Volgens mij slaap ik er zelfs beter van!

Mijn katoen satijnen dekbedovertrek werd snel geleverd en was keurig verpakt. De kleur is prachtig en de stof voelt heerlijk aan. Ik hoop dat ik er lang plezier van zal hebben en dat het zo mooi blijft, ook na het wassen.

heel lastig te betalen

bij aankoop bleek dat "Ga naar betaling" niet te werken.

Prima.

Snelle levering, met een verrassend zakje lavendel.

Beddengoed is prachtig maar de bezorging liet te wensen over. Er was een duidelijk factuuradres en aflever adres aangegeven, stond zelfs als zodanig op de doos maar er was op voorhand al bedacht dat de doos niet afgeleverd zou worden op aangegeven adres maar op een Postnl punt. Dat adres stond er namelijk ook al op. Snap niet zo goed dat iemand voor mij bedenkt hoe iets afgeleverd moet worden. Hoogst merkwaardig en onacceptabel.

Heel goed!

Alles op tijd geleverd en de kleur is echt heel mooi. De kwaliteit heerlijk, dat wist ik al ;)

excellent

zeerbehulpzaam

Mooi verpakt

Prijzig, maar mooi beddengoed

Goede snelle levering en fijn produkt

Goede kwaliteit

Bizar snelle levering van mooie handdoeken.

Mooie handdoeken. Die bizar snel geleverd waren. In de avond besteld de volgende ochtend in huis.

Wat een heerlijk dekbed

Het was even wachten en het koste best veel. Maar wat een genot om elke nacht onder dit eenden donzen dekbed te liggen. Dekbed is ligt lekker warm en door de lengte heb je geen last van koude voeten.

Van heel goede kwaliteit

Zeer zacht en comfortabel

top

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. Buiten dat de producten een fantastische kwaliteit hebben, heeft ze ook een mooie visie die achter de producten zit. De producten zijn ook zorgvuldig verpakt. De levering ging snel en vlekkeloos.

Een heel snelle levering van bestelde artikelen. Overzichtelijke webwinkel met mooi beddengoed.

Top product!

Snelle levering en mooie kwaliteit, dus top!

Heerlijk en mooi beddengoed!

Ik ben al bekend met het beddengoed van Yumeko en ook deze keer geniet ik er weer van en ben ik heel blij met de kleuren!

mooi product, snel geleverd

maar aan de prijs..

mooie kwaliteit

snelle service

Bijna goed

Bijna alles super oké Alleen krijg je dan weer zonder er om te vragen Plastic dingen geleverd in een plastic zakje Als dit zo belangrijk is laat het iemand dan aanvinken of Ze het willen hebben en zet er dan gelijk bij waar het voor is Verder wel prima verstuurd Papier plakband en ook verder duurzaam verpakt En natuurlijk het heerlijke zakje lavendel.

Kadootje

Prachtig verpakt en wat een kwaliteit!

Sneller verzending, heerlijke lakens

Eindelijk een overtrek set besteld bij Yumeko. De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Wij slapen nu onder heerlijke crispy lakens.

Super fijn

Heerlijk zacht en comfortabel. Het zakje lavendel bij het bestelde beddengoed is een aangename verassing.

Weer prima!

Goed uitziende producten, mooie kleur. Voor de rest zullen we het ervaren.

Op tijd en goed verzorgd

Bestellen eenvoudig, mooie verpakt, doos onnodig groot. Heldere communicatie over alle facetten.

Snelle levering. Top kwaliteit

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.