Mijn bestelling is binnen 24 uur geleverd

Yumeko verstuurt je bestelling in een milieuvriendelijke verpakking, zelfs zonder recyclebaar plastic, alsof het een cadeautje is.

Heerlijk dekbed

Bij aanschaf allen zomerdeel gekocht is voor ons warm genoeg,

Mooie kwaliteit, mooie kleuren en vlotte bezorging.

Top producten en goede service

Ik ben fan! goed materiaal, mooi verpakt en duurzaam

Super goed!

Goede kwaliteit

Om kleuren te beoordelen eerst alleen de washandjes besteld ipv de handdoeken, kleuren 'blush rose' en 'mud rose' en ook de 'stone green' en 'sea green' bleken dezelfde kleur.. Op zich geen probleem want past mooi bij elkaar maar jammer dat dit niet op de site staat, zeker gezien de prijs!

Super dekbed

Ligt en warm

Prima maar het kreukt wel

heel goed

Het bestellen gaat makkelijk alleen om de betaling te voltooien ging moeizaam.

Goede kwaliteit, Ben zeer blij met mijn flanellen overtrek

Goede service en kwaliteit

Hele fijne produkten van goede kwaliteit en nog duurzaam ook.

Geweldig!!

Prachtig dekbed!! Helaas hadden we een maat te klein besteld. Contact opgenomen, aangezien ik het dekbed eigenlijk niet meer terug kon sturen omdat dit al even geleden was voor ik deze had besteld. Ze deden absoluut niet moeilijk en heb het terug kunnen sturen. Daarnaast een cadeaubon gehad zodat ik de juiste maat kon bestellen. Top service !!

Heerlijk beddengoed

Het beddengoed van Yumeko is echt fantastisch. Mooie stoffen, lekker zacht. Wij slapen heerlijk.

Prima kwaliteit

Beide dekbedovertrekken zijn van perfect.

zeer goed

heel vlotte levering, kwaliteitsproducten en als leuke verrassing een zakje lavendel in elke doos!

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en eigen initiatief in voordeel van klant

Heel tevreden

Snelle levering. Goed verpakt. Met nog een mooie katoenen bescherm zak er om heen. Die we vaker kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld voor op vakantie.

Fantastisch, mooi materiaal, vlotte levering

Fijne ervaring, zeer vlotte levering en goed ingepakt, allemaal tip top in orde, er wordt mooi materiaal gebruikt.

Snelle, correcte bezorging van prachtige lakens

Uitstekende kwaliteit van de stoffen, een heldere website en een snelle bezorging. Helemaal prima.

Mooie kwaliteit handdoeken.

Totaal 16 handdoeken besteld in pure white, dark grey en stone green en 8 stone green washandjes. Mooie kwaliteit en na wassen, drogen deze goed af. Enig minpuntje is het kleurverschil. 2x 4 groene handdoeken besteld. De twee verschillende pakketten hadden licht kleurverschil. Zag ik pas na het wassen, dus geen melding van gemaakt.

Heerlijk dekbed

Heerlijk warm dekbed ,het is inderdaad wat zwaarder dan een donsbed .Service en uitleg bij Yumeko waren dik in orde . Dus als je een heerlijk biologisch warm 4 seizoenen dekbed wil hebben is dit een absolute aanrader .

Snelle levering, goede kwaliteit

Dons met keurmerk!!

Het bestelde product ziet er fantastisch uit!

Mooi afgewerkt! Maar ook de levering in papieren alles zonder plastic! Ik geef nooit de maximale score, ben erg tevreden de pyjama!

Uitstekend materiaal lekker dik en warm

Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit van lakens! Ook het zachte kussen met dons is zalig. Wij zijn heel tevreden. Al meerdere keren bestellingen gedaan.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.