagdrempelig contact

Yumeko is niet alleen vriendelijk voor de aarde, maar ook voor de klanten! Via WhatsApp snel en adequaat antwoord gekregen op vragen, resulterende in een snelle bezorging van de gewenste producten.

Zeer positief

De bestelling werd heel snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit.

Hoogste kwaliteit

Super kwaliteit, geen gebruik van plastic bij de verpakking (wel onhandig als het pakket nat mocht worden op een vochtige plek staat bij het pakketpunt) en geweldige kwaliteit dekbed!

Prachtige en prima lakens!

Prachtige en prima lakens!

Topkwaliteit en snelle leveringen

Al meerdere keren beddengoed besteld. Altijd snel geleverd en TOPkwaliteit!!

heel fijne producten

Snelle levering van het flanellen beddengoed, dat superzacht en van een zware kwaliteit is. Heerlijk onder geslapen! Niet goedkoop maar dan heb je wel wat goeds en verantwoords.

Warm

Warm en natuurlijk

Top product!

Snelle levering, heerlijk zachte laken, ook na het wassen, past perfect.

De allerbeste wat mij betreft

Yumeko stelt eigenlijk nooit teleur. de dekbedovertrekken zijn van hoge kwaliteit en prachtig van kleur en dat blijft zo, ook na wassen. Ligt lekker, brengt sfeer in de slaapkamer en het gerecyclede dons houdt ons lekker warm. Voor mij nooit meer iets anders. Ook heel fijn dat je met een schoon geweten kunt slapen.

De kwaliteit is voelbaar en zichtbaar

We zijn eerst in de winkel geweest op afspraak. Goed advies gekregen. Verder was de klantenservice op whatsapp ook erg goed en reageren jullie snel. De kwaliteit van het dekbed, kussen en hoeslaken is echt voelbaar en zichtbaar. Het dekbed is zelfs na een week helemaal fluffy en mooi vol geworden. We zijn erg tevreden!

Geweldige producten. Super kwaliteit.

Ik heb de 4e set besteld. In de winter is de flanel fijn. Lekker warm. In de zomer de satijn of linnen. Heerlijk slapen.

goede kwaliteit

mooi dekbedovertrek

Fijne flanel, dik en zacht!

prachtig beddengoed en geweldige service

Yumeko denkt mee en de service is net zo geweldig als het bedlinnen. Love-it.

Zeer vriendelijke telefoniste bij Yumeko

Aanvankelijk twijfelde ik over de aankoop van deze nieuwe pyjama, omdat ik in de iets te grote witte hes en broek een tikkeltje op een kloosterling leek, zo vond mijn man. Maar de pyjama zat zo behaaglijk lekker en ik slaap er nu zalig in

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.