Heerlijk zachte dekbedhoes van flanel

Wat een mooi product dit flanellen dekbedovertrek van Yumeko. Super zacht en van een geweldige kwaliteit. En dan te bedenken dat het gemaakt is van duurzame materialen. Goed voor onze aarde en dus ook goed voor mij.

mooi kinder dekbed overtrek!

snel geleverd, goed verpakt, mooi kinder dekbedovertrek!

Heerlijk slapen onder de Yumeko

Heerlijk slapen onder de Yumeko

Waardeloze pakket bezorg service

Extra geld betaald om het pakket op een juist tijdstip te ontvangen e na drie keer thuis gewacht te hebben kon ik het pakket zelf ophalen in een KPN service winkel. Geen excuus of sorry gezien of gehoord.

Heerlijk zachte stof

Heerlijk zachte stof en snelle levering.

Mooi eerlijk product waar ik naar uit keek!

Bijzondere mooie verzorgde verpakking en duidelijke beschrijving van het te behandelen product. leuke attentie.

Geweldig beddengoed

mooie badmat

Lekker dik en mooi van kleur + zacht

Snelle bezorging en goed kwaliteit. Wel prijs iets aan de hoge kant.

Prachtig en uitstekende kwaliteit

Mooi design en zeer hoogwaardige kwaliteit en duurzaam geproduceerd.

Niet goedkoop wel goed

Prima levering fijne verpakking. Als een kadootje voor jezelf. Kwaliteit kost geld. Dus spaar even en geef jezelf en de wereld goede en mooie spullen van Yumeko

Super zacht

Het beddengoed van Yumeko kost wat, maar daar hebben wij zeker geen spijt van. Zo zacht! En blijvend na enkele wasbeurten. Wil echt niet anders meer.

Prachtig beddengoed!

Helaas geen lakens van 90x 220cm te koop Dekbedhoezen zijn er wel in die lengte

Wauwie!

Oorspronkelijk gekocht vanwege de goede reviews en de Fair Trade en biologische keurmerken. Maar, wauwie, het dekbed ligt zo fijn en zacht, dat dat vanaf nu (ook) mijn redenen zijn om hier te kopen! :)

Geweldige service

Voor het opbergen van mijn beddengoed was ik opzoek naar stoffen zakken, zoals die van Yumeko. Zonder kosten hebben ze er een aantal opgestuurd. Echt geweldige service!!

Heerlijke flanellen Dekbedovertrekken en Hoeslaken.

Blijft mooi in de was en droger. Echt TOP.

Mooi produkt, duurzaam!

Zeer tevreden over het produkt. Mogelijkheid om oud dekbed te retourneren voor recycling vind ik top!

Goede website, bestelling was er snel, mooi en degelijk verpakt. Fijne persoonlijke benadering. En product is heerlijk.

I LOVE YUMEKO

Beste beddengoed en ander goed, tegen betaalbare prijzen. Nu 2 flanellen dekens en badhanddoeken. Wil nooit meer iets anders.

prima materiaal

Ik mis een sluiting in de dekbedovertrek, omslag is niet voldoende, dekbed komt er aan de onderkant uit. Voor de hoeslakens mis ik de maat 160 X 230

Héél blij met mijn aankoop, super zachte kwaliteit en ingepakt als een kadootje ontvangen. Goede service en heel snel. Dus...in 1 woord geweldig.

Heel goede service Het beddengoed was zo mooi verpakt met heerlijke lavendel geur En het bedden goed is zo mooi En zo goed gemaakt wat ik zo fijn vind geen scheve naden maar strak recht mooi afgewerkt Super kwaliteit

Luxe kussen

Ik ben heel blij met mijn donzen kussen. Ecologisch, zonder dierenleed en van hele mooie kwaliteit. Ik hoop er jaren mee te doen. Ik heb er daarom een extra kussenbeschermingshoes bij gekocht. Het zakje lavenden heb ik daarin gedaan. Heerlijk

Lekker warme en ruime, zachte deken. heerlijk om in de koude nachten onder te liggen.

Snel mooi en goed

Super Produkt, leuk detail die geurige kruiden

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.