Ongelooflijk geweldig!

Geweldige kwaliteit waar je heerlijk onder slaapt!

Geweldige service

Ik ben telefonisch en via de chat enorm goed en snel geholpen.

Supersnelle levering, perfect kussen!

Supersnelle levering, binnen 24 uur.

Mooi dekbd, goede service

Mooi dekbed, kussensloop en kussen, mooi materiaal, duurzaam, goede service.

Het bestellen van een kleur middels de kleurbollen valt tegen. Maar is snel en goed opgelost.

Ik ben al klant van Yumeko en heb een aantal jaren geleden wat beddengoed besteld. Website is heel duidelijk, ik kon alles bestellen en en het is allemaal binnen de aangegven tijdsbestek ook geleverd. Prachtige producten, fair trade principes en met zorg en aandacht voor de makers van de producten en onze klimaat zijn een aantal redenen waarvoor ik Yumeko kies.

Snelle service, prachtige dekbedhoes

Weer als altijd snelle levering, mooi ingepakt en een heerlijk geurend zakje lavendel.

Geweldig!

Hele snelle leverig, een cadeautje om uit te pakken en super mooie handdoeken. Heel blij mee

Snelle levering, mooi product. Nu alleen teveel e-mail reclame

Zie boven

Slapen als een engeltje in de wolken.

Satijn katoen. Het beste beddengoed in eeuwen! We, mijn man en ik, hebben al twee overtrekken en onderlakens van linnen en percal katoen. Deze zijn al verrukkelijk om in te slapen, maar dit satijn katoen spant de kroon. Je voelt als een engeltje in de wolken. Zalig, zeker voor een vrouw in de overgang. Bij de enorme zweetaanvallen voelt het satijn verkoelend. Ik raad het elke vrouw in de overgang aan.

Mooie, duurzame producten met een goede service

Showroom aan de gracht is fijn: goede en vriendelijke uitleg van de producten en de filosofie van Yumeko. Geen druk of dwang om aankoop te doen, lekker relaxed. Wel een ruim assortiment aanwezig om te voelen en te testen

Mooie kwaliteit

Na wassen zonder strijken prima

Perfect!

Alles snel en correct geleverd, Heel blij dat ik het mij veroorloven kan dat ik onder zo’n mooi en waardevol product mag slapen! En wat heel belangrijk is op een natuur-verantwoordelijke manier geproduceerd!

Super snelle bezorging van een top hoeslaken. Hij is niet alleen prachtig qua kleur, maar voelt ook heerlijk zacht. Jammer dat ik vanochtend zo vroeg moest opstaan want ik had nog wel wat langer op dit fantastische hoeslaken willen blijven liggen. Vanavond vroeg naar bed...

Heerlijke stof

De stof is heerlijk zacht en precies op maat

goede kwaliteit

Levering zeer snel

Een probleempje meteen goed opgelost.

De prachtige linnen dekbedhoes die wij ontvingen was helaas veel breder dan ons dekbed. Ik kreeg per omgaande een reactie van Yumeko en we kwamen overeen dat ik het dekbed bij een lokaal naaiatelier kan laten verstellen. De kosten worden vergoed door Yumeko. Snelle, goede actie.

Snelle levering. Mooie natuur producten zeer aan te bevelen

Netjes verpakt, prachtig product.

Netjes verpakt, prachtig product!

Super snelle levering en prachtige producten

Zeer positieve ervaring. Volgende dag al in huis en we zijn ongelofelijk blij met onze nieuwe dekbedovertrek. Prachtige kleur, super zacht en een heerlijk lavendelzakje erbij. Thanks Yumeko!

Mooi maar warm

Hele mooie beddengoed, mooie kleur helemaal weg van ook de satijn katoen, heel chic. Maar het is wel een stuk warmer waardoor ik ga zweten en aan.je gaat plakken. Dus daar weet ik nog even geen oplossing voor. Vriendelijke groet, Laura Perreijn

Heerlijke dekbedhoezen, wat slaapt dat lekker!

Mijn ervaring kon niet beter!

Zowel kwaliteit van de bestelde artikelen,alsook de service en bereikbaarheid waren zeer goed.

Snelle levering en fijn product!

Hoeslaken besteld bij Yumeko, waarna snel een track & trace link werd verstrekt en waarna ook snel bezorging volgde. Het hoeslaken voelt kwalitatief aan en de verzending was top!

uitstekend

laken in goede staat ontvangen. Een fout van mij,blij dat ik een goed laken had gevonden , heb ik de verkeerde maat besteld.Wel uitgepakt. Nu een nieuwe besteld. komt morgen.want dit laken is wat ik zocht!!!!

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.