Snel en verzorgd en ecovriendelijk verpakt

Gewoon blij met jullie dat we veilige produkten kunnen kopen

Slaapmasker

Slaapmasker ontvangen met haren cmvan iemand anders! Niet fris. Als reactie krijg ik alleen de opmerking het product te wassen op 40 graden. Zonder excuus. Dus die gaat retour.

Heerlijk slapen!!

Dit beddengoed is beeldschoon en superzacht.

Ik heb een nadeel en dat is, dat het dekbedhoes van linnen ligt zooooo lekker dat ik me al twee keer heb verslapen . Het is heerlijk zacht en zoals echt linnen perfecte temperatuur, dus niet te warm en niet te koud. Goddelijk ! Ben blij dat ik ondanks de rib uit me lijf er twee heb gekocht, want als je ergens 8 uur onder ligt moet het gewoon geweldig zijn.

Fantastisch !!!

Geweldige service!!

Zorgvuldige, snelle en foutloze service, uitstekende producten

Goed ; )

mijn ervaring is goed

Erg fijn

Snelle levering en mooi product

Als je zoekt naar kwaliteit met een lage milieu belasting. Yumeko is the way to go.

Prima levering en uitstekend product

We genieten van de producten van Yumeko en zijn blij hiermee een duurzaamheidsbijdrage te leveren

Fijn dekbed

Snelle bezorging / mooi verpakt / en het linnen/katoen dekbed is perfect voor de zomer :)

perfekt produkt en dito service t/m de recycle service

goede ervaring

Zeer goede kwaliteit

Goed te bereiken per telefoon, duidelijke informatie, snel, betrouwbaar. Ik heb handdoeken en beddegoed gekocht. Zeer goede kwaliteit.

Geweldig!

Superfijne en duurzame materialen en een zeer goede klantenservice

Mooi beddengoed

Goeie service Mooie kwaliteit Goede return policy

snel geleverd en heerlijk donsbed

We hadden al een donsbed van Yumeco voor de winter en dat beviel goed. We hebben nu een dun zomerdonsbed en dat is geweldig in vergelijking met alle andere dekbedden die we ooit gehad hebben. Het warmt op aan de lichaamswarmte en houdt dit aangenaam vast. Luchtig en niet plakkerig. Bij een frisse zomernacht leggen we bij het voeteneinde soms nog wel een dekentje neer. Zo komen wij de zomer wel door!

De bestelling was de volgende ochtend al gearriveerd!

Heerlijke dekbedovertrekken; zacht, licht van gewicht, dichte katoen en mooie kleuren. Blij mee!

Geweldig!!!

Heerlijke dekbedovertrekken besteld! Volgende dag al in huis en ze zijn zo zacht! Echt blij mee! Wel prijzig, maar de moeite waard!

Topmerk!

Mooi materiaal, prachtige kleur en voelt bijzonder goed aan. Razendsnelle bezorging; bestelling was binnen een halve dag in huis.

Slechte ervaring

Niet tevreden over hoe mijn bestelling afgehandeld is.

Supergoed

Vriendelijke, goede en snelle service.

Echt een superfijn laken

Je betaalt iets meer, maar dan heb je ook echt een superfijn en mooi laken. Daarbij het idee dat het fair trade is maakt het dat je er nog fijner onder slaapt!

Heel tevreden

Snelle levering, mooi product

Geweldig advies team, denkt mee

Goede en snelle service, met mooi beddenlinnen!

Heerlijk beddengoed!

Dit is dus echt zo'n luxeproduct waar ik graag wat (lees: veel) langer voor spaar. Ja, het is prijzig, maar man oh man wat slaapt het lekker. We hebben nu voor de winter een flanellen overtrekset (zoooo zacht) en sinds een week een linnen overtrekset. Die vond ik spannend, want hij was én heel duur én ik wist niet of ik het lekker zou vinden om onder linnen te slapen. Maar ik vind het heerlijk en mijn man ook. Wat bijzonder is: ik heb het minder koud en hij heeft het minder warm. Heel fijn dus. Nu doorsparen voor handdoeken en een donzen dekbed. Met een van de overtrekken was iets mis en die is gelijk, zonder gedoe, vervangen. Ook sturen ze met liefde stalen op van hun kleuren en stoffen. Kortom: klantenservice is ook top.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.