prima ervaring

Mooie producten, vlotte levering.

Snelle levering en een super zacht dekbed

Dekbed is het geld zeker waard. Heerlijk zacht :-) Ik ben om!

Top kwaliteit en kleur.

Prijzig maar wordt door de uitstekende kwaliteit goed gemaakt.

De zending was er al voor de aangekondigde datum. Verrassend snel!

Mijn bestelling was er al voordat ik het verwachtte.

Mijn overtrek was gescheurd, na een telefoontje alles afgewerkt en supersnel afgehandeld.

Fijne dekbedovertrek, wel duur

Wat de sea green dekbedovertrek betreft: ik heb ermee slechts één nacht doorgebracht. Vandaar dat deze beoordeling beperkt is. De overtrek is mooie, komt goed overeen met verwachte kleur, en is ook zacht. Mijn partner dacht ermee warmer te zijn. Te warm. Dat was niet mijn ervaring. Allereerst heb ik de overtrek gewassen, op 30 graden. De verpakking was aantrekkelijk en ik kreeg een lavendel geur zaakje erbij. Aardig. De overtrek was best duur, maar hopelijk heeft iedereen van boer tot naaisters / fabrikanten en handelaren eerlijk verdiend. En fijn dat geen pesticiden waren gebruikt voor mijn dekbedovertrek. Tot nu toe, blij met de aanschaf.

Snel geleverd, artikel zoals omschreven én een lieve attentie in het pakje!

Topkwaliteit met een goed gevoel

Ik heb een dekbed, een hoeslaken en nu ook een prachtige dekbedhoes van Yumeko. De kwaliteit ervan is echt top. Het is natuurlijk materiaal en met respect voor de natuur gefabriceerd. Dat geeft een goed gevoel, we slapen als roosjes. Het is het geld waard. Yumeko levert snel, de communicatie is prima.

Alles verloopt op rolletjes.

Ik ben zeer tevreden, zowel met het product als met de dienstverlening.

Bestselling heel snel ontvangen. Dekbed is heerlijk!

Prachtig materiaal, snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

De site was helder en ik kon snel kiezen. De kwaliteit is fantastisch en.m de levering was heel snel en keurig verpakt. Ik ga hier in het vervolg mijn beddengoed bestellen. Een tevreden klant.

Super kwaliteit en service

Yumeko levert prachtige producten van mooie kwaliteit en een bijpassende service. Inmiddels verschillende hoeslakens en dekbedovertrekken en ze zijn allemaal even fijn om op te slapen en zien er prachtig uit.

Mooie kwaliteit

Super snelle levering Mooie blijvende kwaliteit

uitstekend

Goed verzorgde verzending met een leuke verrassing in de vorm van een lavendelzakje. Kussen bevalt uitstekend.

Super reactie

Her gaat precies met de post fijn de bestelling bij te houden. Fijne reactie toen er een deel mistel, werd direct behandeld voor de dame,

Prima kwaliteit, lekker geurzakje erbij, kleine verpakking.

Voor herhaling vatbaar

Heerlijk beddengoed, meteen een tweede set besteld

Fijn merk

De producten die ik heb ontvangen zijn goed. Wel was ik verbaasd de volgende dag nog een grote kartonnen doos bezorgd te krijgen met een klein lavendelzakje erin. Niet echt milieu vriendelijk!!! Verder werd er gezegd dat beide pakketten door de brievenbus konden ( dus was ik niet thuis) maar dit was niet het geval.

Prachtige dekbedovertrekken

Twee opmerkingen over de verpakking. 1. Ik zou het heel fijn vinden als daarvoor geen plastic wordt gebruikt. 2. De hoes om de dekbedovertrekken is wel heel mooi, maar is eigenlijk een verspilling van materialen. na het uitpakken heeft die niet echt meer een functie

Prima klantenservice

Ik ben blij met mijn bestelling. Ik had nog een vraagje en kreeg zeer snel een adequaat antwoord van de klantenservice.

Yumeko levert goede kwaliteit dekbedovertrekken. Daarnaast communiceert Yumeko erg goed. Je bestelling is goed te volgen en ze leveren ook op tijd.

Fijne service goeie kwaliteit

De website werkt prettig en het dekbedovertrek was snel binnen, en slaapt prima.

Prachtig beddengoed en uitstekende klantvriendelijke service.

Prachtige dekbedhoes. Drie jaar geleden ook bewust gekozen voor Yumiko om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Het kost iets meer maar de kwaliteit en de afwerking is prima! Bij het tweede dekbed hadden we iets minder gelukt en ontstond er een scheurtje bij de stiksels. Na 1 mailtje kregen we meteen na retourzending een nieuwe retour. Super geregeld.

Prachtige, zachte handdoeken in fraaie kleuren

Snelle service, mooi verpakt, nieuwe handdoeken die voelen als een cadeau.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.