Snelle levering, geweldige kwaliteit

Hele goede kwaliteit producten en zeer snelle levering. Doos was een tikje groot, maar verder geen probleem.

Uitstekende producten en snelle levering

Uitstekende producten en snelle levering

Wat een luxe!

Wat een heerlijk luxe en zachte dekbedhoes, met een prachtige bijzondere kleur

Ik kan alleen maar iets zeggen over de bezorging. Mijn bestelling was namelijk een cadeau voor mijn dochter. Het bestellen en bezorgen verliep soepel en het product (gastendoekjes) zag er goed uit.

Prima en snelle service

Een mooi product.

Wat een prachtige kwaliteit!

Ik ben erg blij met deze ontdekking! Ik heb nog nooit zo’n fijn matras gehad! En het fantastische linnen beddengoed maakt het natuurlijke gevoel helemaal af!

Goede kwaliteit en goede klantenservice

Klachten afhandeling Yumeko is top

Onlangs mooi dekbed gekocht. Bestelproces verliep in zoverre moeizaam dat ik telefonisch overleg wilde en dat dat op geen enkele manier lukte. Werd niet teruggebeld zoals dat beloofd werd. Dekbed ontvangen en daarom matige recensie achtergelaten op basis van de bereikbaarheid. Daar is vervolgens adequaat op gereageerd door Yumeko. Vragen alsnog beantwoord, excuses voor ongemak en een hele nette afhandeling van mijn oorspronkelijke vraag . Resultaat: tevreden klant die volgend dekbed ook weer gaat kopen daar. Goede klantenservice loont!

Geweldige service, prachtige producten

Ik was laatst een topmatras testen bij Yumeko. Ik werd zeer goed geholpen. Medewerker nam alle tijd en gaf mij de tijd en ruimte om echt even een tijdje op het matras te liggen en te ervaren. Ook was het gelijk een goede gelegenheid om alle andere (nieuwe) producten en stoffen even te voelen. Wat een prachtige kwaliteitsproducten hebben jullie toch. Zoals ik daar al zei, ik slaap alleen nog maar onder yumeko beddengoed en wil niets anders meer. ;-). Gebruik verder ook veel andere prodcuten van Yumeko (handdoeken, dekentje, kruikzakken, oogmaskers etc.). Allemaal heel fijn!

prachtig product, sympathiek bedrijf, snelle levering

zie boven

Mooi beddengoed en goede en snelle service

Lang gezocht en gedacht, maar toch eindelijk besloten om overtrek en hoeslaken te bestellen. Inderdaad erg prijzig maar heel mooi en comfortabel. Blij dat we het toch gekocht hebben

Snelle levering, prachtig product

fijn en mooi dekbed

fijne gladde stof, mooi en eenvoudig

Probleem met bestelling zeer goed opgelost

Ik had 4 hoeslakens besteld. Toen ze de volgende dag binnen waren, bleken ze te lang. Ik had wel de juiste maat besteld, maar ze bleken gewoon te lang. Na contact met Yumeko kreeg ik gratis een korter hoeslaken thuisgestuurd. Deze paste stukken beter. Gelijk de 3 andere hoeslakens besteld. Hoeslaken (katoen/satijn) voelt helemaal fijn trouwens.

Goede service, fijn dekbed

Wat ik wel fijn zou vinden is als je ook kan kiezen voor een minder snelle bezorging die wellicht voor minder CO2 uitstoot zorgt en minder belastend is voor het bezorgpersoneel. Voor mij hoeft een dekbed niet al de volgende werkdag bezorgd te worden.

Pluizerig

Handdoeken pluisden verschrikkelijk tijdens eerste wasbeurt

alles volgens afspraak

Eerder een dekbed besteld, dat te warm was. Zonder problemen kunnen omruilen. Ook heel fijn met bevestigende mailtjes, zodat ik wist wanner de levering was en het geld terug. Heel fijn.

Duurzaam beddengoed wie wil dat nu niet?

Voordat ik de reclame van Ymeko zag stond ik niet direct stil bij de duurzaamheid van mijn beddengoed. Door de Yumeko reclame heb ik mijn koopgedrag veranderd. Het beddengoed van Yumeko is niet alleen mooi om te zien maar ook van hele mooie kwaliteit.

Goed product,op tijd bezorgd

Met volle tevredenheid

Alles uitstekend verzorgd, vanaf moment van bestellen tot en met bezorging.

Bezorging de dag na het bestellen, hoe is dat mogelijk?!

Goede kwaliteit, wel prijzig.

Niet tevreden

Erg dun. Weinig stof. Neemt weinig water op. Lijkt meer op een theedoek. Erg duur voor wat je krijgt

Duidelijke website. Snelle levering en. Fantastisch produkt. Wat wil een mens nog meer.

Ongelooflijk geweldig!

Geweldige kwaliteit waar je heerlijk onder slaapt!

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.