Heerlijk beddengoed!

Dit is dus echt zo'n luxeproduct waar ik graag wat (lees: veel) langer voor spaar. Ja, het is prijzig, maar man oh man wat slaapt het lekker. We hebben nu voor de winter een flanellen overtrekset (zoooo zacht) en sinds een week een linnen overtrekset. Die vond ik spannend, want hij was én heel duur én ik wist niet of ik het lekker zou vinden om onder linnen te slapen. Maar ik vind het heerlijk en mijn man ook. Wat bijzonder is: ik heb het minder koud en hij heeft het minder warm. Heel fijn dus. Nu doorsparen voor handdoeken en een donzen dekbed. Met een van de overtrekken was iets mis en die is gelijk, zonder gedoe, vervangen. Ook sturen ze met liefde stalen op van hun kleuren en stoffen. Kortom: klantenservice is ook top.

Ontzettend blij met het beddengoed en de donzen dekbedden!

Ontzettend blij met het beddengoed en de donzen dekbedden!

Snelle levering, bij retour snel je geld terug en je kan proefstaaltjes aanvragen voor de kleur, geweldig.

Kwaliteit en zeer snel geleverd

ik heb er goed onder geslapen

Bestelde item snel geleverd en het was keurig verpakt .

Uitstekend.

Ontzettend fijn kussen.

Het donzen kussen was even niet leverbaar. Gelukkig kreeg ik afgelopen week bericht dat ik het kussen kon bestellen. Ik sliep met oordoppen voorheen op een latex kussen. Dit drukte soms pijnlijk op mijn oor. Enkele weken geleden na een fietsongeval zowat alles in mijn aangezicht gebroken. Nu ben ik dus extra blij met een donzen kussen dat mijn nek voldoende steun geeft ook de zachtheid geeft aan mijn wangen ;)

Heerlijk

Eerste nachtje al meteen super lekker geslapen, het maakt zo veel verschil om fijn beddengoed te hebben, top

Verrassend goed

Uitstekende verzending, goede communicatie. Persoonlijke brief, mooi verpakt met een heerlijk lavendelzakje: hoe verrassend en dan ook nog eens een prachtig product. Bijzonder klantvriendelijk.

goed !

tja ik gebruik het nu 2 weken en voor heet eerst gewassen , kan er niet veel over zeggen nog te kort dag

Prachtige kwaliteit

Snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit

Goede selectie, snel verzonden

Goede selectie, snel verzonden

Perfect!!!

De kwaliteit is heel goed. En zo leuk verpakt!!

T product en de levering zijn heel goed

Mooie producten en blij mee. Teveel e-mails niet blij mee.

keurig aan de afspraak gehouden

heerlijk slapen tussen de lakens

Mooie gezonde producten!

Superzacht, etisch, ik slaap met niks anders meer. Levering was snel en er zat een heerlijk zakje lavendel als cadeautje erbij. Top!

Super, persoonlijk en attent ingepakt

Het uitpakken is een ervaring op zich, past mooi bij de positionering

Leveringsprobleem door PostNl (pakket kwijt), maar kreeg direct een nieuwe toegestuurd.

Leveringsprobleem door PostNl (pakket kwijt), maar kreeg bij Yumeko direct een vriendelijke medewerker aan de lijn die direct een nieuwe heeft toegestuurd.

Heerlijke koele lakens

Hoeslaken met tencel voelt heerlijk koel aan, mooie kleur en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Ik ben dol op de zachte katoen en vind het fijn dat de produktie duurzaam is. Lia

prima kwaliteit, niet goedkoop

had een badmat nodig, keuze was precies wat ik zocht. Volgende dag thuis bezorgd in prima verpakking. Wat wil een mens nog meer ?

Top snel geregeld en geleverd

Geweldig product biologisch en slaapt zalig

Al met al prima.

De dekbedden zijn uitstekend. Met de dekbed overtrekken waren we minder gelukkig. Maar dat is uitstekend opgelost door de klantenservice. Al met al prima.

Snelle levering, geweldige kwaliteit

Hele goede kwaliteit producten en zeer snelle levering. Doos was een tikje groot, maar verder geen probleem.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.