Dinsdag besteld en nu nog niet ontvangan!

De bestelling laat lang op zich wachten. Ik kan er dus verder geen uitspraak over doen.

Duidelijke webshop, supersnelle levering

Voor een ziek kind een warmwaterkruik besteld. Werd de volgende dag al geleverd en was geheel naar tevredenheid.

Gewoon 'GOED'!

Alles klopt!

Prima kwaliteit . Prima opstelling ten aan zien van het klimaat

Mooie handdoekenset en lekker zacht!

Prima afwikkeling van de bestelling en snelle bezorging. Mooie handdoeken en prettig geprijsd. Alleen jammer dat de washandjes geen ophanglusje hebben.

Snelle levering, prachtig materiaal en duurzaam (heerlijk, geen plastic tape!) en met aandacht ingepakt.

Na één wasbeurt valt kwaliteit tegen

Ik had meer kwaliteit verwacht. Het is lekker zachte stof, maar lijkt nu al iets verwassen, pluizig te worden. Het ligt ook rommelig op bed. Ik vind de stof ook te warm aandoen, op zich aangenaam in de winter, maar dan heb liever frisse katoen wat strakker blijft liggen.

Mooie duurzame producten

Snelle levering en hegemonie priducten

Prima laken en snel bezorgd

Het bestelde laken is van goede kwaliteit en werd snel bezorgd. Alleen een béétje aan de prijs…

Ok9

Ik moet er nog onder. Tot dusver goed ontvangen. Voelt lekker aan!!

Klacht super afgehandeld!

De kwaliteit van de nieuwe lakens viel tegen. Ze zagen er na een maand al oud uit. Ik stuurde aan het eind van een dag een berichtje naar Yumeko hierover. Een medewerkster van de klantenservice mailde me om half negen 's morgens al terug. Ze begreep waar ik het over had. Gewassen katoen satijn is heel zacht maar gaat gemakkelijk pillen. De medewerkster maakte meteen een creditfactuur en gaf advies over andere stof. Ik heb dezelfde dag andere lakens uitgezocht bij Yumeko. Dit keer katoen Tencel. Die zijn wel wat duurder maar dat geeft niet want de oude lakens mocht ik houden. De dag erop waren die er al. De lakens worden prachtig verzonden. Met lint en een zakje lavendel. Feest! Dank je wel Yumeko!

Snel bezorgd, mooi product

Zie boven.

Goede service en prachtig materiaal.

Wat ik alleen niet begrijp, als mijn dekbed 140 Br is en ik een overtrek bestel voor 140, waarom is deze dan 15 cm te breed. Een grote ergernis dit deel ‘lege’ overtrek. Gelukkig ben ik handig met de naaimachine en kan ik het zelf smaller maken. Voor de enorme aanschafprijs vind ik ook dat de slopen minder simpel moeten zijn. Kortom: gewassen linnen - heerlijk materiaal, maar de uitvoering is zeer matig.

Netjes snel geleverd

TOP

Heerlijk beddengoed en het was supersnel geleverd met een heerlijk geurzakje.

Gewoonweg top!!

Zeer relaxte vibe in een mooie ruimte. Nemen alle tijd voor je en voor kwaliteit zit je er helemaal goed!

Het pakket werd tijdig en goed afgeleverd

Mooie handdoeken

Mooie handdoeken en kwaliteit is super. Ik had al 6 en nu 4 erbij.

Prima website, duidelijke informatie, soepele bestelservice én prachtige, kwalitatieve producten!

Het aanbod op de website kan wat overweldigend zijn, maar met met de filters kun je goed vinden war je zoekt. Fijne informatie over de materialen en doe doelstellingen van het bedrijf. De bestelling en bezorging ging soepel en vlot en tot nu toe zeer tevreden met de producten. En heel blij dat er een duurzame, verantwoorde keuze bestaat voor beddengoed! Enig minpuntje is dat we ook graag onderlakens van Yumeko hadden gewild, maar die zijn er niet in de juiste maar voor een topper-matras :(.

Fixed a missing item fast

I ordered 4 pillow cases of velvet flannel. They arrive missing one. I reported it and the missing one arrived the next day. The cases are really nice and much better than some cheap thing from you know where.

Mijn ervaring met Ymeko is prima

Fijne dikke handdoeken

Mooie stof

Zeer klantvriendelijk.

Ze hebben een probleem met de levering goed opgelost.

prima deken

ik zocht een deken om om te slaan, niet te groot en zeker niet te klein

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.