Heerlijk zacht als altijd!

Fantastisch onderlaken, zacht als altijd.

Een totaal andere beleving qua stof

Allereerst wilde ik een hoeslaken dat gemaakt is van biokatoen en ik had al eens iets besteld bij Yumeko. Omdat de hoeslakens van gewassen linnen best prijzig zijn en ik de grootste maat heb, moest ik toch wel even twijfelen of ik het zou kopen. Maar!! Ik ben ontzettend blij met de aankoop. Het product maakt zijn beschrijving volledig waar. De stof is echt geweldig: ik wil elke avond vroeg naar bed! Het voelt heel anders dan andere stoffen, echt luxe! Daarbij is de kleur ook mooi. Ik ben heel tevreden!

Producten worden snel en keurig geleverd

Uitstekende service

De badmatten pasten uiteindelijk helaas niet in onze badkamer maar de service is echt uitstekend en alles is enorm goed verzorgd. De kwaliteit van de producten is trouwens ook heel goed, net als van het beddengoed en badlinnen dat we van yumeko hebben.

Heel fijn bedrijf

Een heel fijn bedrijf waar ik graag mijn beddengoed bestel. Ze verzenden snel en reageren snel op je vragen. Ze bellen je zelfs terug als ze niet hebben kunnen opnemen. Ik ben heel positief over ze en hun beddengoed is van goede kwaliteit

Goede service en goede kwaliteit

de customer service was op en top, er was wat mis met mijn bestelling door een fout van PostNL en dat had Yumeko binnen een uur opgelost. De kwaliteit van hun producten zijn ook erg goed en voelen lekker.

Goede service, mooie producten

Positief

Een aanwinst voor je slaapkamer

Prachtige lakens die snel bezorgd werden. Ze zien er heel mooi uit en eronder slapen bevalt prima.

Goede kwaliteit en goed gemaakt

Maar ik weet het nog zo niet van die onderkant van de dekbedhoes. Waarom niet gewoon langer maken om in te stoppen. Deze uitstulpende vorm is een crime met strijken en opvouwen. Dat is erg jammer. Hou het simpel dat is altijd het beste. Succes met aanpassen

Uitstekende artikelen en uitstekende service

Overzichtelijke website met uitstekende service. Kwalitatief hoogwaardige en zeer duurzame producten die heerlijk aanvoelen bij gebruik.

Goede producten van uitstekende kwaliteit

Deze keer bestelde ik het zijslaapkussen met twee hoezen. Net als vorige keren verliep de bestelling vlekkeloos. Het kussen met wol vulling en katoenen behuizing is op een juiste stevigheid gevuld en ligt heerlijk. Door medische klachten biedt het echt uitkomst in mijn situatie en het verhoogt niet alleen het slaapcomfort maar zorgt ook voor ondersteuning bij eten, lezen en andere activiteiten die ik nu helaas liggend moet doen.

Merino Wollen kruikzak

Fantastisch product. Top kwaliteit., Erg blij mee.,Heel hartelijk bedankt ervoor., Merle

Prachtig product en snelle bezorging.alles verzorgd zo als het hoort.

Fijn

Heerlijk beddengoed!

Niet alleen oogt het spul uitstekend, maar het is tevens kwalitatief hoogwaardig geproduceerd.

Bestelling niet ontvangen van post.nl

Jammer, nog steeds niets ontvangen.

altijd blij met de producten van Yumiko

Er wordt altijd correct en snel geleverd, ..... het geurige zakje lavendel in de zending ;-), de producten zijn van een mooie kwaliteit die lang meegaat. Het lijkt altijd een duurdere aanschaf maar omdat de producten jarenlang mooi blijven en goed gemaakt zijn (geen scheve hoeslakens of kussenovertrekken) is het een genot om te gebruiken.

Snel geleverd en mooi beddengoed!!!

alles correct geleverd.

Snelle levering en een prachtige dekbedhoes

Snelle levering en hele goede kwaliteit

Wij gebruiken nu een heel prettig aanvoelend hoeslaken

Helemaal subliem

Wij kochten gewassen linnen earth blue (dekbed), katoensatijn hoeslaken, en recycle dons - letterlijk een droom om in te slapen! Super kwaliteit en oogt ook heel stijlvol en mooi!

correcte afhandeling van mijn bestelling

De volledige cyclus liep perfect. Onze lakens zijn heel goed, het bestellen liep makkelijk en de levering verliep zonder één probleem. We werden goed op de hoogte gehouden van de af te leggen weg. Bedankt !

Fantastisch!

Wij willen alleen nog maar beddengoed van Yumeko! Top kwaliteit.

Superfijne plek voor alles dat met slapen te maken heeft

Ik heb alleen maar fijne ervaringen gehad met Yumeko; de website is eenvoudig te navigeren, het personeel in de showroom denkt goed met je mee, en de producten zijn altijd van goede kwaliteit!

zeer slecht

geen 2 kussensslopen meegelerd wat standaard is

Top service en bezorging van een top product

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.